Meraba güzel hamileler nasilsiniz bakalim?
Ucu bucagi olmayan asiri buyuk bir mobilya magazasindayim, oturdum kahvemi yudumluyorum. Bebegimin yatak odasi mobilyasina bakip fikir edinmeye geldim ama indirim oldugunu ogrendim. Yarin son günü, yarin esimle gelip siparis vericem birini gibi gorunuyor..dört model arasinda gidip geldim hadi bi el ativerin. dipnot; bu odayi hem oglum kullanacak hem Allah kismet ederse ikincimizde, yani her iki cinsiyete uygun olmali. Perde ve yatak ici dekorlari görmezden gelin emi;
Bunun kommode dolabi (yani soldaki bebegin bakimini yapacagimiz dolap) odamiza fazla genis galiba. Ama güzel..
Eki Görüntüle 2254844
Bunun fiyati cok uygundu, sadece kommode arkasindaki bosluk güzel degildi. Oraya sigacak sekilde biseyleri yokmus.
Eki Görüntüle 2254845
Bu asiri güzeldi. Biraz tuzlucaydi ama cok begendim. Kiz odasi gibi mi duruyor? Pembeleri yok dusunun tabi haha..dolaplardaki iscililik kiz isi gibi..
Eki Görüntüle 2254846
Saniyorum bu sonuncu favorim. Orta halli bi fiyatta, hatta iyi fiyati var bile denilebilir. Kaliteli, kommode dolabinin genisligi güzel, odamiza uygun. Cok mu erkekimsi duruyo buda yoksa??
Eki Görüntüle 2254848