Bu arada bir haftadır kilom sabit kaldı ben şok ayy keşke hep böyle devam etse yesem yesem şişmesem sadece bebiş büyüse tartıya çıkmicam demiştim ama dayanamadımmm
3-3.5kg civari tercih ediliyor cnm. yanlis haturlamiyrsam 2.5kg ve altiysa kuvezde vs turuyorlardi. benim oglum 3.235g dogdu 11 kg almistim. sisligi inince 3100 kg di. ama sonra masallah sutum ciddi yaradi. baya tombikti ek gidaya gecince anne sutu kilolari da gitti. ince uzun dal gibi simdi.
Üzülme.sikma canını nolur..bu dr lar herseferinde en kötüsünü söylüyor biliyorsun..bi problem.olsaydi görünürdü zaten..bana neler demişlerdi down sendromu yüksek ihtimal görünüyordu onu bi kenara koydum tovbe estagfurullah allah korusub yilan basi seklinde olanlardan dedi dr un bitanesi..ama sukur oyle bi durum yok allah evlatlarimizi korusun..karşımıza çıkan bu sorunlar da bizim sınavımız malesef o yüzden içini ferah tut bol bol dua et...ayrıca kendi iç sesini dinle o ne diyorsa öyledir anneler hisseder.(benim.icim hep rahat ti kötü hiç düşünmedim aklıma da gelmedi.sadece acabalar insanı karamsarlığa alıyor ama eminim herşey yolunda )
Kızlar bu gün gebe okuluna gittim devlet hastanesinde toplam 3 ders olucakmış. Bu gün diyetisyen ve fizyoterapist girdi birde ebe biz beğendik eşimle faydalı olacağa benziyor. Önümüzdeki derste de Doğum ve yeni doğan bakımından bahsediceklermiş ilgilenenler vardı bilgilendireyim dedi tavsiye ederim.
Kızlar bu gün gebe okuluna gittim devlet hastanesinde toplam 3 ders olucakmış. Bu gün diyetisyen ve fizyoterapist girdi birde ebe biz beğendik eşimle faydalı olacağa benziyor. Önümüzdeki derste de Doğum ve yeni doğan bakımından bahsediceklermiş ilgilenenler vardı bilgilendireyim dedi tavsiye ederim.
Benim de 20+2 de detaylıda 420 gr 23 cm dedi perinatalog.Cuma devlete gittim ilaç yazdırmaya oradaki Doktor da 420gr 26cm dedi.Anlamadım ben bu işi :)Galiba bu ölçümlere çok da güvenmemek lazım.Az çok oynamalar oluyor.Benim bebiş de kız bu arada
❤
Benim de 20+2 de detaylıda 420 gr 23 cm dedi perinatalog.Cuma devlete gittim ilaç yazdırmaya oradaki Doktor da 420gr 26cm dedi.Anlamadım ben bu işi :)Galiba bu ölçümlere çok da güvenmemek lazım.Az çok oynamalar oluyor.Benim bebiş de kız bu arada
❤
Evet canım 2 ay oğlum diye sevdim karnımı bir an kız deyince şaşırdık ama çok mutlu olduk :) Allah tan devletteki doktor da kız dedi de iyice emin olduk.Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil canım.
Evet canım 2 ay oğlum diye sevdim karnımı bir an kız deyince şaşırdık ama çok mutlu olduk :) Allah tan devletteki doktor da kız dedi de iyice emin olduk.Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil canım.
Vallahi öyle sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alınca kızmış erkekmiş insanın aklına bile gelmiyor bile inan ikisi de var ikisi de benim yavrum miniğim.. Ay Rabbime hamdolsun.. Bu arada biz ismini hilal koymayı düşünüyoruz bebişin
Vallahi öyle sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alınca kızmış erkekmiş insanın aklına bile gelmiyor bile inan ikisi de var ikisi de benim yavrum miniğim.. Ay Rabbime hamdolsun.. Bu arada biz ismini hilal koymayı düşünüyoruz bebişin
Benim de ilk o yüzden cinsiyeti hiç önemli değil, aileler ve eşim hep kız istiyordu Allah gönlümüze göre verdi,şükür.Erkek de isim belirlemiştk Ömer Asaf diye seviyordum ama kız da hiç isim gelmiyor aklımıza.Netten biraz baktık onları da hiç beğenmedim .Ne koyacağız bakalım yavru kuşumun ismini :) Hilal ismi güzelmiş canım
iri olması bebekle alakalı tamam genetik faktörler önemli ama. ben 4800 doğmuşum. annem muhtemelen gebelik şekerim vardı der hep. eşimde iri bir bebekmiş. ama oğlumuz 3600 doğdu. sağlıklı olsunlar da kilo çok altta değilse sorun yok.
3600 de güzel bir kilo maşAllah sağlıkla büyüsün . Tabikide öyle ama doktorlar genelde genetik olduğunu söylüyorlar ilk mauyenemde doktorum kaç kilo doğduğunu sordu bebeğinde senin kilona yakın doğabilir dedi ondan aklımda kalmış.
Benim de ilk o yüzden cinsiyeti hiç önemli değil, aileler ve eşim hep kız istiyordu Allah gönlümüze göre verdi,şükür.Erkek de isim belirlemiştk Ömer Asaf diye seviyordum ama kız da hiç isim gelmiyor aklımıza.Netten biraz baktık onları da hiç beğenmedim .Ne koyacağız bakalım yavru kuşumun ismini :) Hilal ismi güzelmiş canım