Güzel düşün güzel olsun canm. Allah’ın izniyle yoluna girer inşAllah. Bol havuç suyu dene bakalım şifa olsun inşAllah. Doktoruna da danış fazla havuç suyunun bir zararı olur mu diyeKızlar bahsetmiştim geçen ay bebekte su azalması vardı, 2hafta günde 3L su içmeye çalıştım. Tekrar doktora gittiğimde hiçbir değişiklik yoktu. Birçok nedenle su azalması oluyormuş. En iyi gelen şey havuç suyuymuş. Bugun katı meyve sıkacağı alacağım. Rüyamda da bebeğimin doğar doğmaz vefat ettiğini gördüm☹ Ne yapacağım bilmiyorum açıkçası konuştuğum çoğu kişi 21 veya 22. Haftada bebeklerini kaybetmişler su azlığından
Güzel şeyler düşün ve o konusulanlari unut canım. Salatalık şu kaynağıdır güzel havuçlu salata yap kendine. Aklına getirme başka neler iyi gelir tam bilmesemde beni hatirliyrsn haftalarca tek yudum su icemedm serum takılıp durdm. Belki serum iyi gelir sana da.Kızlar bahsetmiştim geçen ay bebekte su azalması vardı, 2hafta günde 3L su içmeye çalıştım. Tekrar doktora gittiğimde hiçbir değişiklik yoktu. Birçok nedenle su azalması oluyormuş. En iyi gelen şey havuç suyuymuş. Bugun katı meyve sıkacağı alacağım. Rüyamda da bebeğimin doğar doğmaz vefat ettiğini gördümNe yapacağım bilmiyorum açıkçası konuştuğum çoğu kişi 21 veya 22. Haftada bebeklerini kaybetmişler su azlığından
merhaba öncelikle olumlu düşün düzeleceğine inan. bol bol sıvı tüket. mümkün oldugunca dinlen vede protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim. inşallah azalma duracak..Kızlar bahsetmiştim geçen ay bebekte su azalması vardı, 2hafta günde 3L su içmeye çalıştım. Tekrar doktora gittiğimde hiçbir değişiklik yoktu. Birçok nedenle su azalması oluyormuş. En iyi gelen şey havuç suyuymuş. Bugun katı meyve sıkacağı alacağım. Rüyamda da bebeğimin doğar doğmaz vefat ettiğini gördüm☹ Ne yapacağım bilmiyorum açıkçası konuştuğum çoğu kişi 21 veya 22. Haftada bebeklerini kaybetmişler su azlığından
Hiçbirşey söylemedi su içmen lazım dedi okadar canımÇok geçmiş olsun doktorunuz ne dedi bu konuda bir çaresi yokmuymuş. Kötü bir tablo mu çizdi size erken doğum riski için muayene etti mi
Evet canım zaten son çare serum veriyorlarmış 1hafta yatış yapıp, serum ile düzeliyormuş. Haftaya salı randevu aldım doktora soracağım canımGüzel şeyler düşün ve o konusulanlari unut canım. Salatalık şu kaynağıdır güzel havuçlu salata yap kendine. Aklına getirme başka neler iyi gelir tam bilmesemde beni hatirliyrsn haftalarca tek yudum su icemedm serum takılıp durdm. Belki serum iyi gelir sana da.
çok gemiş olsun canım ama ciddi sorun olsa hastaneye yatırıyor doktorlar.. Bol su içmeye devam et.Hiçbirşey söylemedi su içmen lazım dedi okadar canım
Canım haberini bekliyorum muhtemelen bende 8 nisan da orda cektiricem..her ihtimale karşı gene özelden randevu aldım ben ama büük ihtimal bakırköy olacak.ciktikta sonra bilgilendirirsen sevinirimbende 1 nisan pazartesi günü bakırköy devlette çektiricem.
özellerde fiyatlar 600-700 civarı ...
özel yer arıyorsan balat hastanesi mehmet beyi önerdiler.
Dün gece ruyamda 2 bebek tasiyorum ama bir ay arayla hamile kalmışım ondan kalp atışını falan alamamislar, gec anlamislar. Birini dogurucam bir sonraki ay diğerini. İkisi de kız.
Yemek isleri degismedi. Hala kalktigimda yemek istemiyorum. Açlık yine gitti. Mide yanmasi (reflü bu belki de) gaz gibi gelmesi devam ediyor. Peynir ekmek ve tost yemek istediklerim.
