2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Her gün siyahi görüyorum ama 40 yil dusunsem yüz şeklini burnunu benzetemzdm

Kendisi beyaz
Benim annanem siyahi Türk' tu ama uveydi. Öz olsa dogumda siyahi velet komik olurdu ahahah anlat anlatabiliyorsan ondan sonra
Öz olsa komik neden olsun ki canım??öz annen olsaydi sende melez (yarı siyahi) olurdun ve baba beyaz da olsa senin gibi melez olurdu. Kimseye de anlatmya gerek olmazdi sana bakmaları yeterli olurdu

Kızlar instagramda bir sayfa var. Mühendisinoğlu diye. Mutlaka bir gözatın derim. Bebek için kullanılan her ürünü kimyasal bileşenlerine kadar inceleyip bilgilendiriyor. Parfüm petrol türevi ne varsa karşılaştırma yapıyor. Ben kafamda tasarladığım bir kaç markadan vazgeçtim. Mesela prima primıum yeni doğan da, Petrolatum ( petrol türevi) ve likit parafin varmış. Ben oğlumda kullanmış memnun kalmıştım ama şimdi okuyunca da bile bile nasıl alayım diye soruyorum kendime. Sayfada bileşenleriyle birlikte kullanılabilecek 7-8 bebek bezi var. Islak mendil, deterjan hepsi için bilgiler var.

Bende alışverişlerimi bu sayfaya göre yapıyorum canım. Özellikle cilt ütünlerinde musteladan şaşmayacağım. Islak mendillerde water wipes markasını duyan duymuştur. Ona benzer olarak %99su ve zararsız ıslak mendiller çıktı. Pempers, promum, ve carrefour baby. Kesinlikle bunlardan almanızı tavsiye ederim. Ben su kaynatıp pamukla silmeyi düşünmüyorum bu ürünlerden alacağım

Renk 7 kuşağa kadar geçebiliyor. O yaptığım bir latifeydi sadece :)
Evet benim babam mavi gözlü sarışın annem kumral hareli yeşil.gozlu bir ben kahverengi gözlü ve kumralim onlara göre esmer bile sayılırım hatta. Benim gen kimden gelmiş 7 kuşak önce kimbilir kime çektim

Bu e bebekte satılan baby me markasının pamukları varmış. Ama sanırım Çeşme suyuyla değil saf suyla ıslatıp silmek gerek, saf su bulamayacağımıza göre... ıslak mendil de hala karar veremedim. Unibaby fiyat olarak pahalı fakat en doğallarından biri.

Yalnız kendisi de mesajlarinda yaziyor ki marka degil seri incelemesi yapiyor. Yani mustela nin her urunu iyi değil aslinda.

Onceki sayfalarda urunler ve fiyatlarina dair mesajlarim vardi.

Kızlar 18+3 teyim ve hala hissedemiyorum ilk gebeliğim. Siz kaçıncı hafta da hissetmeye başladınız ?
Benimde ilk gebeligim 17. Haftada net hissetmeye başladım öncekilerden emin olamiyodum bağırsak hareketi mı vs diye şimdi zaten çok daha net tekmeliyo yumrukluyo galiba birşeyler yapıyı bazen yer değiştiriyo hepsini net hissediyorum kazağını açmadan bile izleyince hareketlerini görebiliyorum 21+5teyim şuan

Bu söylediklerimle unibaby içeriklerinin hepsi aynı. Sadece water wipes en doğalı hiç bişey yok onda. Saf sudan kasıt ya kaynatılıp soğutulmuş su yada içme suyu. Banada o pamuklarla silmek özellikle kakaları, pek hijyenik gelmiyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…