2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bitmiyor valla ama yalnızım yardım edecek kimsemde yok mecbur herşey bana bakıyor ufaktan ufaktan yapmaya çalışıyorum eskiden 1 saatte yaptığım işi şimdi 3 saate bitiremiyom birazda tez canlıyım o yüzden kötü hissediyorum kendimi ama sabretmekren başka çarem yok idare edicem artık Allah hepimize de kolaylık versin

:) ikinci hamileliğim daha alışveriş yapmadım ama bende kendimi durduramayacakmış gibi hissediyorum )

:) ikinci hamileliğim daha alışveriş yapmadım ama bende kendimi durduramayacakmış gibi hissediyorum )
Annemle gidcgiz bu sefer baştan ona tembih ettm 0-3 ay çok almylm diye olmz sonra hala kesin erkek demedi doktr ama beyaz ağırlıkta almayı dusunyrm. Ki pembe olsa da gydrrm öyle renk takıntım yok

Benide öldürecek o kasinti
Kaşıntı bende de var ama daha çok karın bölgesinde. Karnım sürekli büyüdüğü için deri geriliyor, o kaşıntı yapıyor diye düşünmüştüm. Ama sinir bozucu gerçekten de, kremlemek de çok fayda etmiyor

Kızlar günaydın benim bir sorum olacak size beyaz akıntısı yoğun olan varmı hem kıvam olarak hem cok fazla akıntım var doktorum fitil önerdi ama yanma vs olursa al dedi şuan öle bişey yok normalmi acaba
oznur11898519 senin plesenta ile ilgili bir değişiklik var mı? Dün kontrolde doktor baktı hala aşağıda 28. haftaya kadar zaman var, kanama vs olursa hemen gel dedi

oznur11898519 senin plesenta ile ilgili bir değişiklik var mı? Dün kontrolde doktor baktı hala aşağıda 28. haftaya kadar zaman var, kanama vs olursa hemen gel dedi
ilk hamileliğimde plasenta aşağıdaydı 30. haftadan sonra biraz yana kaymıştı . panik yapmayın kanama olmadığı sürece sorun yok en kötü sezeryan olursunuz.

Sabah buradan bir arkadaş HM indirimi haberi vermişti kimdi o?
Yaktı beni
Bebeğe bişey almasam da kendime, büyüğüme bir dolu alışveriş yaptım, bebek için de gözüme kestirdiklerimi favorilere attım.
HM bebek reyonu ne kadar güzel, özellikle erkek bebek reyonu ayrı güzel.

Bendim o
Umarim indirim kodlarini kullanmissindir.

O indirim hala geçerli mi ben denedim ama kod geçersiz dedi.

ilk hamileliğimde plasenta aşağıdaydı 30. haftadan sonra biraz yana kaymıştı . panik yapmayın kanama olmadığı sürece sorun yok en kötü sezeryan olursunuz.
Öyle mi, 30.haftaya kadar değişebiliyor demek. Kanamam olmadı çok şükür, teşekkür ederim desteğiniz için

Aynen canım benimde pazartesi kontrolüm vardı hala aşağıda ama doğum kanalını kaptmıyor dedi benim zaten mecbur sezeryan ilkim sezeryandı çünkü ,kanama vs yok çok şükür şimdilik benim doktorumda 30.haftaya kadar zamanı var cıkacaktır yukarı dedi bekliyorum

Meraba güzel hamileler nasilsiniz bakalim?
Ucu bucagi olmayan asiri buyuk bir mobilya magazasindayim, oturdum kahvemi yudumluyorum. Bebegimin yatak odasi mobilyasina bakip fikir edinmeye geldim ama indirim oldugunu ogrendim. Yarin son günü, yarin esimle gelip siparis vericem birini gibi gorunuyor..dört model arasinda gidip geldim hadi bi el ativerin. dipnot; bu odayi hem oglum kullanacak hem Allah kismet ederse ikincimizde, yani her iki cinsiyete uygun olmali. Perde ve yatak ici dekorlari görmezden gelin emi;

Bunun kommode dolabi (yani soldaki bebegin bakimini yapacagimiz dolap) odamiza fazla genis galiba. Ama güzel..

Bunun fiyati cok uygundu, sadece kommode arkasindaki bosluk güzel degildi. Oraya sigacak sekilde biseyleri yokmus.

Bu asiri güzeldi. Biraz tuzlucaydi ama cok begendim. Kiz odasi gibi mi duruyor? Pembeleri yok dusunun tabi haha..dolaplardaki iscililik kiz isi gibi..

Saniyorum bu sonuncu favorim. Orta halli bi fiyatta, hatta iyi fiyati var bile denilebilir. Kaliteli, kommode dolabinin genisligi güzel, odamiza uygun. Cok mu erkekimsi duruyo buda yoksa??

İnşallah bi sonraki kontrollerde güzel haberler alırız

Ben ilk olan takımı beğendim.

Haklısın canım benim yinede şükür benim tek korkum erken doğum olması ve organlarında sorun çıkması inşAllah duadan başka carede yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…