- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Ilk hamileliğimde bi tiksintim olmadı herşeyi yedim tavuk hariç ama 9 ay boyunca hep çıkardım belki geçer umudu ile bekledim ama malesef hiç geçmedi...şimdi yine tavuk hariç herşeyi yıyebiliyorum ama ilk zamanlar bende senin gibi hiç birşey yiyemedim tiksinti yok bulantı yok ama yemeği midem.almiyordu domates salata öyle geçirdim ilk 3.4 ayıCanım internette de baktm ama çıkmadı bisey evet boğazım acıdı birde akşamları yatmadan mide yanması oluyordu ki doğru düzgün bir şey de yiyemyrm hala 5. Ay bitecek
Bugün sabah küçük parça süzme peynir
1 çay 1 dilim ekmek yedim
Ara öğün 2 salata
Akşam patates yemeği çekti canim etini bile yemedim sadce patatesi ve suyundn
Akşam 1 armut öğünlerim genelde böyle ;(
Rabbim bugunumzu aratmasn ama hala böyle olmk uzuyr.
Diyorum ya iste canım belirtileri geçtim bi kenara attım bu bebe seni hicmi tekmeledi mi be yahu gerçekten ilginc9 ay hic agri sancidami hissetmemiş ilginç valla benim hergun biryerim ağrıyo hatta hamile degilken bile her agriyi sanciyi hamilemiyimki die yorumluyodum
Herkese günaydıııınnnArtık hiç uyuyamıyorummm çok özledim deliksiz uyumayı Sabaha kadar bebek arabası baktım çok kararsız kaldım e bebekte bu bebek arabası hoşuma gitti kullanan alan var mı memnun mu yardımcı olur musunuz
Yok cnm bu kadın 9 ay adet olmamış menapoz giriyorum sanmış kendisini ufaktan hareketleride bağırsak hareketleri sanmışben tv de izlemistim. bazi kadinlar da regl devam ediyor 9 ay. plesenta da bebegin onune gectigi icin bebek hareketleri hissedilmiyor. o yuzden direk sanciyla doguma gidiyrlar.
peynir ve patates migde yanmani artirir cnm. mayali yiyecekler de.
bunu yaşayanlar genelde psikolojik olarak hamileliği reddediyor... arkadasım yaşadı ve sormuşdur dayanamayıpğ cunku daha önce doğum yapmış biriydi .. hayır hiç anlamadım demişti hatta daha da garibi kadın doğumcu değil ama cerraha gitmişti kolonoskoği yapılmış usg çekilmiş bağırsak problemi için ve dr dahi görmemiş ilginç bir şekilde. üstelik bebek 4 kilo doğmuştu malesef yaşayamadı tabi.Diyorum ya iste canım belirtileri geçtim bi kenara attım bu bebe seni hicmi tekmeledi mi be yahu gerçekten ilginc
Bende bu tarz bakıyordum açıkçası ama gidip yakından görünce fikrim değişti.. oturma şekline dönünce iç haznesi diğerlerine gore dar 1.5 yaşına kadar anca kullanırsın sonra başka arabaya geçmek zorunda kalırsın canım.. bence yakından bakmanda fayda vaHerkese günaydıııınnnArtık hiç uyuyamıyorummm çok özledim deliksiz uyumayı Sabaha kadar bebek arabası baktım çok kararsız kaldım e bebekte bu bebek arabası hoşuma gitti kullanan alan var mı memnun mu yardımcı olur musunuz
Yargılamak değil zaten canım sonucun bu şekilde olması tabiki çok çok üzücü bisey allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın..ama hiç anlaşılmaması gerçekten çok ilginç..bunu yaşayanlar genelde psikolojik olarak hamileliği reddediyor... arkadasım yaşadı ve sormuşdur dayanamayıpğ cunku daha önce doğum yapmış biriydi .. hayır hiç anlamadım demişti hatta daha da garibi kadın doğumcu değil ama cerraha gitmişti kolonoskoği yapılmış usg çekilmiş bağırsak problemi için ve dr dahi görmemiş ilginç bir şekilde. üstelik bebek 4 kilo doğmuştu malesef yaşayamadı tabi.bire bir şahit olduğum için söylüyorum çok da yargılamamak lazım.. dünyada ilk yaşanan birşeydeğil sonda olmayacak galiba..
