2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım açılmanın olup olmadığını alttan bakarak mı söyledi :/

Günaydın kızlar.
Benim yemeklerimi annem yapıyor çok şükür gittiğimde hazır oluyor. 5 dk mesafede oturuyor. Onlar iki kişi, fazla yapıyor ikiye bölüyor yemekleri
8-5 çalışıyorum ama iş yeri 1 saat mesafede .2 saatim yolda geçiyor.
Temizlik ayda bir civarı derin temizlik için bi abla geliyor. cts ya da Pazar çekiliş usulü oğlum eşim ve ben üstten yapıyoruz. Küçük kağıtlara süpürge- çamaşır serme katlama- bulaşık boşaltıp dizme yazıyoruz. Kime ne çıkarsa onu yapıyor. Başka türlü yolunu bulamıyorum çünkü.
snowmotion un dediği gibi yattıkça yatası geliyor insanın. Bazen Akşamları işin ucundan tutarsam duramıyorum dolapları düzenlemeye kadar gidiyor gerçekten.

Canim cok guzel gorunuyor bende şifonyer alayacagim markasını ve fiyatini ogrenebilirmiyim? Birde tamamini cekip atabilirmisin zahmet olmassa
İkea Kullen modeli 400tl. Yatay olanı var daha az çekmeceli olanı var ihtiyaca göre. Benim oda küçük olunca çok çekmeceli aldım.

Kızlar günaydın hepinize. Bende eskiden çalışan biri olarak sizi azda olsa anlıyorum. Ama evliyken hem evi hem işi idare etmek zor. Şimdi üstüne birde hem hamile hem küçük çocuğu olan ve üstüne ders çalışan evi de idare eden arkadaşları okuyunca ben baya tembel kalıyorum yanınızda :))) ilk hamileliğimde bende her işimi kendim yapardım ( sonuç malesef kaybettik) Şimdi ama sağolsun eşim her işime yardımcı oluyor. Camaşırda asıyor evi zaten eşim süpürüyor. Bi yemeğe bu ara yardım etmiyor oda ilk aylar ben yapamıyorken yapıyordu. Diyeceğim o ki Allah böyle yardımcı olan merhametli eşler, anneler her kim varsa onları başımızdan eksik etmesin. Amin amin amin

Ben yemekleri annemde yada kayın validemde yiyorum akşamları. Bir de yemek yapmayı düşünemiyorum bile. Bu arada çalışan anne kısmını gerçekten şu aşamada düşünmeyelim :))
annemler burada değil benim ama kayınvalide de yiyoruz bizde arada ama kendi evimde yemeyi tercih ediyorum :) çünkü yemekten sonra bulaşık çay meyve faslı eve 11-12 den önce gidemiyoruz. birde üstüne üstlük sürekli otur uzanamıyorsun falan

İkea Kullen modeli 400tl. Yatay olanı var daha az çekmeceli olanı var ihtiyaca göre. Benim oda küçük olunca çok çekmeceli aldım.Eki Görüntüle 2259064
Dolapla besigi de mi ordan aldin sade gozuktugu icin uzun sure kullanilabilir ben de beyaz renk aldim normalde daha renkli alacaktim ilerde tercihi degisir diye beyaz agirlikli aldim

Ben de kv ye gidince aynısı oluyor. Yiyip kaçmak olmuyor, çay Faslı sohbet derken eve gelmek yerleşip oğlanı uyutmak 11 i geçiyor. O yüzden zorunlu olmadıkça yemeğe gitmiyorum. Kendi anneme de yemeğe gidiyoruz bazen. Daha sofradayken anne biz yiyip kalksak olur mu gidip yatcam diyorum, tabi tabi siz böylece bırakın ben hallederim nasıl rahat ederseniz diyor. 7 de yiyip 8 de eve geliyoruz. Ama mesela kv de de. Eşim bazen biz kalkalım çay başka zaman içeriz diyor, kv hemen ayy “oğulcuğum” her zaman geldiğiniz mi var yüzünü gören yok çay hazır bile vs diyor. Oğulcuğum demesine de ayrı bir sinir oluyorum ama neyse çok mana bulmak istemiyorum iki erkek annesi olaraktan

günaydın kızlar,
ben malesef cumartesi dahil çalışıyorum (özel sektör) ayda bir eve kadın geliyor, annem ara bir uğrarsa uğrar:) akşam 6 da sonra ancak yemek faslı ile uğraşabiliyorum, hamile olmadan önce pazar günleri devam ediyordum. ama pilim bitiyor artık eşim sadece elektrikli süpürge tutuyor. geçinip gidiyoruz ama çocuktan sonrası daha çok gözümde büyümeye başladı

