2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ilk hamileliğimde bi tiksintim olmadı herşeyi yedim tavuk hariç ama 9 ay boyunca hep çıkardım belki geçer umudu ile bekledim ama malesef hiç geçmedi...şimdi yine tavuk hariç herşeyi yıyebiliyorum ama ilk zamanlar bende senin gibi hiç birşey yiyemedim tiksinti yok bulantı yok ama yemeği midem.almiyordu domates salata öyle geçirdim ilk 3.4 ayı
Yeni yeni yemeye başladım ama oglumdaki gibi iştah yok malesef..yaşayacak kadar yiyorum desem yeridir yani..çoğu gitti azı kaldı zaten sıkıcaz artik az daha kendimizi el.mecbur

Yatak konusunda konusulmus. Ben park yatak aldim 60*120 kapılardan geciyor 7aya kdr yanimda sonra odasina gecirmeyi dusunuyorum. Kendim bakicam bebise gunduz salona cekerek tasirim belki dedim denedm cekebiliyorum tekerlekli. 3- 4yasa kdr yatabiliyomus cocuk. Sonrasi allah kerim dedik bakalm:) acikcasi 5 6 ay icin sepet besiklere cok para bayilmak isime gelmedi

Bu tarz kullanan arkadaslarim bana hic tavsiye etmedi cok hantal ve buyuk ve kendi basima acip katlayamadim dediler max 1sene sonra hepsi 2. Bebek arabasi almislar baston. O yuzdn sahsen tercih etmedm ben.ama cok tatlis duruyo o net:)

ben tv de izlemistim. bazi kadinlar da regl devam ediyor 9 ay. plesenta da bebegin onune gectigi icin bebek hareketleri hissedilmiyor. o yuzden direk sanciyla doguma gidiyrlar.

peynir ve patates migde yanmani artirir cnm. mayali yiyecekler de.
Yok cnm bu kadın 9 ay adet olmamış menapoz giriyorum sanmış kendisini ufaktan hareketleride bağırsak hareketleri sanmış

Diyorum ya iste canım belirtileri geçtim bi kenara attım bu bebe seni hicmi tekmeledi mi be yahu gerçekten ilginc
bunu yaşayanlar genelde psikolojik olarak hamileliği reddediyor... arkadasım yaşadı ve sormuşdur dayanamayıpğ cunku daha önce doğum yapmış biriydi .. hayır hiç anlamadım demişti hatta daha da garibi kadın doğumcu değil ama cerraha gitmişti kolonoskoği yapılmış usg çekilmiş bağırsak problemi için ve dr dahi görmemiş ilginç bir şekilde. üstelik bebek 4 kilo doğmuştu malesef yaşayamadı tabi. bire bir şahit olduğum için söylüyorum çok da yargılamamak lazım.. dünyada ilk yaşanan birşeydeğil sonda olmayacak galiba..

Bende bu tarz bakıyordum açıkçası ama gidip yakından görünce fikrim değişti.. oturma şekline dönünce iç haznesi diğerlerine gore dar 1.5 yaşına kadar anca kullanırsın sonra başka arabaya geçmek zorunda kalırsın canım.. bence yakından bakmanda fayda va

Yargılamak değil zaten canım sonucun bu şekilde olması tabiki çok çok üzücü bisey allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın..ama hiç anlaşılmaması gerçekten çok ilginç..

Bu arada günaydın kızlar..Bende artik yavaştan dicem olmayacak hızlıca alışverişe başlayım diyorum..Dün akşam biberon siparişini verdim dışarıdayken de bir badi bir tulum aldım öylesine..oğlumdan kalma çok şey olduğundan kıyafete çok ihtiyacım olmayacak çok beğendim şey olursa alırım tabi bunun bebek arabasi işini halledeceğim.. sizce bu model nasıl ve hangi renk..travel sistemlere baktığımda en kibarı ve kullanıslisi bu duruyor.disarida da bir kaç kişice gördüm sorduğum da çok memnun olduklarını soylediler

yok canım daha kullanma, ona erken. son 1 ayda başla.
sarı şeylerde normal. bende de var. hatta ben de geçen gün bir kaç damla şeffaf gibi bir sıvı geldi. çok korktum son aylarda oluyor diye biliyordum çünkü. netten baktım daha erkende olabiliyormuş. rahatladım. hatta böyle olursa sütünüz çok olur diyenlerde var sevindim bile yani :)

günaydın benimde göğüs uçlarım çatladı ağrı ve acı oluyor ama ben yağ sürmüyorum bir yerden bu aylarda sürmek erken doğumu tetikler diye duymuştum doktora danışmadan bir şey yapmıyayım dedim

Günaydın kızlar Kontrolden geliyorum. Şuan 20+5 haftalığız. Oğlum 470gram 27cm olmuş Kan ilacını günde 2ye çıkarttık. D vitamini kullanacağım hergün 15damla. İdrarda enfeksiyon sıfırlanmış çok şükür Tiroid için tekrar test yapıldı. Kesin sonuç öğlen çıkacak, ona göre ilaca başlayacağım. Öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar, çok fazla vakit bulup yazamıyorum ama sizleri takip etmeye çalışıyorum. Bebek alışverişine artık başlayayım diyorum nereden başlayacağımı bilemedim. Sizler nasıl başladınız? Liste yaparak mı başladınız? İlk önce Bebek arabasını alıp aradan çıkartayım istedim. Haftasonu bu modeli inceledik baya hoşumuza gitti. Çok ağır değil, katlaması falan da baya kolaydı.

Puset olarak da bu hoşumuza gitti. Hafifliği kumaşı gayet güzeldi. İlk bebeğimiz olacak tecrübeli annelerden fikirlerini bekliyorum.

Canım çok korktm dün görünce gece 00.30 olunca doktoruma da sorammstm çok sağolun iyi ki varsnz ben artk 9 ay olck gibi kendimi alistrdm

ben tv de izlemistim. bazi kadinlar da regl devam ediyor 9 ay. plesenta da bebegin onune gectigi icin bebek hareketleri hissedilmiyor. o yuzden direk sanciyla doguma gidiyrlar.

peynir ve patates migde yanmani artirir cnm. mayali yiyecekler de.
Canım blmyrdm iyi ki söyledin akşam patates yemeği yemstm sabah peynirli yağ ( tereyağ peynir ve az su koyup yapılır karadenizde) o zamanda direk k.yrdm;(

Canım zaten hala doğru dürüst yemege baslamadm ve secengm o kadar az ki akşamları yatağa gitmek istemyrm yatınca daha kötü oluyor. Ama bakaym neler daha arttrr çok sagol

Sabah serviste giderken benimkide tekmelemeye başladı. Saat 8de uyanıpta napcan yat uyu orda işte ne güzel diye söylendim çocuğa Yavrular şimdiden bizimle iş yoluna düştüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…