yok canım daha kullanma, ona erken. son 1 ayda başla.Gunaydin minnos anneler :)
Aslinda 7bucukta uyandim ama anca kendime geldim.. 3 gundur goguslerim cok aciyor uclari sizliyor uclarinda sari biseyler oldu.. Catlamasin diye yag suruyorum 3.aydan beri ama gogus ucu kremine baslamali miyim bu sizlamalar acimalar yuzunden bilemedim?? Help me
günaydın benimde göğüs uçlarım çatladı ağrı ve acı oluyor ama ben yağ sürmüyorum bir yerden bu aylarda sürmek erken doğumu tetikler diye duymuştum doktora danışmadan bir şey yapmıyayım dedimGunaydin minnos anneler :)
Aslinda 7bucukta uyandim ama anca kendime geldim.. 3 gundur goguslerim cok aciyor uclari sizliyor uclarinda sari biseyler oldu.. Catlamasin diye yag suruyorum 3.aydan beri ama gogus ucu kremine baslamali miyim bu sizlamalar acimalar yuzunden bilemedim?? Help me
Canım çok korktm dün görünce gece 00.30 olunca doktoruma da sorammstm çok sağolun iyi ki varsnzCanım benimde ilk 3ayda çıkarmaktan zorlandığımdan öğüre öğüre bir hal oluyordum, o zamnlr bikaç kere azda olsa kan gelmişti.Doktora sormuştum o da zorlamaktan olmuştur dedi. Senin hala bulantılar devam ediyor belli ki Allah yardımcın olsun .İnşAllah en kısa zamanda geçer.
Canım blmyrdm iyi ki söyledin akşam patates yemeği yemstmben tv de izlemistim. bazi kadinlar da regl devam ediyor 9 ay. plesenta da bebegin onune gectigi icin bebek hareketleri hissedilmiyor. o yuzden direk sanciyla doguma gidiyrlar.
peynir ve patates migde yanmani artirir cnm. mayali yiyecekler de.
Bir kaç hafta öncede göz kenarlarıma kan çökmüştü k.maktngünaydın. ben 5 aya kadar kustum yalnız kusarken boğazımdan kan gelmedi ayrıca sonrasında burnum da hep patlatı..
Yaa rabbim kolaylaştırsın çok zor gerçekten inşallah düzelir altı ayda düzelenlet varBir kaç hafta öncede göz kenarlarıma kan çökmüştü k.maktn
Canım zaten hala doğru dürüst yemege baslamadm ve secengm o kadar az ki akşamları yatağa gitmek istemyrm yatınca daha kötü oluyor. Ama bakaym neler daha arttrr çok sagolGünaydın kızlar
Hoşgeldin :)
ben ikisini de kullandım odasında büyüyen beşik vardı. yatak odasında park yatak vardı ama bence park yatak. ilk başta daha kullanışlı. diğerini ilerleyen zamanlarda alırsın. mesela ben odasını almasaydım kesinlikle çekmeceli montessori yatapı alırdım ama odayı önceden aldığımız için olmadı.
aynı benim durumum :) ilkinde erkek hisssdiyordum. erkek olursa Kerem olsun adı demiştik. kız oldu :) şimdiki erkek ve büyük ihtimal Kerem olacak :)
ilk üç ay çok çıkardığım dönemlerde artık midemde bir şey kalmayınca bazen seninki gibi açık pembe kan geliyordu ama bulantılardan sonra geçti. mide yanması yapan şeyleri çok yememeye dikkat et istersen
Sabah serviste giderken benimkide tekmelemeye başladı. Saat 8de uyanıpta napcan yat uyu orda işte ne güzel diye söylendim çocuğaGünaydın kızlar
Herkes Detaylıdan güzel haberler ile gelmiş maşAllah. Gözümüzaydın
Bursa da yağmurlu, kasvetli.... insanın içi daralıyor valla. Neyse ki karnımda minik bir insan yaşıyor onu düşündükçe keyfim yerine geliyor. Bazı sabahlar işe giderken yolda diyorum ona; aferin oğluma sen annenle işe mi geliyorsun diyorum. Bak şimdi seni asansöre bindireyim gel bak diyorumçok şükür bugünlermize. Allah isteyen herkese anneliği yaşatsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?