Aksam diyetisyen bir arkadaşım misafirimdi, et balik tavuk hic istemiyorum dedim balik haftada bir ye yapma dedi. Kizartmada besin degerleri gidiyormus dedim hic yoktan iyidir gerekirse kızarmış ye dedi. Filtre kahve için günde 3-4 cok dedigünde 40mg kafein hakkımız varmış. Hesap makinalari hazirlansin :) zaten yüksek kiloyla hamile kaldim, 8 kilo iyidir diyor. Ayda 1 kiloya da çok iyi dedi. Emzirirken diyetisyenle çalış, deli gibi kalori yakacaksin o vesileyle baslangicin da altina dusermisiz.
Biberon almamiz lazim mi? Sutumuz gelmezse mi kullanilacak yoksa 6+ aya da hazırlık mi?
Emzik kullandiniz mi ceside yuruyelim mi? Nedir deneyimli annelerin emzik verin veya vermeyin fikri?
Haftaya aylık kontrolum var, bakalim detayli ultrason vs ne diyecek doktor. Sağlık ocağına da henuz gitmedim, aşıyı da sorarım. Kan testlerimi yaptirip oyle gideceğim ki eksik fazla ne varsa kontrol edilsin.
Bir iki haftadir gormeyenler gobegine ne olmuş artık belli diyor ahahah Bir anda büyüdü maymun
Normalde de olan tuvalete cikamama sorunumu yesil elmayla çözmüş olabilirim. Tavsiye ederim. Normalden farkli bir onu yiyorum çünkü.
Test sonucu, haber bekleyenler, icinde tereddut olanlar gönlüne su serpecek haberler alsınlar. Gececek bu günler de. Mide bulantisiz dakikamiz olmadığı zamanlari hatirlayin, hepsi geçti gitti.
Balon balığı fotosu atacaktim, korkanlae rahatsiz olanlae olabilir diye vazgectim :) Kızlar buna benzeyemeyiz
Iyi dusun iyi olsun kuzumm.kotuyu çağırma.allahin izniyle hepimiz sağlıkla alıcaz kucağımiza minnoslarimiziKızlar bahsetmiştim geçen ay bebekte su azalması vardı, 2hafta günde 3L su içmeye çalıştım. Tekrar doktora gittiğimde hiçbir değişiklik yoktu. Birçok nedenle su azalması oluyormuş. En iyi gelen şey havuç suyuymuş. Bugun katı meyve sıkacağı alacağım. Rüyamda da bebeğimin doğar doğmaz vefat ettiğini gördüm☹ Ne yapacağım bilmiyorum açıkçası konuştuğum çoğu kişi 21 veya 22. Haftada bebeklerini kaybetmişler su azlığından
GÖzün aydın sağlıkla gelsin inşallah ferahlatıcı haberler almayı nasip etsin Allah, inşallah . inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.. Nice yıllara kızını da öpüyorum artık bebişle kutlarsınz yeni yaşlarıMerhaba herkese umarım tüm bebekler ve anneler iyidir. Bugun amniyosentezin hızlı fish sonucunu aldık, çok şükür ki hızlı testte sorun yok. Rabbim tüm böyle sonuc bekleyenlere şu cuma günü hayrına güzel haberler versin. Bugün ayrıca büyük kızımın yaş gunu onun yaş gunu hediyesi oldu bize bebeğimizin sağlıklı olduğu haberi. Tabii asıl sonuç 3 hafta içinde çıkacak ama hızlı testte sorun yoksa asıl testte de sorun olmuyor dedi doktorlar. İlk kıızmda da amniyosentez yaptırıp aynı fish testi ile almıştık güzel haberi. Yani kısaca down semndromu olup olmadığına bakıldı bebeğimizin.
