Kızlar bu gün gebe okuluna gittim devlet hastanesinde toplam 3 ders olucakmış. Bu gün diyetisyen ve fizyoterapist girdi birde ebe biz beğendik eşimle faydalı olacağa benziyor. Önümüzdeki derste de Doğum ve yeni doğan bakımından bahsediceklermiş ilgilenenler vardı bilgilendireyim dedi tavsiye ederim.
Kizlar ancak yazabiliyorum eve geldim oglumu yikadim yemek yaptim bu saatte ancak oturabiliyorum doktor uzun uzun bebegin kalbine bak hic bir sorun gozukmuyor gayet saglikli dedi. Detayli ultrasonum cok iyi gecti icim gercekten ferahladi mutluyum
Kizlar ancak yazabiliyorum eve geldim oglumu yikadim yemek yaptim bu saatte ancak oturabiliyorum doktor uzun uzun bebegin kalbine bak hic bir sorun gozukmuyor gayet saglikli dedi. Detayli ultrasonum cok iyi gecti icim gercekten ferahladi mutluyum
Ben mobilya aldım ilkin 2 kere taşındık iki çocuğa kullandım iyi dayandı attım geçen sene kız yatıyordu içinde geçen seneye kadar ama bence çok hantal olmamalı çekmeceli olanlar çok hantal oluyor çekmwceliydi benimki mobilya daha hoş yanına da ayrı komidin alınır takım yapılır çok hoş olur öyle ben şimdilik anne yanı hafif beşiklerden alıcam biraz büyüyünce ablasının yanına yollarım artık
Evet canım 2 ay oğlum diye sevdim karnımı bir an kız deyince şaşırdık ama çok mutlu olduk :) Allah tan devletteki doktor da kız dedi de iyice emin olduk.Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil canım.
Canım Bana önceki kontrlde %90 erkek demsti bende annemle ilk alisverisne ciktm baştan ortak renkler alalm dedim ama olmadı hep mavi aldım eşimde şaşırdı niye mavi aldın ki diye haftaya ayrintiliya gtcem benden de bir süpriz gelirse degistrmeye gidemem mavi giyer dedim ama hiç oğlum diye sevmyrm boncuk diye seviyoruz eşimle