2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bebekler büyüyorsa hiç sorun etme senin için daha iyi iki can taşıcan bide kilo alsan iyice zor olur ama 6 aydan sonra bence ister istemez alırsın çoğu 6 aydan sonra çok kilo aliyo bende 50 ile başlamıştım şuan 48 kiloyum 4kilo verip ikisini geri aldım yeni başlıyoruz kilo almaya daha 4 ayimiz var

Kızlar günaydın. Rabbim hasta olanlarımıza acil şifalar versin. Dün akşam şoka gittim bebek bakım çantası için bir tane kalmış oda pembe . kalitesini pek beğenmedim gibi almadım. Ali ekspresten alayım diyorum bakınayım birazda .

Kizlar ancak yazabiliyorum eve geldim oglumu yikadim yemek yaptim bu saatte ancak oturabiliyorum doktor uzun uzun bebegin kalbine bak hic bir sorun gozukmuyor gayet saglikli dedi. Detayli ultrasonum cok iyi gecti icim gercekten ferahladi mutluyum
Gözünaydın canm artık tadını çıkarabilirsin. :))
Bir kaç hafta öncede göz kenarlarıma kan çökmüştü k.maktn
Yaa çok geçmiş olsun canm gerçekten çok zor. Allah yardımcın olsun..
Sabah serviste giderken benimkide tekmelemeye başladı. Saat 8de uyanıpta napcan yat uyu orda işte ne güzel diye söylendim çocuğa Yavrular şimdiden bizimle iş yoluna düştüler.
Evet ya bu haftalar da duymaya başladılar artık. Bazı araştırmalar anne sesini ayırt ettiklerini bile söylüyor. Bi an önce izne ayrılsak ta rahat etsek yaaa

Ben baslarda 2 kilo falan verdim. Simdi hala sabitim almadim hiç cnım kontrolumde 22 sinde doktor bu zamana kadar birsey demedi bana en son gorustugumuzde de 19 haftaliktim. Bebegin gelisimi iyiyse bi problem olma bence. Ve zaten 30 dan sonra kendimiz almasak bile bebegin agirligiyla vs derken en az 4-5 kilo almis oluruz

Ben ilk hamileligimde 32. Haftada başlamıştım ama hiç faydası olmadı emzirirken . Emzirme döneminde balık yağı kullandım cildiye Dr u tavsiyesiyle çok memnun kaldım bunda da öyle yapmayı planliyorum

Tesekkur ederm canm. Sutumuz bol olsun ins :)

Uclarima ovmadan suruyorum goguslerim cok buyudu ve catlak olmasini istemedigm icin yagliyorum dogal yaglarla. Bence son aylarda dogumu tetikler ya smdi baya bi erken yani

Araba cok guzelmis. Ben alisveris listesi yaparak basladim arastirarak. hazir listelere baktim ve kendime gore revize ettim. Sonrasnda indirimlere göre sekillendi alma siram. Mesela once park yatak aldim cok uyguna dusmustu sonra bebek arabasi. Tekstil urunlerini gordukce aliyorum. H&m soobe joker indirimleri vs. Bakim urunleri de indirimde ne varsa o sirada onu aliyorm. Oyle yani.

Ben ilk hamileligimde 32. Haftada başlamıştım ama hiç faydası olmadı emzirirken . Emzirme döneminde balık yağı kullandım cildiye Dr u tavsiyesiyle çok memnun kaldım bunda da öyle yapmayı planliyorum

Hmmm balik yagi iciyorum ben o zamn dogumdan sonra da vitaminlere devam

bide ben bu bebeğin kilosunu annenin ilk aylar yemesiyle alakalı mi çok merak ediyorum kizimda ilk 3 ay sadece gunde bi ayva yiyerek yaşadım yani
bunda daha iyiyim bu bebiş daha büyük gibi ablasına gore
Yemekle alakali degil canim bence. Ben de ilk gebeligimde bir sey yememistim ilk 3 ay. Hatta sadece krakerle bitirdim cogu gunu. Kilosu normal dogmustu 3260. Kiloda genetik faktor de cok onemli. Genelde anneyle babanin dogdugu kiloda dogarmis bebekler.

Annelerim i
Bendede oldu sağ göğsümsen şeffaf su geldi korktum bn de erken diye sevindim yorumunu gorunce bol bol sütlerimiz olsun ins :)

Ben de bir liste yaparak başlayayım o zaman. Tekstil ürünü olarak kaçar tane aldınız? Yeni Doğan takımı kaç tane aldınız ?

Ben de bir liste yaparak başlayayım o zaman. Tekstil ürünü olarak kaçar tane aldınız? Yeni Doğan takımı kaç tane aldınız ?
Kabaca aldiklarimi listelemeye calisiyorum boyle. Yenidoğan takımı bi tane aldim bi de alt ust zibin takimi patikli ve kendinden eldivenli bir takim aldim. Sapka aldim. Hastane cikisi almicam zibilyon parcali. Genelde 1-3 aylik zibinlar alt ve ust badiler aldim. Tulum almadim henuz sadece

Eklentiler

• 1554976819085-707514858.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 15549768472701715705588.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 59
Liste için çok teşekkürler, baya yardımcı olacak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…