2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hoageldin aramiza insallah hersey.yolunda gider cuma icin

Beni de saglik ocagindan aradilar takip icin gelmem lazimmis
Tetanoz aşısını söyleyecekler kesin . Ne güzel kafamdan silmistim doktorum gerek yok dedigi icin. Simdi de yaptırayım nolacak diyorum kendi kendime

bide ben bu bebeğin kilosunu annenin ilk aylar yemesiyle alakalı mi çok merak ediyorum kizimda ilk 3 ay sadece gunde bi ayva yiyerek yaşadım yani
bunda daha iyiyim bu bebiş daha büyük gibi ablasına gore

Merhaba herkese , az önce detaylı usg den geldim, bebeğim 3 haftadır son adetime göre bir hafta geride doktorlar hiçbir sorun olmadığını belki geç dölllenme olabileceğini söylüyor. büyük kızımda öyleydi. Çok şükür huzurla çıktık. Detaylı ultrasonu perinatolog a yaptırdık. 4 hafta sonra yeniden bakalım dedi. Umarım herkes iyidir.

Arkadaşlar neden bir cok arkds kilolu olsn istyr bebekleri 3kilo olsa az mi mesela tabi 2 kilo da belki az olur ama bir sebebi var mı merak edyrm
yok canım ben aksine zamanında ve normal kilosunda olsun istiyorum. erken doğum, şeker gibi riskleri var çünkü.doktorda dedi bugün türk halkı tombiş seviyor ama biz doktorlar önermiyoruz dedi.

Beni de saglik ocagindan aradilar takip icin gelmem lazimmis
Tetanoz aşısını söyleyecekler kesin . Ne güzel kafamdan silmistim doktorum gerek yok dedigi icin. Simdi de yaptırayım nolacak diyorum kendi kendime
Ben tetenozu geçen cuma yaptırdım. gece üzerine yatamadım 2 gün onun dışında rahatsız eden bir ağrısı olmadı. Doktora sorduğumda yaptır demişti bende onu dinledim.

Bugün bana detaylı ultrason yaptırdığım yerden hediye paketi geldi. İçinden emzik, çorap, pişik kremi, dalin şampuan, 1 tane molfix yenidoğan bezi ve chiccodan %20 indirim çeki yollamışlar saolsunlar:)
Nerde yaptırdınız ve ne kadar ödediniz? Güle güle kullanmak nasip olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…