2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar kilo almayan ya da veren var mı?

Ben 94 kilo ile hamile kaldım. İkiz bekliyorum. İlk üç ay 89'a kadar indim. Şimdi de bebekler büyüyor ama kilom hala aynı. Doktor doğuma kadar en az 5 kilo alman lazım diyor. Alamazsan son haftalarda hastaneye yatıracağım filan dedi. Var mı benzerini yaşayan?

boyun kaç canim eğer boraz topluysan zaten kimi kadınlar verebikiyo
bebisler iyi gelisiyordur inşallah

ben tv de izlemistim. bazi kadinlar da regl devam ediyor 9 ay. plesenta da bebegin onune gectigi icin bebek hareketleri hissedilmiyor. o yuzden direk sanciyla doguma gidiyrlar.

peynir ve patates migde yanmani artirir cnm. mayali yiyecekler de.

Bu hamileliğin kaçıncı leveli arkadaşlar? Eki Görüntüle 2256793
günaydın.. benim yakın arkadasım yasadı bu durumu.. 9 ay adet gördü. kabız oldugu için doktoro gitti defalarca .. ve ne kendi ne de doktor anlamadı.. ustelik 2. çocuguna hamileydi.. sancıları olunca baya gec cocuk doğdu ve malesef yaşamadı rahımde sıkıştıgı için zorlandı ve beyin kanaması gecirmiş bebek.. biraz psikolojik galiba sorun hamileliği kabullenmediğini düşünüyorum... cunku doğumdan sonra bebeğe bakmadı hiç öldüğünde de bebek eşi defneti...

Herkese günaydıııınnn Artık hiç uyuyamıyorummm çok özledim deliksiz uyumayıSabaha kadar bebek arabası baktım çok kararsız kaldım e bebekte bu bebek arabası hoşuma gitti kullanan alan var mı memnun mu yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-11-08-29-31-1.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 36
Günaydın kızlar
Hoşgeldin :)
Tecrübeliler sizce park beşik mi yoksa mobilya beşik mi?
ben ikisini de kullandım odasında büyüyen beşik vardı. yatak odasında park yatak vardı ama bence park yatak. ilk başta daha kullanışlı. diğerini ilerleyen zamanlarda alırsın. mesela ben odasını almasaydım kesinlikle çekmeceli montessori yatapı alırdım ama odayı önceden aldığımız için olmadı.
Yaa ismi de çok güzelmiş 2. Istyrsn belki ona olur ismi güzel annesi 13. Hafta diğer dktrmda erkek demsti ama kesin degl dedi bakalim ne olcak
aynı benim durumum :) ilkinde erkek hisssdiyordum. erkek olursa Kerem olsun adı demiştik. kız oldu :) şimdiki erkek ve büyük ihtimal Kerem olacak :)
Arkadaşlar k.ca simdi en son mideden açık pembe minik bir kan geldi tukurugume peçeteye böyle bir şey yasayan var mi?
ilk üç ay çok çıkardığım dönemlerde artık midemde bir şey kalmayınca bazen seninki gibi açık pembe kan geliyordu ama bulantılardan sonra geçti. mide yanması yapan şeyleri çok yememeye dikkat et istersen

Tecrübeliler sizce park beşik mi yoksa mobilya beşik mi?
ben ikisinide alanlardanım. şimdi durum şöyle sepet beşikler boyu yüksekliği ne olursa olsun eni dar olduğu için 5 ay kadar yatabiliyorlar. dönmeye başlayınca dar olduğu için rahat edemiyorlar. ben 5. aydı sanırım yada 6 park yatak aldım. oğlum koca yatağın içinde küçücük kalmıştı. eğer ben 5. ayda odasına geçiririm dersen sepet al sonra büyük yatağa geçersin. ama yok ben yanımda yatırcam 1 yaşına kadar dersen park yatak al. sepetin avantajı bebek küçükken korunaklı oluyor. ufak olduğu için yanına çekebiliyorsun ama kullanım süresi kısıtlı. park yatağım en büyük boy benim. oğlum döne döne yatıyor. ama kapıdan sığmıyor. yani odada kalıyor sepeti tekerlekliydi taşıyordum. kısaca tavsiyem birinden bir sepet alabiliyorsan yada altı ay için 500 600 veririm diyorsan ilk aylar rahat oluyor yok bu imkanlar dersen park yatak hem seyahatlerde taşınabilir hemde bebek rahatlığı için iyi benim görüşüm bu yönde

dün detaylıda doktoruma sordum pipisi falan çıkmamış dimi hala kız diye. doktor aman içerde istediği kadar değişsin önemli olan dışarda değişmesin dedi. bayağı gülüştük.

Günaydın kızlar
Herkes Detaylıdan güzel haberler ile gelmiş maşAllah. Gözümüzaydın
Bursa da yağmurlu, kasvetli.... insanın içi daralıyor valla. Neyse ki karnımda minik bir insan yaşıyor onu düşündükçe keyfim yerine geliyor. Bazı sabahlar işe giderken yolda diyorum ona; aferin oğluma sen annenle işe mi geliyorsun diyorum. Bak şimdi seni asansöre bindireyim gel bak diyorum çok şükür bugünlermize. Allah isteyen herkese anneliği yaşatsın...

Gunaydin minnos anneler :)
Aslinda 7bucukta uyandim ama anca kendime geldim.. 3 gundur goguslerim cok aciyor uclari sizliyor uclarinda sari biseyler oldu.. Catlamasin diye yag suruyorum 3.aydan beri ama gogus ucu kremine baslamali miyim bu sizlamalar acimalar yuzunden bilemedim?? Help me

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…