2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok az belli belirsiz oda böyle oturup dinlediğim zaman anca gün içinde hareketliysem hiç hissetmiyorum. birde 2-3 gündür gergin stresliydim hiç hissetmedim bile. sende durumlar nasıl?
Hareketliyken ben de hissetmiyorum yemek yedikten sonra genelde hissediyorum... Ama mesela biseye sinirlendiysem agladiysam falan resmen cocuk gerilimi hissediyo heralde o zamanlar hicbi sey hissetmiyorum

Hareketliyken ben de hissetmiyorum yemek yedikten sonra genelde hissediyorum... Ama mesela biseye sinirlendiysem agladiysam falan resmen cocuk gerilimi hissediyo heralde o zamanlar hicbi sey hissetmiyorum
Ben artık sürekli hissediyorum hemde çok güçlü en çok otururken ve yatarken tabi ama kendini sürekli belli ediyor şuan kazaktan bile izliyorum tepkilerini

Ben artık sürekli hissediyorum hemde çok güçlü en çok otururken ve yatarken tabi ama kendini sürekli belli ediyor şuan kazaktan bile izliyorum tepkilerini
Ne guzel canim otururken ve yatarken ben de hissediyorum videolara tekme pozu veriyo gobegimdenama gezerken yuruyus temizlik falan anlamiyorum oturmam ya da yatmam lazim ilk 18+3 te hissetmistim hatta o zaman da yatiyodim yeni uyanmistim

merhaba güzel anne adayları. bende detaylı usg ye gittim herşey yolundaymış cok şukur o kadar çok hareketlıydiki ölcumleri zar zor aldık. yüzünü hiç göstermedi yaramaz. elleri ve ayakları ile kapattı. ilk kızımda öyle yapıyordu eski günleri hatırladım. bazı huyları ablasına benzeyecek belli ki :) hareketleri bende bir haftadır iyicve hissetmeye başladım zayıf olmamın etkisi varmı bilmiyorum ama bazen cidden ani tekmlereni beni aa deyip durduruyor. ilk kızımda karnım çok büyümediği için yer darlıgı vardı her haeketi sert hissediyordum ve dışardan da herkes çok net görebiliyordu . budefada aynisi olacak gibi :)

Gözün aydın Sağlıkla gelsin inşallah.. Tekmelerle doyamıyoruz ya..

Ne guzel canim otururken ve yatarken ben de hissediyorum videolara tekme pozu veriyo gobegimdenama gezerken yuruyus temizlik falan anlamiyorum oturmam ya da yatmam lazim ilk 18+3 te hissetmistim hatta o zaman da yatiyodim yeni uyanmistim
Bende en net 17. Haftada hissetmiştim öncekilerden emin olamiyodum tam olarak.çok güzel bişey ama yaa

Gozun aydin canim Allah saglik versin

O günleride gorucez inşallah öpüp koklamaya doyucaz
İnsallah guzelim Allah isteyen dileyen herkese nasip etsinn ozellikle bu kk sitesinde anladigim infertelite sorunu olanlar cok war baya bi baslik acilmis Allah onlarin da yuzunu guldursun, bize de kucagimiza savlikla almayi nasip etsin

Bende de aynı durumlar dün akşam ilk kez elimle hissettim çok güzel değişik duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizleri de hayırla kurtarsın inşlh :)

İnsallah guzelim Allah isteyen dileyen herkese nasip etsinn ozellikle bu kk sitesinde anladigim infertelite sorunu olanlar cok war baya bi baslik acilmis Allah onlarin da yuzunu guldursun, bize de kucagimiza savlikla almayi nasip etsin
Aminnnn canım inşallah bende farkettim gerçekten çok bekleyen var Rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim de ilk cocuk erkekler genelde kizlar sonra hareketlernir diye bir inanis var ve doktorum 20. Hafta hissedersin demisti Sıkma canini insallah herşey guzel.çıkar sorun.yoktur iyi.dusun canim
Ben de hala hsstmyrm ve hiç sorun varms gibi hisstmyrm hatta kendimi kötü hissdr mym acaba karnimda hissdrsem korkar mym diye sordm anneme dün bir tek sen hareketlydn dedi cok az harekt ederms dgelrri

snowmotion ben de sac ve gozlerini merak ediyorum kesin baba olur ama insan kendinden biseyler gormek istiyor yani eziyet biz cek 9 ay tasi kork dogum yap aynı baba haksızlık
Ya ben her akşam eşime diyrm inşallah her şeyiyle sana benzesin. Sadece saçları bonus olsun ama hala hayal alemnde gibiym ki evlendgmze bile 6 ay sonra inanmstm biz simdi evlendik mi diye nerdeyse her gün soruyrdm eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…