2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim doktorum hiç alma dedi size yine 7 demiş şuan 81 kıloyum tabii
12 dedi zayıfsın 14 olsn senın dedi ama sonlara doğru alcakmısım .
Oldu dedim icimden:)
Valla benim kardesm 2 dogum yaptı 70 lerle hamile kaldı 90 a yakın girdi doğmlara,
Doktru boyun var ,alma desemde alcn dedi.

12 dedi zayıfsın 14 olsn senın dedi ama sonlara doğru alcakmısım .
Oldu dedim icimden:)
Valla benim kardesm 2 dogum yaptı 70 lerle hamile kaldı 90 a yakın girdi doğmlara,
Doktru boyun var ,alma desemde alcn dedi.
Ay son 4 ayda da 12 kilo almylm yani Ilk 3 ayda, 7 kilo verdim daha onları bile almadm inşallah sadece onları alırım 9 ay boyunca çok aminn

boy 1.74 ama valla bana da dr hızlı kilo alıyosn dedi
7 kiloyla doğum yapalım istyolar
Sıkma canını yanı cnm
7 kilo mu bnm 10 kilo demişti ilk başta doktorum max 10 kilo al dikkat et diye de onu derken ikinci bebekten haberimiz yoktu :) bn başlangıç kilosuna gore 3 kilo almışım

7 kilo mu bnm 10 kilo demişti ilk başta doktorum max 10 kilo al dikkat et diye de onu derken ikinci bebekten haberimiz yoktu :) bn başlangıç kilosuna gore 3 kilo almışım
Yok 12 dedi ama genel olark Ebru sallı gibi 7 kıloda doğm yapalım istiyor drlar

Kızlar kilodan değil de göbekten korkuyorum o yüzden korse araştırmaya başladım e bebekte ki korse hoşuma gitti onu alicam, bn hızla kilo veren bi bunyem var ama göbek geldimi gitmiyo zayıflasan da doğumdan sonra ins gobisli kalmayız

Yok 12 dedi ama genel olark Ebru sallı gibi 7 kıloda doğm yapalım istiyor drlar
Sabah akşam plates yapalım o zmn biz klasik türk kadınıyız napalim alıyoruz hızla kiloları şahsen hızlı kilo aliyorum ama hızlıca veriyorum önemli olan bize emanet okan içimizdeki miniklerin gelişimi bnce onlar iyiyse sorun olmamalı kilolar

Bayanlar aliexpressten canta alanlara sesleniyorum benim cantanin.birisi türkiyeye girmis pazartesi sali elimde olur insallah sizin durumlar nedir gelen var mi ?

Kızlar günaydın benim bir sorum olacak size beyaz akıntısı yoğun olan varmı hem kıvam olarak hem cok fazla akıntım var doktorum fitil önerdi ama yanma vs olursa al dedi şuan öle bişey yok normalmi acaba

Kızlar günaydın benim bir sorum olacak size beyaz akıntısı yoğun olan varmı hem kıvam olarak hem cok fazla akıntım var doktorum fitil önerdi ama yanma vs olursa al dedi şuan öle bişey yok normalmi acaba
Bu hafta benim de asiri geliyor beyaz ve katimsi gibi ara ara daha sıvı kontrolu bekliyorum 13 unu bakalim.umarim.enfeksiyon değildir gecmis olsun

Beyaz akıntı kıvamlı normal ama kokusu agır olur kasıntı olursa tuvalete gıdıp cok az ıdrara cıkıyorsanız agrılı ıdrar yanma olursa enfeksıyon.boyle tabırı caızse kesık peynır gıbı gelıyorsa katı mantar oluyor o en ılerısı oluyor oyle olursa kesın gıdın

Kontrole gittim bugün 3lü test sonuçlarım çok iyiymiş herşey yolunda dedi doktor çok şükür. Odamizida yavaştan hazırlıyorum dün beşik dolap ve perdem geldi halı da hazır yatak la araba kaldı bı dahaki ayda onları alcam nasipse

Selamlar guzel anneler... Bugun doktor randevumuz vardi detayli sonuclarina doktorda bakti skinti yokdedi... Benim vucudumda asiri derecede kasinti oluyodu nerdeyse derimi parcalicak derecede karacigerden suphelendi kan verdim binskinti yokmus bazi hamileler bundonemde yukselen hormonlar vucutta alerji yapiylmus bu duruma gore bir ilac yazdi kullanicaz bakalim idrar yine veedim gecen haftada vermistim ayni sikayetten hicbi sey cikmamisti bu sefer lokosit sayisi artmis enfeksiyondan monurolu alicaz yine... Hayatimda idrar yollari enfeksiypnu olmamis insanim hamileligin basindan beri bu kadar dikkat etmeme ve su ambarinjn icinde yuzucem nerdeyse ve su icmeye enfeksiyonda enfeksiyon anlamadim... Neyse bebek iyi ya skinti yok... Uc hafta sonra gel seker yuklemesi yapicaz dedi belki o islemi dewlette yaptiririm... İste boyle

kıvamlı ama koku ağrı hiçbirşey yok tedbir amaçlı fitili kullansammmı

gözünüzaydın darısı bana inşallah 9 unda giricem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…