kilo demeyin bana. şu an +8 deyim. karnim kocaman oldu, ofiste karsilastigim herkes karnimin buyuklugune yorum yapiyor.
ogle yemegi arasinda eksilen makyaj malzemesi almaya gittim ama nefes nefese kaldim ofisteki bisikletlerden biriyle gittigimden. tezgahtar kadin benim nefes nefese halimi gorunce ‘ama güzel hamilesin’ dedi, bi nebze mutlu etti (cunku naapmiyoruuuuz, bakimimizdan gram ödün vermiyoruuuuz). Allahtan hamile oldugum o gobegin one dogru kocaman olmasindan sebeb cok belli de sismanlamis gibi durmuyorum:)
internetteki yazilari okuyup da kendini germe sakin canim. bebegin masallah guzel gelisiyormus. baska bir dr.a daha gorundugunde dilerim Allahtan icin rahat eder.
Amin inşallah bi tanıdığımda aynı sorunu yaşamış detaylı bir şekilde tekrar baktirmis yarım saat uğraştan sonra 3. Damar tespit edilmiş inşallah benimde öyle olur dua edin lütfen
Amin inşallah bi tanıdığımda aynı sorunu yaşamış detaylı bir şekilde tekrar baktirmis yarım saat uğraştan sonra 3. Damar tespit edilmiş inşallah benimde öyle olur dua edin lütfen
ay yok ben salamaaaam, hemde hic haha..dun kasla göz arasinda kuaföre kostum diplerim gelmisti. bu aralar cok erken uykum geliyo sabahlarida erken kalkamiyorum, ona ragmen sabah makyaj sac tam takir olmadan cikmiyorum, ise gec baslayip gec cikmayi göze alarak hemde:)
herkes nasil mutluysa oyle olmali:) boyle rahatsan takil bosver!
Kesin ben son aylarda alıcam o kiloları birden şişecem heryerim çatlayacak kesin, gören ne oldu buna diyecek. Genetikmiş bizde annemde önce sabit kalmış son 4ayda 30kilo almış aman valla emzirdikçe çocuk peşine koştukça gidecekler nasıl olsa keyfinize bakın kuzular
ay yok ben salamaaaam, hemde hic haha..dun kasla göz arasinda kuaföre kostum diplerim gelmisti. bu aralar cok erken uykum geliyo sabahlarida erken kalkamiyorum, ona ragmen sabah makyaj sac tam takir olmadan cikmiyorum, ise gec baslayip gec cikmayi göze alarak hemde:)
herkes nasil mutluysa oyle olmali:) boyle rahatsan takil bosver!
Kesin ben son aylarda alıcam o kiloları birden şişecem heryerim çatlayacak kesin, gören ne oldu buna diyecek. Genetikmiş bizde annemde önce sabit kalmış son 4ayda 30kilo almış aman valla emzirdikçe çocuk peşine koştukça gidecekler nasıl olsa keyfinize bakın kuzular❤
Kuzum benim çok takılma sen kafanı da ınt okuyarak karıştırma.. int de çoğu zaman en kötüsünü anlatırlar..onlara kalsak oooo.hem zaten bebiş iyiymiş gelişimi de güzelmiş kilo olarak az doğsa neolacak doğduğunda o kadar hızlı büyüyecek ki sen bile şaşıracaksın.arkadasimla aynı anda doğum yaptım ben 3850 doğururken o 2250 doğum.yapti bide şişlik gitti hastaneden çıktığında 2 kiloydu nerdeyse hicde biseyi yok maşallah...ona da bir sürü şey söylediler bebeği besleyen damarlarda sorun mu var ne öyle.bisey demişlerdi kız o zamanlar korktuğuyla kaldı.o yüzden iyi dusun herzaman için..
Oda Kızılay’da bayındır sokaktaymış. Kime sorsam Ankara’da bir iki ayrıntılı ultrason dontorundan biri diyor. İnşallah öyledir gidicem bakalım. Sende inşallah güzel sonuçlar alırsın
Kesin ben son aylarda alıcam o kiloları birden şişecem heryerim çatlayacak kesin, gören ne oldu buna diyecek. Genetikmiş bizde annemde önce sabit kalmış son 4ayda 30kilo almış aman valla emzirdikçe çocuk peşine koştukça gidecekler nasıl olsa keyfinize bakın kuzular
Hayır hayır 30 kilo sakin sakin kafanda da şartlama aklına getirme. Biz biliyrsn hiç almasak daha iyi olur kategorsndyz. Ben verdgm kiloların bile hepsini almadm şükür sen de daha seçici davrnsrn almzsn merak etme.
Kızlar benim gibi halaa mide bulantısı koku hassasiyeti çeken varmıı ( 3 ayda geçer dediler 5 ayda geçer dediler yok geçmiyoo hala çamaşır asamıyorum sokağa çıkamıyorum kömür kokuyo sigara içen insanın yanından bile geçemiyorum yaklaşık 30 gündür balkona dahi çıkmadım ondan öncede doktor için cıkmıstım hep aynı valla psikolojm bozuldu cook zorr kolay geçirenler ne kadar şanslı ahh ahh
Evet iki haftadir kilo almadim ben de soktayim hizli gittim.durdum başladim teyzesi bu hafta basi kabarcik.seklinde hissetmeye pit pit yapiyor
Herkese gunaydinnnnnnn mutlu sağlıklı hayirli cumalariniz.olsun
Kızlar benim gibi halaa mide bulantısı koku hassasiyeti çeken varmıı ( 3 ayda geçer dediler 5 ayda geçer dediler yok geçmiyoo hala çamaşır asamıyorum sokağa çıkamıyorum kömür kokuyo sigara içen insanın yanından bile geçemiyorum yaklaşık 30 gündür balkona dahi çıkmadım ondan öncede doktor için cıkmıstım hep aynı valla psikolojm bozuldu cook zorr kolay geçirenler ne kadar şanslı ahh ahh