Canım Bana önceki kontrlde %90 erkek demsti bende annemle ilk alisverisne ciktm baştan ortak renkler alalm dedim ama olmadı hep mavi aldım eşimde şaşırdı niye mavi aldın ki diye haftaya ayrintiliya gtcem benden de bir süpriz gelirse degistrmeye gidemem mavi giyer dedim ama hiç oğlum diye sevmyrm boncuk diye seviyoruz eşimle
Benimkiler şaşmadı hiç ya doktor ilk ne dediyse o çıktı ama doğumda cinsiyeti farklı olan çok duydum yani sürpriz yumurta onlar olsa gerek.. Sağlıkla yaa mavi de giyer pembe de amaann tatlış tontiş bebişlerimiz
RRzg14
Ben biran önce kucagima almak koklamak istiyorum birde söyle bir psikoloji var bn de sanki içerde kaldıkça tehlikedeler doğup gözümün önünde olursalar daha güvende olacaklar sağlıklı olduklarını gorucem bide çok canım sıkılıyor bulunduğum yerde pek tanıdığım arkadaşım yok uğraş ve yoldas olacaklar bana
Kizlar ancak yazabiliyorum eve geldim oglumu yikadim yemek yaptim bu saatte ancak oturabiliyorum doktor uzun uzun bebegin kalbine bak hic bir sorun gozukmuyor gayet saglikli dedi. Detayli ultrasonum cok iyi gecti icim gercekten ferahladi mutluyum
RRzg14
Ben biran önce kucagima almak koklamak istiyorum birde söyle bir psikoloji var bn de sanki içerde kaldıkça tehlikedeler doğup gözümün önünde olursalar daha güvende olacaklar sağlıklı olduklarını gorucem bide çok canım sıkılıyor bulunduğum yerde pek tanıdığım arkadaşım yok uğraş ve yoldas olacaklar bana
Canım Bana önceki kontrlde %90 erkek demsti bende annemle ilk alisverisne ciktm baştan ortak renkler alalm dedim ama olmadı hep mavi aldım eşimde şaşırdı niye mavi aldın ki diye haftaya ayrintiliya gtcem benden de bir süpriz gelirse degistrmeye gidemem mavi giyer dedim ama hiç oğlum diye sevmyrm boncuk diye seviyoruz eşimle
valla canım 12+5de yüzde 90 erkek dedi,16.haftada göstermedi, detaylıda kesin kız dedi,şok olduk ama çok sevindik. maviş yeni doğan takımları biberon emzik almştık hepsini değiştirdikBen bir de ismiyle ömer asaf diye seviyordum,yavrum meğer kızmış
Bizimde bir tanıdık varmış daha doğrusu annemlerin uzaktan bi akraba ben tanımıyorum..aynisi başına gelmiş kadının..bi gün sancılanıyor kıvrana kıvrana iki büklüm hastaneye gidiyor neyin nesi bu diye..dr muayene oluyor dr diyor doğuruyorsun doğum başlamış kadın şok tabi..ben duydum daha da bir şok. Bi gün bi yerde karşılaştım bu kadınla annem dedi o kadın bu diye..ya dedim kusura bakma da insan nasıl anlamaz tamm hadi ilk zamanlar anlamadın hic bir belirti de olmadi da bu cocuk içinde seni hiç mi tekmelemedi be kadin dedim..anlamadim diyor menopoz başlangıcı sanmış.. gülermisin ağlarmısin hala anlam vermiş degilim
Benimkiler şaşmadı hiç ya doktor ilk ne dediyse o çıktı ama doğumda cinsiyeti farklı olan çok duydum yani sürpriz yumurta onlar olsa gerek.. Sağlıkla yaa mavi de giyer pembe de amaann tatlış tontiş bebişlerimiz
valla canım 12+5de yüzde 90 erkek dedi,16.haftada göstermedi, detaylıda kesin kız dedi,şok olduk ama çok sevindik. maviş yeni doğan takımları biberon emzik almştık hepsini değiştirdikBen bir de ismiyle ömer asaf diye seviyordum,yavrum meğer kızmış
