2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım kilo açıısndan zayıf olacaksa dert etmehemen guzelce buyüyorlar aklı yerinde olsun. Neler var canını sıkma bunalrla .Detaylı usg de umarım güzel sonuclar alırsın dualarım sizinle
Allah razi olsun canım , kilosu problem değil elbet bi şekil alır inşallah başka problemi olmaz ve erken doğum riski var bi anda bebeğin gelişimi durabiliyormus

Geçecek dimi yoksa ben evi ateşe falan vericem de

Maşallah hiç kilo almamışsın bana da tüyo veerr ben 4 kilo dan g fazla aldım da şu kısacık zamanda
Ben ilk 3bucuk ay bişey yiyemedim bulantidan çok kötü geçti şimdi iyiyim bir aydır falan
yiyebiliyorum bı buçuk ayda bı buçuk kilo aldım yani tüyo istersen bulantiydi şimdi bende alıyorum kilobu aydan sonra daha çok aliniyomus zaten

Ben de ilk üç ay yemedim olan Bu ay oldu nasıl yiyosam artık ben Bi buçuk ayda 4 kilo aldım nerdeyse

Şuan iyi evet ama asıl problem ilerleyen haftalardaymis gelişimi birden durabiliyormus o yüzden erken doğum oluyormuş
Canim sana tawsiyem kesinlikle interneti okuma praya kalsa hepimizin 3 aylik omru kaldi tovbe estaf. Doktorun seni yonlendirecektir en iyi sekilde her seyin bi caresi var artik gunumuzde

İnternette yazanlara kendini korkutma herkesin yaşadığı farklı oluyor bence büyük bı sorun değil gibi gelişimi güzel olduğuna göre maşallah canım inşallah güzel haberler alırsın strese sokma kendini

Son düzenleme:
Ben de ilk üç ay yemedim olan Bu ay oldu nasıl yiyosam artık ben Bi buçuk ayda 4 kilo aldım nerdeyse
Olsun canım sağlıklı olsun bebişlerimiz de kilo dert değil sen tecrübelisin zaten herkes hamilelik kiloları kolay veriliyo doğumdan sonra almamak önemli diyo bende yaşayıp gorcem kolay mı veriliyo bakalım

Benimde riskli çıktı tarama testim. Ayrıntılı ultrasona giricem iki gün sonra. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Ankara’da Eyüp ekiciye gidicem çok tavsiye ediyorlar.

Canim sana tawsiyem kesinlikle interneti okuma praya kalsa hepimizin 3 aylik omru kaldi tovbe estaf. Doktorun seni yonlendirecektir en iyi sekilde her seyin bi caresi var artik gunumuzde
Ay inşallah sağlıkla kucağıma alayım başka birsey istemem

Amin inşallah canım benim bunada şükür tabiki

Bunun çekmecesiz halıne 1000₺ olur dedi marangozEki Görüntüle 2253957
biz cumartesı bırkac yere sorucam çoğu arkadaşım marangozdan hazır kesilmiş tahta alıp kendileri yapmış, ,izmirden yazıyorum bır mağaza bunun aynısına 2000 dedi hele bir yer 3500 dedi sizinki, iyi söylemiş hafta sonu yazarım sizlere de fikir olsun

Benimde riskli çıktı tarama testim. Ayrıntılı ultrasona giricem iki gün sonra. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Ankara’da Eyüp ekiciye gidicem çok tavsiye ediyorlar.
Inşallah güzel sonuçlar çıkar senin de bende Ankaradayim canım bana kizilayd Bulent beyi tavsiye ettiler daha karar veremedim dediğin doktor nerde

İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım. İyi düşün bak hem gelişimi iyiymiş bebeğinin. Sağlıkla gelsin kucağına inşallah

Orası öyle süt içerse bebek acayip hızlı gidiyor kilo sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah..

Kardeşim tanıdığı bı yerden almış bu fiyatı benimde babam sordu biyere tahtalarını baya uyguna geliyormuş bizde öyle yapmayı düşünüyoruz karar veremedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…