2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benide öldürecek o kasinti

Kızlar günaydın benim bir sorum olacak size beyaz akıntısı yoğun olan varmı hem kıvam olarak hem cok fazla akıntım var doktorum fitil önerdi ama yanma vs olursa al dedi şuan öle bişey yok normalmi acaba

Benim de beyaz akıntım var canım ama çok fazla değil ,fazla hareket edince çok geliyor.Gebelik programında okumuştum bu ayda artış oluyormuş akıntıda.Yanma kaşınma yoksa normal yani.

Günaydın hanımlar
Devlet hastanesinden detayli randevusunu nasil aldın?

Kızlar Izmir de yaşıyorum.Doktorumun doğum ücreti çok yüksek 6bin tl ye geliyor.Doğumu yine özelde ama başka yerde yapmayı düşünüyorum. Izmir de yaşayan arkadaşlardan veya bilgisi olanlardan güvenilir iyi doktor tavsiyesi istiyorum.Önceden kaybım olduğu için çok pimpirikliyim malesef doktor konusunda.Yardımcı olursanız çok sevinirim ❤

Benide öldürecek o kasinti
Canim git bence kanina baktir safrada ya da karacogerde sorun oluyomus erken dogumu tetikliyomus beni saglik ocago uyarinca doktora gittigimde soyledim o da ondan suphelendi arastorabilirsin internette de ayni yaziyo ozellikle aksam arriyosa tehhlikeli

Kızlar günaydın benim bir sorum olacak size beyaz akıntısı yoğun olan varmı hem kıvam olarak hem cok fazla akıntım var doktorum fitil önerdi ama yanma vs olursa al dedi şuan öle bişey yok normalmi acaba
canım benım epeydir var 1 aydır falan doktoruma sordum beyaz acık sarı normal dedı ama cok rahatsız oluyorum bu durumdan ama napalım sorun olmasında

Kızlar bnm normalde az akıntı ama bnmde biraz yürüyus yapayım yada azıcık evin içinde ufak tefek iş yapayım bazen kanamami oldu diye korkup wc ye koşuyorum o zmnlar çok ve sulu geliyor afedersiniz çamaşırımı islatiyor korkumdan bir iş yapamaz oldum zaten azıcık birşey yapacak olsam sancim oluyor hemen

Çok yormaman lazım vücut ayarlıyor bunu zaten biraz yoruldun mu hemen ağrı oluyo ki dur diye.. Dinlene dinlene yavaş yavaş senin yükün daha da ağır rabbim yardımcı olsun olmadı hiç yapma aman bitiyo mu iş güç sanki

B Bluemom44 canım 0-3 ay kıyafet citcitli badi uzun 5 ve kısa kol 5 adet alsam yeterli mi? Cabuk büyüyorlar olmuyor diyorlar da ona göre boşuna almim. Ben hediye geleck olsa da kullanmyi dusunmyrm bebegim için o yüzden sadece ben alacgm şekilde dusunck olursam ilk fırsatta kesin neler alim

merhaba. neden gelen hediyeleri kullanmayacaksın ? sadece meraktan soruyorum yanlıs anlama lütfen. ve evet bebekler çok hızlı buyuyor. nerde yasıyorsunuz bilmiyorum sıcak bir bölgedeyseniz uzun koluyu en fazla 2 hafta giydirirsiniz bence. fazla kıyafet almayın bir iki tane daha alabilirisiniz cunku kakaları sulu oldugundan kacabiliyor bezden. eger yetmezse duruma göre bence sonradan da kyafet alabilirisniz az gelirse.

o ıslaklık bende de var sürekli çalışan biriyim yurudukce akıyor :) agrımda bu hamileliğimde daha fazla ama rahim buyuduüğü için agrıyı hissediyorum doktoruma soylemiştim son kontrolumde hersey normal oldugundan rahim buyumesınden kaynbaklı demişti. işleri dinlene dinlene yapmaya çalış. buarada erken doğum riski yaşamadın değilmi öncesinde?

Kan verdim şimdi benimde bugün kontrolüm vardı sonuçlar çıkınca aricam tekrar doktorumu canım.

Yok canim yanls anlamam burdan herşeyimizi samimi sekilde paylsyrz. Eşimin sülalesi yurtdışında onlardn kiyafet gelmyck ve benim ailemde alack olan ablamlar olur onlarda verdgni başa kalkma modunda insanlar o yüzden baştan dedim kendi kendime anneanne,dede, büyük teyzem ve dayisi hariç başka kimseden bir şey kabul etmycgm diye. Sebebi bu yani alıp direk bende başkasına hediye ederm belki burdan paylasrm
Karadenzdyz aslnda aşırı soğuk olmyr o zaman ama heves edp umarım çok şey almam diye frenlmk istyrm kendimi

Öncesinde bir 8 haftalık dusugum var 3 te kimyasal gebelik o yüzden korkuyorum birşey yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…