Herkese merhaba, her gün yazdıklarınızı okuyorum en sonunda bende üye olmaya karar verdim. Faydalı bir grup olduğunu düşünüyorum. Benim gebeliğim 20+6 cuma günü inşallah perinotologta detaylı ultrasona gireceğim. Sizin yaşadıklarınızı okudukça heycanım daha çok artıyor. İnşallah hepimiz sağlıkla alırım kucağımıza.
Hepinize sevgiler.
Beni de saglik ocagindan aradilar takip icin gelmem lazimmis
Tetanoz aşısını söyleyecekler kesin . Ne güzel kafamdan silmistim doktorum gerek yok dedigi icin. Simdi de yaptırayım nolacak diyorum kendi kendime
bide ben bu bebeğin kilosunu annenin ilk aylar yemesiyle alakalı mi çok merak ediyorum kizimda ilk 3 ay sadece gunde bi ayva yiyerek yaşadım yani
bunda daha iyiyim bu bebiş daha büyük gibi ablasına gore
Merhaba herkese , az önce detaylı usg den geldim, bebeğim 3 haftadır son adetime göre bir hafta geride doktorlar hiçbir sorun olmadığını belki geç dölllenme olabileceğini söylüyor. büyük kızımda öyleydi. Çok şükür huzurla çıktık. Detaylı ultrasonu perinatolog a yaptırdık. 4 hafta sonra yeniden bakalım dedi. Umarım herkes iyidir.
yok canım ben aksine zamanında ve normal kilosunda olsun istiyorum. erken doğum, şeker gibi riskleri var çünkü.doktorda dedi bugün türk halkı tombiş seviyor ama biz doktorlar önermiyoruz dedi.
Bugün bana detaylı ultrason yaptırdığım yerden hediye paketi geldi. İçinden emzik, çorap, pişik kremi, dalin şampuan, 1 tane molfix yenidoğan bezi ve chiccodan %20 indirim çeki yollamışlar saolsunlar:)
Beni de saglik ocagindan aradilar takip icin gelmem lazimmis
Tetanoz aşısını söyleyecekler kesin . Ne güzel kafamdan silmistim doktorum gerek yok dedigi icin. Simdi de yaptırayım nolacak diyorum kendi kendime
Ben tetenozu geçen cuma yaptırdım. gece üzerine yatamadım 2 gün onun dışında rahatsız eden bir ağrısı olmadı. Doktora sorduğumda yaptır demişti bende onu dinledim.
Bugün bana detaylı ultrason yaptırdığım yerden hediye paketi geldi. İçinden emzik, çorap, pişik kremi, dalin şampuan, 1 tane molfix yenidoğan bezi ve chiccodan %20 indirim çeki yollamışlar saolsunlar:)