2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah herkes görmüş bencillerini ben daha randevu almadım detaylı için ben biraz duygusal ve asabi oldum sinirimi kontrol edemiyorum hemen ağlıyorum biraz zorlamaya başladı bu durum beni en ufak kızgınlıkta musluklar devrede doktor bu konuda bişey yapabilir mi ya

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum bugün ayrıntılıya girdik . Bebisimin cinsiyet kesinleşti prensesim olacakmış ama sevincim kursağımda kaldı doktor kordonunda bebeği besleyen ve kirli kanı taşıyan iki damar olduğunu söyledi normalde 3 olması gerekiyormuş tabi ben ilk defa duydum böyle birşeyi o an afalladım ne diyeceğimi şaşırdım . Doktorum diğer organların hepsinin gayet iyi olduğunu söyledi çok şükür bir problem yok dedi ama yinede daha ayrıntılı bir ultrasonda gozukmemi tavsiye etti eğer sorun sadece iki damar olması ise bebekte gelişim geriliği olur dedi yani zayıf doğabilirmiş ama şuan bebeğimin kilosunun gayet iyi olduğunu söyledi 21 haftalık 450 gr . Içim hiç rahat değil internette okuduklarım beni mahvetti pazartesi iyi bir doktora gidip tekrar ayrıntılı olucam çok korkuyorum dua edin bana

Allah sifa versin canim.icini ferah tut

O sinirlilik ağlama krizleri banada gelip gelip gidiyor hep hormonlarin yüzünden önceki gun çizgi film izleyip ağladım akşam bulaşık yıkarken durduk yere kendimi ağlarken buldum ortada birşey yokken allahtan geçici bu durumlar yoksa yanmıştık valla :)

Kizlar migrosa gittim kacak alisveris eşimden mama kasigi avent biberon uc ay ucu 3 emzik emzirme onlugu sivi granul deterjan tırnak makasi chicco sampuan islak mendiller baya sey aldim 160 tl tuttu kaçırmayın bence ankarada olanlar ankamallden aldim bilginize bunlar normalde baya pahalı deterjanlar baya uygun hersey

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-04-14-22-47.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2019-04-04-14-20-09.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 36
Inş herşey yolunda gider iyi olur cnm iyi düşün iyi olsun ins sağlıkla alırsın bebisini kucağına internette yazılanlara çok takılma derim internettekiler bildiğin felaket tellalleri hep en kotu seneryoyu yaziyorlar içini ferah tut sen

Gule güle sağlıkla kullansın bebiş

İçini ferah tut canım,bolbol dua et. Şİmdiye kdr herşey ýolunda gitmiş şükür böyle de devam eder inşallah.Güzel haberlerini bekliyoruz.Evlatlarımızı sağ salim kucağımza alırız İnşAllah.

Sağlıkla gelsin inşallah bebiş İnternet felaket tellalı zaten hiç bakma inanki gelişimi de normalmiş bence hiç olumsuz düşünme dua ile rabbim gönlünü ferahlatsın..

Yeni gördüm mesajını canım, bana da aynısını dedi doktor ağrın çok şiddetli mi? Benim 1 hafta aşırı şiddetli ağrılarım oldu bol bol su içmeye çalıştım o böbrekte biriken idrarın dışarı atılması gerekiyordu birde bebek baskı yaptığı İçin de bıçak gibi geçmeyen ağrı vardı. Dr bana yaşadığın ağrıyı sen bilirsin dayanamayack durumda olursan gel stent takalım dedi. Ben 1 hafta parol içtim ağırılarım başladığında öyle idare ettim ama çok zordu.. sonra bi gün birden geçti çok şükür daha iyiyim arada yokluyor ama olsun buna da şükür diyorum, çok geçmiş olsun

@Sevvaly0109 cok gecmis olsun.
Ya ben her akşam eşime diyrm inşallah her şeyiyle sana benzesin. Sadece saçları bonus olsun ama hala hayal alemnde gibiym ki evlendgmze bile 6 ay sonra inanmstm biz simdi evlendik mi diye nerdeyse her gün soruyrdm eşime
Ben de kivircigim, cocukken daha fazlaydi tabi boyalar vs azaldi zamanla, ben de çocuk kıvırcık olsun isterim :)
Eşimin halası tom ve jery i izlerken aglarmis

canım kilo açıısndan zayıf olacaksa dert etmehemen guzelce buyüyorlar aklı yerinde olsun. Neler var canını sıkma bunalrla .Detaylı usg de umarım güzel sonuclar alırsın dualarım sizinle

Iyi düşünmeye çalışıyorum ama hamilelik işte en ufak şeyde insanın aklı çıkıyor aceba bebeğim sağlıklımi diye bakalım inşallah tekrardan giricem ayrintiliya inşallah iyi sonuçlar alırım

Amin canım inşallah sağlıkla gelsinler

Sağlıkla gelsin inşallah bebiş İnternet felaket tellalı zaten hiç bakma inanki gelişimi de normalmiş bence hiç olumsuz düşünme dua ile rabbim gönlünü ferahlatsın..
Şuan iyi evet ama asıl problem ilerleyen haftalardaymis gelişimi birden durabiliyormus o yüzden erken doğum oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…