Iste bu listelere baka baka ben sadelestirdim cok detayli bazi seyleri yazmasaniz bile alıyorsunuz zatn. en elzemleri listelemeyi sectm. nevresim takimi gorunce aldim uyku seti kayinvalidem almis mesela. Listemde yok ama smdiden puzzle i ve kitaplari var cocugun
Kizlar ancak yazabiliyorum eve geldim oglumu yikadim yemek yaptim bu saatte ancak oturabiliyorum doktor uzun uzun bebegin kalbine bak hic bir sorun gozukmuyor gayet saglikli dedi. Detayli ultrasonum cok iyi gecti icim gercekten ferahladi mutluyum
Sabah serviste giderken benimkide tekmelemeye başladı. Saat 8de uyanıpta napcan yat uyu orda işte ne güzel diye söylendim çocuğa Yavrular şimdiden bizimle iş yoluna düştüler.
Canım bebekler büyüyorsa hiç sorun etme senin için daha iyi iki can taşıcan bide kilo alsan iyice zor olur ama 6 aydan sonra bence ister istemez alırsın çoğu 6 aydan sonra çok kilo aliyo bende 50 ile başlamıştım şuan 48 kiloyum 4kilo verip ikisini geri aldım yeni başlıyoruz kilo almaya daha 4 ayimiz var
yani saglikli.bir gebelik olsun da acikcasi kiloyu pek dert etmiyorum. Doktorum korkutuyor surekli son aya kadar almazsan hastaneye yatircam filan diye. Sanirsin zaafiyet grciriyorum
Ben baslarda 2 kilo falan verdim. Simdi hala sabitim almadim hiç cnım kontrolumde 22 sinde doktor bu zamana kadar birsey demedi bana en son gorustugumuzde de 19 haftaliktim. Bebegin gelisimi iyiyse bi problem olma bence. Ve zaten 30 dan sonra kendimiz almasak bile bebegin agirligiyla vs derken en az 4-5 kilo almis oluruz
yani saglikli.bir gebelik olsun da acikcasi kiloyu pek dert etmiyorum. Doktorum korkutuyor surekli son aya kadar almazsan hastaneye yatircam filan diye. Sanirsin zaafiyet grciriyorum
Bende bugun alacağım canım joie chrome modeli yanına ek anakucağıda almak gerekiyor ayrı satılıyor canım. Yine atnı markanın gemm modeli yanlış yazmadıysam ister kampanya ile anakucağını bedavaya al, ister ikisini de alırsın verilen kupon miktarı daha fazla olur❤ Ben anakucağı alacağım bedavaya. Boyum uzun sapıda uzuyor diye bunu tercih ettim
Bende bugun alacağım canım joie chrome modeli yanına ek anakucağıda almak gerekiyor ayrı satılıyor canım. Yine atnı markanın gemm modeli yanlış yazmadıysam ister kampanya ile anakucağını bedavaya al, ister ikisini de alırsın verilen kupon miktarı daha fazla olur❤ Ben anakucağı alacağım bedavaya. Boyum uzun sapıda uzuyor diye bunu tercih ettim
Kraft marka da var mıydı orda ona da bakacgm karar verecgm bu arada bizim dogrcgmz zamana kadar sence indirimli olur mu erken almış olmylm da? Çünkü eylül gibi yaz sonu indirime girer mi diye dusndm bir an.
Kraft marka da var mıydı orda ona da bakacgm karar verecgm bu arada bizim dogrcgmz zamana kadar sence indirimli olur mu erken almış olmylm da? Çünkü eylül gibi yaz sonu indirime girer mi diye dusndm bir an.
Bilmiyorum ki canım şubatta büyük indirim yaptılar daha yeni. İndirim yapsalar en fazla %30 yaparlar joie araba için 450tl indirim olur yani. Şuanda zaten 350tl hediye veriyorlar. Ben indirim beklemiycem o yüzden. Kraft neon modelini çok beğenmiştim boyun biraz kısa olsa kesinn onu alırdım ama o modeli ebebekte görmedin başka kraft modeller vardı
Bizimki de göstermiyor ben de dogunca görürüz ugrasmayin diyorum doktorlara.
Dun aksam ayrintili ultrasona girdim, beyim calisiyordu tek gittim. %90 iyi zaten daha yüksek olasılık veremiyiruz dedi adam.
Sabah da kendi doktoruma goturdum raporu, yine ayni hastane, o zaten cok rahat bir kadın.
Gogsumun kahverengi yerinde morluk var dedim bakmadi bile, olur öyle normal dedi
Bugun Arkadaşımı goturduk yanimizda, o çok istiyor dogsun sevsin baksın vs, onun icin rica ettim doktordan bu sefer gosterdi yüzünü.
Bu arada havuza girmeme ok dedi, temiz yer seç dedi. Kanda d vitaminim tam sınır, previt pozitife ek d vitamini damlasi kullanacağım. İdrarda bir şey çıkmıştı, onu hic onemsemedi bile.
Kadın relax ya