2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Güzel düşün güzel olsun canm. Allah’ın izniyle yoluna girer inşAllah. Bol havuç suyu dene bakalım şifa olsun inşAllah. Doktoruna da danış fazla havuç suyunun bir zararı olur mu diye

Güzel şeyler düşün ve o konusulanlari unut canım. Salatalık şu kaynağıdır güzel havuçlu salata yap kendine. Aklına getirme başka neler iyi gelir tam bilmesemde beni hatirliyrsn haftalarca tek yudum su icemedm serum takılıp durdm. Belki serum iyi gelir sana da.

merhaba öncelikle olumlu düşün düzeleceğine inan. bol bol sıvı tüket. mümkün oldugunca dinlen vede protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim. inşallah azalma duracak..

Merhaba herkese umarım tüm bebekler ve anneler iyidir. Bugun amniyosentezin hızlı fish sonucunu aldık, çok şükür ki hızlı testte sorun yok. Rabbim tüm böyle sonuc bekleyenlere şu cuma günü hayrına güzel haberler versin. Bugün ayrıca büyük kızımın yaş gunu onun yaş gunu hediyesi oldu bize bebeğimizin sağlıklı olduğu haberi. Tabii asıl sonuç 3 hafta içinde çıkacak ama hızlı testte sorun yoksa asıl testte de sorun olmuyor dedi doktorlar. İlk kıızmda da amniyosentez yaptırıp aynı fish testi ile almıştık güzel haberi. Yani kısaca down semndromu olup olmadığına bakıldı bebeğimizin.

Evet canım zaten son çare serum veriyorlarmış 1hafta yatış yapıp, serum ile düzeliyormuş. Haftaya salı randevu aldım doktora soracağım canım

bende 1 nisan pazartesi günü bakırköy devlette çektiricem.
özellerde fiyatlar 600-700 civarı ...
özel yer arıyorsan balat hastanesi mehmet beyi önerdiler.
Canım haberini bekliyorum muhtemelen bende 8 nisan da orda cektiricem..her ihtimale karşı gene özelden randevu aldım ben ama büük ihtimal bakırköy olacak.ciktikta sonra bilgilendirirsen sevinirim

yakın oluruz ya tam benzemesek de

Iyi dusun iyi olsun kuzumm.kotuyu çağırma.allahin izniyle hepimiz sağlıkla alıcaz kucağımiza minnoslarimizi

G
GÖzün aydın sağlıkla gelsin inşallah ferahlatıcı haberler almayı nasip etsin Allah, inşallah . inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.. Nice yıllara kızını da öpüyorum artık bebişle kutlarsınz yeni yaşları

havuç suyu ve şu koca armutlar var ya deveci armudu mu ne diyorlar biraz mevsimi geçiyor ama günde bir tane ye. benimde suyum az daha doğrusu kesem hep küçük olduğu için hala küçük birazcık. doktor kritik seviyede değilsin dedi ama biraz az dedi. bakalım benimki nasıl olacak. bu arada dip not havucu çok seven ben suyunu hiç sevmedim.

Allah korusun canım inşallah olmaz öyle bişey doktorun bı önerisi yok mu bir durum için

Çok teşekkür ederim canım , Hep birlikte sağlıkla kutlayalım bebeklerimizin yaşgününü inşallah.
Büyük kızımda da amniyosentez yaptırmıştım. O da çok şükür temizdi ve onunda hızlı fish testi sonucunu eşimin yaşg ünününde öğrenmiştik. Benim kan değerlerimde ne varsa bebeklerim hep bana amniyosentez yaptırıyor :)
inhibin -a hormınu yuksek çıkıyor tabi bu gebeliğimde yaş faktörüde var ama büyük kızım üstün zekalı onla da ilgili olabileceğini bir makale de okumuştum.
Sağlıklı ve normal zekada olsunlar da gerisi boş.

Biberon hazırda tut sen canım ilk zamanlar sütun gelmezse kullanacaksın lazım olacak mecbur..sonraki zamanlarda da yine lazım olabiliyor.benim oğlan 13 aylıkken bıraktı emmeyi sütüm de azalmıştı zaten devam sütü ne geçtik onu da biberonla içti gene..emzir konusuna gelince o biraz çocuğa bağlı benim oğlum damaklı emzik emmişti ama kımısi emzik seçiyor huni anca deneyerek anlarsın.. bana gore iyi bir kurtarıcı emzik..O olmasa bu sefer sürekli seni istiyor çünkü.. etraftan emzik emen cocuk dişleri yamuk çıkar geç konuşur falan derler ama alakası yok oğlumun dişleri gayet güzel ayrıca cok-da erken konuştu 7 aylıkken 7 kelime söylüyordu mesela...2 yaşındayken gayet anlarsınız bir biçimde konuşuyordu..

bende okuyunca kendi çocukluğum aklıma geldi çalışan bir annenin kızıydım şimdi ben de çalışıyorum ve kızımda aynı şeyleri hissedecek

Evet canım zaten son çare serum veriyorlarmış 1hafta yatış yapıp, serum ile düzeliyormuş. Haftaya salı randevu aldım doktora soracağım canım
Zaman geçirme canım üniversite hastanesi varsa yaknnda oraya git aşırı arastryrlar ve saatte 1 sabaha kadar yanında oluyorlar.

canım iyi düşün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin salatalığın su oranı çok yüksek diye biliyorum bol bol tüket bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…