RRzg14
Ben doktor için gittiğimde uğradım numaramı bıraktım katılmak istiyorum dedim canım. Onlar aradılar uygun bir zaman ayarladılar. Hastanede bir oda oluşturmuşlar gebe okulu diye orada yaptılar eğitimi. 1.30 da başladı 4 gibi bitti ama tabi mesai saatlerinde izin almak gerekiyor ama bence gidilebilir toplam 3 ders yapılacakmış, bir dahaki derste doğum yenidoğan bakımı 3. Ders te de doğumhaneyi filan gezdireceklermiş. Bence yakındaki bir devlet hastanesini arayın telefonla bilgi verirler size de
Iste sonra baska doktora gttm 18. Haftaydi sanrm yüz üstü yatmıştı bir yeri görünmüyordu iç organlari inceledi derken %90 erkek dedi artık nerden anladı bilemedim ama
Canım internette de baktm ama çıkmadı bisey evet boğazım acıdı birde akşamları yatmadan mide yanması oluyordu ki doğru düzgün bir şey de yiyemyrm hala 5. Ay bitecek
Bugün sabah küçük parça süzme peynir
1 çay 1 dilim ekmek yedim
Ara öğün 2 salata
Akşam patates yemeği çekti canim etini bile yemedim sadce patatesi ve suyundn
Akşam 1 armut öğünlerim genelde böyle ;(
Rabbim bugunumzu aratmasn ama hala böyle olmk uzuyr.
Canım internette de baktm ama çıkmadı bisey evet boğazım acıdı birde akşamları yatmadan mide yanması oluyordu ki doğru düzgün bir şey de yiyemyrm hala 5. Ay bitecek
Bugün sabah küçük parça süzme peynir
1 çay 1 dilim ekmek yedim
Ara öğün 2 salata
Akşam patates yemeği çekti canim etini bile yemedim sadce patatesi ve suyundn
Akşam 1 armut öğünlerim genelde böyle ;(
Rabbim bugunumzu aratmasn ama hala böyle olmk uzuyr.
Bol bol temiz hava almaya çalış, bir de bir süre ortam değişikliği iyi gelmişti bana. Çok zor gerçekten. Doktorum bana kendini hiç bişey için zorlama demişti adam akıllı yemek yiyemiyorum diye üzülüyordum. Bu lafı psikolojime iyi geldi gerçekten o buhranli moddan daha çabuk çıktım.
Bizimde bir tanıdık varmış daha doğrusu annemlerin uzaktan bi akraba ben tanımıyorum..aynisi başına gelmiş kadının..bi gün sancılanıyor kıvrana kıvrana iki büklüm hastaneye gidiyor neyin nesi bu diye..dr muayene oluyor dr diyor doğuruyorsun doğum başlamış kadın şok tabi..ben duydum daha da bir şok. Bi gün bi yerde karşılaştım bu kadınla annem dedi o kadın bu diye..ya dedim kusura bakma da insan nasıl anlamaz tamm hadi ilk zamanlar anlamadın hic bir belirti de olmadi da bu cocuk içinde seni hiç mi tekmelemedi be kadin dedim..anlamadim diyor menopoz başlangıcı sanmış.. gülermisin ağlarmısin hala anlam vermiş degilim
9 ay hic agri sancidami hissetmemiş ilginç valla benim hergun biryerim ağrıyo hatta hamile degilken bile her agriyi sanciyi hamilemiyimki die yorumluyodum
Canım benimde ilk 3ayda çıkarmaktan zorlandığımdan öğüre öğüre bir hal oluyordum, o zamnlr bikaç kere azda olsa kan gelmişti.Doktora sormuştum o da zorlamaktan olmuştur dedi. Senin hala bulantılar devam ediyor belli ki Allah yardımcın olsun .İnşAllah en kısa zamanda geçer.