2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
internetteki yazilari okuyup da kendini germe sakin canim. bebegin masallah guzel gelisiyormus. baska bir dr.a daha gorundugunde dilerim Allahtan icin rahat eder.

internetteki yazilari okuyup da kendini germe sakin canim. bebegin masallah guzel gelisiyormus. baska bir dr.a daha gorundugunde dilerim Allahtan icin rahat eder.
Allah razı olsun canım benim inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımıza

Canım internete hiç bakma valla sağlam giren hasta çıkıyor Herşey güzelmiş gelişimi boyu kilosu. Zayıf doğarsa bol bol emzirir annesi alır kiloları Her çocuk 3,500 kilo doğmuyor canım, üzülme yüreğini ferah tut inşallah

Ya ne uzuluyorsunuz 19 hafta 4 gun 6.5kilo aldım artik yuruyuse basladim cok mutluyum kilomla verirsiniz rahat olun
Kız ben sabahtan akşama kadar yiyip içip yatıyorum inan efor sarf edecek ev işi yapamıyorum yoruluyorum hemen karnıma ağrılar giriyor. Herşeyi yiyorum porsiyon küçüldü sadece doyuyorum hemen ama 1saat sonra yine acıkıyorum. Ben niye kilo almadım

Ya ne uzuluyorsunuz 19 hafta 4 gun 6.5kilo aldım artik yuruyuse basladim cok mutluyum kilomla verirsiniz rahat olun
İyi yapmışsın yürüyüş iyi geliyor gerçekten hava hala serin burda kız da iyileşsin tam hava da düzelsin ben de başlarım inşallah hem yerim hem yürürüm

Bacım bebiş iyiyse hiç açma kilo mevzusunu yaa ye iç keyfine bak daha ne maşallah arkadaşım

Seni taşlarlar bak karışmam ayırmam ona göre

iki.gundur yürüyüşe basladim ekmegi kahvaltida 2 dilime dusurdum daha da azalttım meyve yogurt protein yiyorum bol az.ve sık olarak senin de normal.dedigine.gore az ve sık yemek lazim.zaten ideali.o.ama.kilo.almaman.gerçekten.guzel.birşey bebek.saglikliysa sorun.yoktur ben zayıftım goren.hala.anlamiyor.hamile.oldugumu sadece göbeğim dar.giyince belli oluyor goguslerim.costu kilo bence.gogus ve gobek.aldi hahaha

kilo demeyin bana. şu an +8 deyim. karnim kocaman oldu, ofiste karsilastigim herkes karnimin buyuklugune yorum yapiyor.
ogle yemegi arasinda eksilen makyaj malzemesi almaya gittim ama nefes nefese kaldim ofisteki bisikletlerden biriyle gittigimden. tezgahtar kadin benim nefes nefese halimi gorunce ‘ama güzel hamilesin’ dedi, bi nebze mutlu etti (cunku naapmiyoruuuuz, bakimimizdan gram ödün vermiyoruuuuz). Allahtan hamile oldugum o gobegin one dogru kocaman olmasindan sebeb cok belli de sismanlamis gibi durmuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…