havuç suyu ve şu koca armutlar var ya deveci armudu mu ne diyorlar biraz mevsimi geçiyor ama günde bir tane ye. benimde suyum az daha doğrusu kesem hep küçük olduğu için hala küçük birazcık. doktor kritik seviyede değilsin dedi ama biraz az dedi. bakalım benimki nasıl olacak. bu arada dip not havucu çok seven ben suyunu hiç sevmedim.Kızlar bahsetmiştim geçen ay bebekte su azalması vardı, 2hafta günde 3L su içmeye çalıştım. Tekrar doktora gittiğimde hiçbir değişiklik yoktu. Birçok nedenle su azalması oluyormuş. En iyi gelen şey havuç suyuymuş. Bugun katı meyve sıkacağı alacağım. Rüyamda da bebeğimin doğar doğmaz vefat ettiğini gördüm☹ Ne yapacağım bilmiyorum açıkçası konuştuğum çoğu kişi 21 veya 22. Haftada bebeklerini kaybetmişler su azlığından
Allah korusun canım inşallah olmaz öyle bişey doktorun bı önerisi yok mu bir durum içinKızlar bahsetmiştim geçen ay bebekte su azalması vardı, 2hafta günde 3L su içmeye çalıştım. Tekrar doktora gittiğimde hiçbir değişiklik yoktu. Birçok nedenle su azalması oluyormuş. En iyi gelen şey havuç suyuymuş. Bugun katı meyve sıkacağı alacağım. Rüyamda da bebeğimin doğar doğmaz vefat ettiğini gördümNe yapacağım bilmiyorum açıkçası konuştuğum çoğu kişi 21 veya 22. Haftada bebeklerini kaybetmişler su azlığından
Çok teşekkür ederim canım , Hep birlikte sağlıkla kutlayalım bebeklerimizin yaşgününü inşallah.G
GÖzün aydın sağlıkla gelsin inşallah ferahlatıcı haberler almayı nasip etsin Allah, inşallah . inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.. Nice yıllara kızını da öpüyorum artık bebişle kutlarsınz yeni yaşları
Biberon hazırda tut sen canım ilk zamanlar sütun gelmezse kullanacaksın lazım olacak mecbur..sonraki zamanlarda da yine lazım olabiliyor.benim oğlan 13 aylıkken bıraktı emmeyi sütüm de azalmıştı zaten devam sütü ne geçtik onu da biberonla içti gene..emzir konusuna gelince o biraz çocuğa bağlı benim oğlum damaklı emzik emmişti ama kımısi emzik seçiyor huni anca deneyerek anlarsın.. bana gore iyi bir kurtarıcı emzik..O olmasa bu sefer sürekli seni istiyor çünkü.. etraftan emzik emen cocuk dişleri yamuk çıkar geç konuşur falan derler ama alakası yok oğlumun dişleri gayet güzel ayrıca cok-da erken konuştu 7 aylıkken 7 kelime söylüyordu mesela...2 yaşındayken gayet anlarsınız bir biçimde konuşuyordu..Dün gece ruyamda 2 bebek tasiyorum ama bir ay arayla hamile kalmışım ondan kalp atışını falan alamamislar, gec anlamislar. Birini dogurucam bir sonraki ay diğerini. İkisi de kız.
Yemek isleri degismedi. Hala kalktigimda yemek istemiyorum. Açlık yine gitti. Mide yanmasi (reflü bu belki de) gaz gibi gelmesi devam ediyor. Peynir ekmek ve tost yemek istediklerim.
Aksam diyetisyen bir arkadaşım misafirimdi, et balik tavuk hic istemiyorum dedim balik haftada bir ye yapma dedi. Kizartmada besin degerleri gidiyormus dedim hic yoktan iyidir gerekirse kızarmış ye dedi. Filtre kahve için günde 3-4 cok dedigünde 40mg kafein hakkımız varmış. Hesap makinalari hazirlansin :) zaten yüksek kiloyla hamile kaldim, 8 kilo iyidir diyor. Ayda 1 kiloya da çok iyi dedi. Emzirirken diyetisyenle çalış, deli gibi kalori yakacaksin o vesileyle baslangicin da altina dusermisiz.
Biberon almamiz lazim mi? Sutumuz gelmezse mi kullanilacak yoksa 6+ aya da hazırlık mi?
Emzik kullandiniz mi ceside yuruyelim mi? Nedir deneyimli annelerin emzik verin veya vermeyin fikri?
Haftaya aylık kontrolum var, bakalim detayli ultrason vs ne diyecek doktor. Sağlık ocağına da henuz gitmedim, aşıyı da sorarım. Kan testlerimi yaptirip oyle gideceğim ki eksik fazla ne varsa kontrol edilsin.
Bir iki haftadir gormeyenler gobegine ne olmuş artık belli diyor ahahah Bir anda büyüdü maymun
Normalde de olan tuvalete cikamama sorunumu yesil elmayla çözmüş olabilirim. Tavsiye ederim. Normalden farkli bir onu yiyorum çünkü.
Test sonucu, haber bekleyenler, icinde tereddut olanlar gönlüne su serpecek haberler alsınlar. Gececek bu günler de. Mide bulantisiz dakikamiz olmadığı zamanlari hatirlayin, hepsi geçti gitti.
Balon balığı fotosu atacaktim, korkanlae rahatsiz olanlae olabilir diye vazgectim :) Kızlar buna benzeyemeyiz
bende okuyunca kendi çocukluğum aklıma geldi çalışan bir annenin kızıydım şimdi ben de çalışıyorum ve kızımda aynı şeyleri hissedecekSelam kızlar.
