Iste sonra baska doktora gttm 18. Haftaydi sanrm yüz üstü yatmıştı bir yeri görünmüyordu iç organlari inceledi derken %90 erkek dedi artık nerden anladı bilemedim ama
Ben 94 kilo ile hamile kaldım. İkiz bekliyorum. İlk üç ay 89'a kadar indim. Şimdi de bebekler büyüyor ama kilom hala aynı. Doktor doğuma kadar en az 5 kilo alman lazım diyor. Alamazsan son haftalarda hastaneye yatıracağım filan dedi. Var mı benzerini yaşayan?
Ben 94 kilo ile hamile kaldım. İkiz bekliyorum. İlk üç ay 89'a kadar indim. Şimdi de bebekler büyüyor ama kilom hala aynı. Doktor doğuma kadar en az 5 kilo alman lazım diyor. Alamazsan son haftalarda hastaneye yatıracağım filan dedi. Var mı benzerini yaşayan?
Bizimde bir tanıdık varmış daha doğrusu annemlerin uzaktan bi akraba ben tanımıyorum..aynisi başına gelmiş kadının..bi gün sancılanıyor kıvrana kıvrana iki büklüm hastaneye gidiyor neyin nesi bu diye..dr muayene oluyor dr diyor doğuruyorsun doğum başlamış kadın şok tabi..ben duydum daha da bir şok. Bi gün bi yerde karşılaştım bu kadınla annem dedi o kadın bu diye..ya dedim kusura bakma da insan nasıl anlamaz tamm hadi ilk zamanlar anlamadın hic bir belirti de olmadi da bu cocuk içinde seni hiç mi tekmelemedi be kadin dedim..anlamadim diyor menopoz başlangıcı sanmış.. gülermisin ağlarmısin hala anlam vermiş degilim
ben tv de izlemistim. bazi kadinlar da regl devam ediyor 9 ay. plesenta da bebegin onune gectigi icin bebek hareketleri hissedilmiyor. o yuzden direk sanciyla doguma gidiyrlar.
Canım internette de baktm ama çıkmadı bisey evet boğazım acıdı birde akşamları yatmadan mide yanması oluyordu ki doğru düzgün bir şey de yiyemyrm hala 5. Ay bitecek
Bugün sabah küçük parça süzme peynir
1 çay 1 dilim ekmek yedim
Ara öğün 2 salata
Akşam patates yemeği çekti canim etini bile yemedim sadce patatesi ve suyundn
Akşam 1 armut öğünlerim genelde böyle ;(
Rabbim bugunumzu aratmasn ama hala böyle olmk uzuyr.
KIzlar günaydın .detaylıya girdim bende salı günü çok şükür bir sıkıntı çıkmadı gayet iyi olduğunu ancak benim suyumun fazla olduğunu söyledi ,birde plsentam aşağıda idi oda yerine yerleşmiş :) çok sevindim darısı bekleyenlere
günaydın.. benim yakın arkadasım yasadı bu durumu.. 9 ay adet gördü. kabız oldugu için doktoro gitti defalarca .. ve ne kendi ne de doktor anlamadı.. ustelik 2. çocuguna hamileydi.. sancıları olunca baya gec cocuk doğdu ve malesef yaşamadı rahımde sıkıştıgı için zorlandı ve beyin kanaması gecirmiş bebek.. biraz psikolojik galiba sorun hamileliği kabullenmediğini düşünüyorum... cunku doğumdan sonra bebeğe bakmadı hiç öldüğünde de bebek eşi defneti...
