Kız ve erkek bebekler arasında fark oluyor kızımın dosyasına baktım 22 haftalık iken 460 grammis oğlum geçen hafta detaylı da 590 cıktı çok takılmamak lazım doktorların cihazları bile fark ediyor bende çok mu acaba diye panik yaptım ama normal dedi doktorum
Canım haftada 2 3e düştü ama bulantı durumu devam edyr birde boğaz açılması durumu bende hiç olmadı hala severek biseyi bile ağız tadıyla yiyemyrm ama su biraz da olsa iceblyrm şükür
Ah kıyamam ya yaşamayan bilemiyor gerçekten ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum seni. İnşallah biter seninki de yakında. Ben de herseyi yiyemiyorum ama hoşuma gidenlerde kendimi durduramiyorum
Hanımlar arada trendyol hesaplarinizi kontrol edin hediye çeki yüklüyorlar bugün tesadüfen fark ettim 100 tl ye 50 tl çekim varmış hemen kullandım bunlar da 60 tl ye geldi
Kızlar çok şükür bebislerimin ikiside saglikliymis ultrasyonun bu kdr yoracagini hiç düşünmezdim 45 dk sürdü minnakkarin ikiside yüz üstü yatıyordu zorla yan profilden görebildik yüzlerini hanımefendilerin 443 gr biri 421 grda biri olmus bide 37. Haftada sezeryan doğum olacakmış ins tabi herşey yolunda giderse ve detayliya girecek diğer arkadaşlardan da hayırlı güzel haberler alirz ins