Valla calisan hanimlar Allah kolaylik wersin gercekten dawulun sesi uzaktan hos gelir hesabi ben de hamilelige kadar calisiyodum ama su vaziyette acikcasi cesaret edemedim belki ilerde tekrar sahalara donerim ama suan o gucu kendimde bulamiyorum benim en buyuk derdim uykusuzluk ve yemek yapma olayi oluyodu baktim baya baya iskenceye donusmeye basladi tamam arada annemde ya da kayinwalidede yeniyoda nereye kadar oralarabgidildimi hemen kalkilmiyoda cayiydi kahvesiydi eve bi geliyorum zaten calismissin yani inanin bi catering firmasi olucak her aksam yemegi ewe birakicak zikkimlanip ben sadece uyim ondan sonra oyle oluyodum yogunluktan camasirlari astigimi unutuo yagmur yagiyodu ustune falan uyurgezere donusuyodum ben ya bide hem yuksek lisans hem is hem cocuk olanlar warnis ewde katya olucak anca o sekilde olur gercekten saygi duydum Allah kolaylik wersin

Gunaydinnnn anneler cadi gelinler ay bu gelinler.cok.fena ayyyy kv ler melek.melek demeyin.oyle cok.ayip aaa bogasim geliyor arada ben de calisan annelere kolaylik.diliyorum 3 haftadir evdeyim vallahi miss agir agir isleri.bölüp yapiyorum dinlene dinlene Allah yardımcınız olsun.calisan.anneler

Valla erken kalkıyoruz biz en geç 10 da kalkıyoruz yani yoksa daha zor oturmak yoruyor belimi.

yetişir canım merak etme yavaş yavaş toplarsın inşallah. problem öbür eve gidene kadar. yeni eve çıkınca eşyalar bir şekilde yerli yerine gidiyor. yardım edecek kimsen var mı
Insallah canim , aynen oyle, zaten beni strese sokan nakliyatçilarla cuma gününe anlasmis olmamiz. Öteki evde tadilat bitince hemen tasinmak istedik.. annem var ama ben ona hic kiyamiyorum , o da bana kiyamiyor :) eşim yarin izin alacak neyseki.

Gunaaaydin hanimlar,

Yemegi bile yapamiyorum diyenler olmus, yahu hanimlar ciddi misiniz? Sabah kalktim, dusuma girdim, dustan cikmadan once dusakabinini ilacladim tertemiz yaptim, lavabo zaten temizdi. Ardindan kendime yüz bakimi yaptim oh mis oldum. Ardindan makyajim kiyafetim sacim hazirlandim su anda ofisteyim.
Yemegimi eve biraz vaktinde varabildigim gunlerde hep pisiriyorum. Cok asiri asiri yorgun oldugum zamanlarda bisiiler siparis ediyoruz. Evim henuz pazar tertemiz yaptigimdan hala temiz. Camasirlar yine cogalmis (maalesef asiri camasir cikariyoruz karili kocali). Aksama iki makine cevireyim birazda utu yapayim diyodum.

Acikcasi su anda +9kg oldugumdan korkmaya basladim. Son 4 ayimda ayda 2 kilo alsam etti bana +8, yani toplam 17 kilo. En maksimumum 16iydi aslinda. +20 kilo almaktan asiri korkuyorum. O yuzden evde oldugum zamanlar yinede aktif olmaya calisiyorum ki ofiste otur otur aksamlari otur otur oohoooh! Damacanaya donerim yaa ben!

ben kendiligimden uyaniyorum işe giderken erken kalktigim icin fazla uyuyamiyorum sabahlari, esim evde yokken temizlik yapmayi seviyorum kendi sistemimi olusturdugum icin cok zorlanmiyorum. evim 3 +1 ama sadece 1 odayi ayda 1 kere temizliyorum kullanmadigim boş bir odam var. bebek odamda simdilik bir iki parca esya var . genel olarak evimde fazla esya olmadigi icin temizligim kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…