2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hiçbirşey söylemedi su içmen lazım dedi okadar canım
Cnm herkes söylemiş gerçi ama ben de söyleyim, iyi düşün iyi olsun, kötü düşünce her zaman kötüyü çeker bana göre. Sen sağlığına odaklan şu an hayatındaki en önemli şey sen ve bebeğin. Bu konulara hakim değilim ama araştırmışsın ne iyi geliyor ise dene tabi ki, doktor kontrolüyle. Sen mutlu ol bebişin de mutlu olsun

B Bluemom44 Canım hiç üzülme.
Bir tanıdığımda senin gibi suyu azdı.
34. Haftada doğum olabilir dediler sınırdaydı.
Doktoru havuç suyu ve lahana suyu tavsiye etmiş.
Eşi gece gündüz bulduğu her vakitte sıkıp sıkıp içirmiş havuç suyunu.
Toparlandı şimdi su değeri.
38 haftalık oldu artık :)

İnşallah bende de işe yarar canım, teşekkür ederim

Ya bu da ablası gibi çok zeki olacak inşallah annesi güzel düşün sağlıkla inşallah..

Çok teşekkür ederim hemen bir araştırayım işin enteresan yanı Medicana Bahçelievlere gidiyorum doktorum orada

Medicana'da hangi doktora gidiyosun canim memnun musun? Hastane nasil? Cok soru sordum ama bilgi verirsen sevinirim :)))

Kızlarrrr sağlık ocağından çağırdılar kan aldılar tetonozu vurdular hiç acımadı azcık ilaç yaktı hemen geçti korkulacak bişey yokmuşş içiniz rahat gidin

Acisi sonra cikiyor onun :)) ben sali vurdurdum igneyi hic acimadi sonra bi basladi bugun anca gecti :))

arkadaşlar devit 3 vitamin nasıl kullanıyorsunuz aile hekimim verdi yalnız kullanma konusunda sadece günlük 5 damla demiş ama suya mı ekmeğe mi aç mı tok mu belirtmemiş. (ben çalıştığım için kuzenime aldırmıştım ilacı) kullanan varsa yardımcı olur musunuz?

D3 royal.kullaniyorum gunde.1 pompa benim dozum ekmege sıkıyorum kahvalti bitince tok yani.son ekmegime

Kızlar son bir ayda çok kilo aldım üstelik ekstra bir şey yemiyorum yani tatlı abur cubur gibi ama kilo alımını durduramiyorum
Saglik olsun canim.karbonhidrat alimini dusur makarna ekmek.abur cubur saglikli beslen zaten.kilo alman gayet normal

B Bluemom44 arkadaslarda yazmıs, icini ferah tutmaya calıs e mi?

I ikuayko ilkecigim her bebek almıyor ki emzigi. oglum pıt iki cekti baktı sut gelmiyor ugrasmaya gerek bile duymadı itliyordu. kızım emzik olmadan uyumadı. emme refleksi acayip kuvvetliydi. bir de seciciydi kızcagızım, sadece aventinkini begendi. onu da begenene kadar iki uc marka denedik sanırım. hasılı, deneme yanılma.

guzel bir haftasonu dilerim herkese.

Bende 3 damla kullaniyorum kahvalti da en son ekmeğe damlatiyorum

Kızlar benimle aynı haftalarda olanlara sormak istiyorum hafif kasık agrilariniz ve bir anda idrara sıkışma durumunuz oluyor mu ?

Benm d vitaminim cok dusuk cikmisti kanimda. Sbahlari kahvaltidan hemen once ekmege 10 damla damlatarak alıyorum

Ben 10 damla ictigim suya dokuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…