Valla 1 gün girmeyeyim sayfalar alıp başını gidiyor yetişemiyorum size. MaşaAllah zaman ilerledikçe paylaşımlarımız artıyor..
Yıllar önce oğlum küçükken bir yazıya rastgelmiş kaydetmiştim. Eskilere bakınca denk geldim sizinlede paylaşmak istedim.
DEĞİŞMEYEN FİLM
1 yaşındayım:Çok mutluyum:"Annem her an benle!"
2 yaşındayım:"Annem arasıra benle (neler oluyor acaba?)
3 yaşındayım:"Annem işte, bakıcı benle
5 yaşındayım:"Annem toplantıda, büyükannem benle
7 yaşındayım:"Annem seminerde;
sınıftayım,öğretmenim benle.
13 yaşındayım ergenlik modundayım:"Annem (hâlen çalışmak zorundaymış),arkadaşlarım benle.
17 yi dolduruyorum bu baharda.Annem iş yorgunu.Dersânedeyim,okuldayım, kafedeyim: öğretmenim benle.
20 sinde ışıl ışıl bir gencim.Annem evde yok .Kankimler benle.
23 ümde bir işe girdim. Annem evde artık.
Bense işte!
30 umdayım...düşünüyorum....annemle en son ne zaman birlikte güzel bir vakit geçirebildik?Bir gariplik var bu işte!
35 imdeyim, evliyim.Annem kendi evinde, ben kendi evimde.
40 oldum artık...
Annem yolumu gözlüyor. ...Tıpkı çocukken benim onun yolunu gözlediğimgibi...
50 ye merdiven dayadım.
Bende yaşlanmayan tek arzu:"Kalbimi kalbinin üstüne getirerek ona sarılmak.Ve dizlerine uzanmak, yaşlanmış iş yorgunu dizlerine..."
55 imde bir annenin yanındayım artık dâim olarak: çocuklarımın annesi!
Annemse.....
......
Kabrinde kendi hâliyle...
Bense onun hasretiyle....
(Alışageldiğimiz hayat akışı içinde en ciddi ihmâlimiz: çocuklarımız...
Oysa nasıl da seyretmekten bıkılmayacak hârikulâde bir dizi film gibi;halden hâle, renkten renge, şekilden şekle bürünüveriyorlar.
Onları izlemeyi ihmâl ettikçe,
Hayat Sinemasının hızla değişen perdeleri arasında eski halleriyle bulamayacağız hiçbir zaman.
Elimizde kumanda niyetine tuttuğumuz âletin ( yani hiç büyümeyeceklerine dâir zanlarımızın) "durdurma-başlatma, geri sarma, " vasfının olmadığını idrak ettiğimizde,hüsranlı bir geç kalınmışlık olmasın inşallah.
Çocuğunu bugün sev, bugün öp-kokla.
Bugün tut ellerini.
Bugün onunla ol.
Onu bugün seyret,
Bugünkü bölümünü sakın kaçırma!
Yarına izlemediğin bölümleriyle çıkmayasın ey sevgili anne..
Ey güzel anne!
Zaman geçirme canım üniversite hastanesi varsa yaknnda oraya git aşırı arastryrlar ve saatte 1 sabaha kadar yanında oluyorlar.Evet canım zaten son çare serum veriyorlarmış 1hafta yatış yapıp, serum ile düzeliyormuş. Haftaya salı randevu aldım doktora soracağım canım
canım iyi düşün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin salatalığın su oranı çok yüksek diye biliyorum bol bol tüket benceKızlar bahsetmiştim geçen ay bebekte su azalması vardı, 2hafta günde 3L su içmeye çalıştım. Tekrar doktora gittiğimde hiçbir değişiklik yoktu. Birçok nedenle su azalması oluyormuş. En iyi gelen şey havuç suyuymuş. Bugun katı meyve sıkacağı alacağım. Rüyamda da bebeğimin doğar doğmaz vefat ettiğini gördüm☹ Ne yapacağım bilmiyorum açıkçası konuştuğum çoğu kişi 21 veya 22. Haftada bebeklerini kaybetmişler su azlığından
Bol su içmem söylendi sadece canımAllah korusun canım inşallah olmaz öyle bişey doktorun bı önerisi yok mu bir durum için
Çok geçmiş olsn cnm çok ciddi bi sorun olsaydı sadce su iç demezdi kötü düşünme cnm inşallah düzelirEvet canım zaten son çare serum veriyorlarmış 1hafta yatış yapıp, serum ile düzeliyormuş. Haftaya salı randevu aldım doktora soracağım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?