Kizlar ancak yazabiliyorum eve geldim oglumu yikadim yemek yaptim bu saatte ancak oturabiliyorum doktor uzun uzun bebegin kalbine bak hic bir sorun gozukmuyor gayet saglikli dedi. Detayli ultrasonum cok iyi gecti icim gercekten ferahladi mutluyum
Herkese günaydıııınnn Artık hiç uyuyamıyorummm çok özledim deliksiz uyumayıSabaha kadar bebek arabası baktım çok kararsız kaldım e bebekte bu bebek arabası hoşuma gitti kullanan alan var mı memnun mu yardımcı olur musunuz
Herkese merhaba, her gün yazdıklarınızı okuyorum en sonunda bende üye olmaya karar verdim. Faydalı bir grup olduğunu düşünüyorum. Benim gebeliğim 20+6 cuma günü inşallah perinotologta detaylı ultrasona gireceğim. Sizin yaşadıklarınızı okudukça heycanım daha çok artıyor. İnşallah hepimiz sağlıkla alırım kucağımıza.
Hepinize sevgiler.
ben ikisini de kullandım odasında büyüyen beşik vardı. yatak odasında park yatak vardı ama bence park yatak. ilk başta daha kullanışlı. diğerini ilerleyen zamanlarda alırsın. mesela ben odasını almasaydım kesinlikle çekmeceli montessori yatapı alırdım ama odayı önceden aldığımız için olmadı.
ilk üç ay çok çıkardığım dönemlerde artık midemde bir şey kalmayınca bazen seninki gibi açık pembe kan geliyordu ama bulantılardan sonra geçti. mide yanması yapan şeyleri çok yememeye dikkat et istersen
ben ikisinide alanlardanım. şimdi durum şöyle sepet beşikler boyu yüksekliği ne olursa olsun eni dar olduğu için 5 ay kadar yatabiliyorlar. dönmeye başlayınca dar olduğu için rahat edemiyorlar. ben 5. aydı sanırım yada 6 park yatak aldım. oğlum koca yatağın içinde küçücük kalmıştı. eğer ben 5. ayda odasına geçiririm dersen sepet al sonra büyük yatağa geçersin. ama yok ben yanımda yatırcam 1 yaşına kadar dersen park yatak al. sepetin avantajı bebek küçükken korunaklı oluyor. ufak olduğu için yanına çekebiliyorsun ama kullanım süresi kısıtlı. park yatağım en büyük boy benim. oğlum döne döne yatıyor. ama kapıdan sığmıyor. yani odada kalıyor sepeti tekerlekliydi taşıyordum. kısaca tavsiyem birinden bir sepet alabiliyorsan yada altı ay için 500 600 veririm diyorsan ilk aylar rahat oluyor yok bu imkanlar dersen park yatak hem seyahatlerde taşınabilir hemde bebek rahatlığı için iyi benim görüşüm bu yönde
valla canım 12+5de yüzde 90 erkek dedi,16.haftada göstermedi, detaylıda kesin kız dedi,şok olduk ama çok sevindik. maviş yeni doğan takımları biberon emzik almştık hepsini değiştirdikBen bir de ismiyle ömer asaf diye seviyordum,yavrum meğer kızmış
dün detaylıda doktoruma sordum pipisi falan çıkmamış dimi hala kız diye. doktor aman içerde istediği kadar değişsin önemli olan dışarda değişmesin dedi. bayağı gülüştük.
Günaydın kızlar
Herkes Detaylıdan güzel haberler ile gelmiş maşAllah. Gözümüzaydın
Bursa da yağmurlu, kasvetli.... insanın içi daralıyor valla. Neyse ki karnımda minik bir insan yaşıyor onu düşündükçe keyfim yerine geliyor. Bazı sabahlar işe giderken yolda diyorum ona; aferin oğluma sen annenle işe mi geliyorsun diyorum. Bak şimdi seni asansöre bindireyim gel bak diyorum çok şükür bugünlermize. Allah isteyen herkese anneliği yaşatsın...
Gunaydin minnos anneler :)
Aslinda 7bucukta uyandim ama anca kendime geldim.. 3 gundur goguslerim cok aciyor uclari sizliyor uclarinda sari biseyler oldu.. Catlamasin diye yag suruyorum 3.aydan beri ama gogus ucu kremine baslamali miyim bu sizlamalar acimalar yuzunden bilemedim?? Help me