2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın herkeze hayırlı cumalar..ebebek teki kampanya çekimi bi sonraki alışveriş de kullabiliyorsunuz kızlar..bende bebek arabasi alacaktım alayim diyorum bu hafta. çekle de başka bi eksik alırım enazindan. 200 lira hediye çeki kazanmış oluyorum karsiliginda..bu sabah gittim saglikocagina kan vereyim genel bi dutuma bakilsin dedim..gitmisken tetenozu vurdurdum.birde ilk defa kalp atışına bakalım dedim hemşireye saolsun baktik normalde onlar söylemiyor oğlumda da hiç bakmamıştık çünkü.. ilk denemede duydu hemen kendiside şaşırdı gümbür gümbür çok hızlı atıyor maşallah dedi..pazartesi de bakirkoy devletten randevu aldim saat 2 de detaylı bakılacak su cuma günü dualarınızı eksik etmeyin hayırlı haberler le cikayim bende şimdiden stres bastı zaten bana

Beni örnek gösterin:)
51 le basladık 58 oldum 5 aydaa

hadi hayırlısı güzel sonuçlarla çıkarsın inşallah canım haber ver mutlaka :)

Sızın doktor da yanı manken gıbısınız boyunuza gore kılonuz dusuk bıle almanz cok normal
Sabah sabah moral oldu valla cn saolsın
Valla dr kaynanamla bir olmus kurutuyo beni:)
Kvdede 1 tane tatlı yesem 2.de cok seker yukledin yeme bak diyo
dinlemiyorm bi yerden sonra.
Cünkü 5 ayda sunu anladm ;Herkes cok biliyor:)

Günaydın kızlar.
Ben de şuan +7 ile devam ediyorum.
Doktora gideceğim Salı günü, tartıya çıkmak istemiyorum :))
Bir de doktorum baya takıntılı kiloya.
Bakalım napacağım :)

Bir şey sormak istiyorum sizlere.
Hazır indirim varken kullanalım diyoruz da ebebek in internet sitesinde olmayan bir bebek arabasının mağazada olma ihtimali var mıdır?
Ebebek bulunduğum ilde yok da maalesef.
Cadillac air trona safe almayı düşünüyoruz da internet sitesinde yok.
Mağazada gören oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…