Dimiiii, zor gerçekten kendime tahammül edemiyorumIşte buna gebelik sendromu diyoruz
Kızlar lohusa pijaması alan varmı? Ya ben arastiriyorum cok süslü püslü seyler dantelli falan hic benim tarzım degil ben şöyle daha spor daha sade ve daha ekonomik şeyler istiyorum ama bulamıyorum
Son günler geçmek bilmiycek..o kadar agirlasacaksin ki artik doğsun yeter diceksin..demedi deme tadını çıkar bu zamanlarinKızlar şaka gibi 6. Aya geldikkese muhabbeti yapıyorduk burda şimdi tekmeledi hareket etti mi etmedi mi bunları konuşuyoruz..inanamıyorum o kusmalar serumlar derken bu günlerin hayalini kuruyordum.. Çok şükür öyle ya da böyle gördük bu günleri de ❤
Bu süreçte sizinle de paralel gitmek çok keyifliydi.. ay bana bir duygusallık geldi gece geceiçimden geldi paylaşmak istedim
yok yahu ne kaostan beslenmesi. hormonel sorunlar bunlar. geciciler...
Allah kolaylik versin.cok endiseliyim yaa, cuma gunune kdr zaman var daha bugun basladik yetisecekmi, bitene kadar ne hale gelicem
Bugun yere oturarak kanepelerin altini topladim yavas yavas. Gunduz tek basima ne yapabilirsem artikaksam iptal haldeyim. Bel agrisi, burun tikanikligi mahvediyor. Evet hepsini yazicam üstüne. Yoksa arapsaçina döner iyice..
ben son zamanlar agirlasmamistim cnm. hatta daha hiperaktife baglamistim. belki ilkbaharda az kilo alarak dogum yaptigim icindir....Son günler geçmek bilmiycek..o kadar agirlasacaksin ki artik doğsun yeter diceksin..demedi deme tadını çıkar bu zamanlarin
canim bide bi koliye yada valize ilk gün kullanacağım çarşaf takimi pijama havlu gini ihtiyaçları koy bende kizimda 22 haftalıkken taşınmıştım düzenli yazınca hepsini baya rahat oluyoSagol canim
Kız bende kadına acayip bileniyorum bu ara kadının ağzı var dili yok ne söylese ne yapsa batıyor ya.. dün düğüne gittik araba da gelirken benim gelinim çok güzeldi en güzel oydu falan demeye başladı. Allah’ım ona bile bi kulp buldum kadının beni övmesi bile sinirime dokunuyor.. önceden böyle değildim ben ona karşı..
Çok güldüm yakız iltifatı mı beğenmedin
Allah kolaylik versin.
canim bide bi koliye yada valize ilk gün kullanacağım çarşaf takimi pijama havlu gini ihtiyaçları koy bende kizimda 22 haftalıkken taşınmıştım düzenli yazınca hepsini baya rahat oluyo
Kızlar şaka gibi 6. Aya geldikkese muhabbeti yapıyorduk burda şimdi tekmeledi hareket etti mi etmedi mi bunları konuşuyoruz..inanamıyorum o kusmalar serumlar derken bu günlerin hayalini kuruyordum.. Çok şükür öyle ya da böyle gördük bu günleri de ❤
Bu süreçte sizinle de paralel gitmek çok keyifliydi.. ay bana bir duygusallık geldi gece geceiçimden geldi paylaşmak istedim
Ben deKızlar lohusa pijaması alan varmı? Ya ben arastiriyorum cok süslü püslü seyler dantelli falan hic benim tarzım degil ben şöyle daha spor daha sade ve daha ekonomik şeyler istiyorum ama bulamıyorum
Sezeryan da olsa normal dogum da olsa mutlaka boydan 1 gecelik olmali cnm. Dogum sonrasi kontrolerde daha rahat oluyor. Hastaneden cikmadan alt ust olani rahatlikla giyersin.Ben deperidrol84 ’ün aldığı gibi önü düğmelilerden almak istiyorum onlara bakıyorum ama hastanede giyilmez mi bunlar? Şortlusu değil de altı uzun pijamalı olanlar mesela? Gecelik mi giymemiz daha iyi olur? Kafam karıştı benim şimdi hastanede ne giycem ben bizim memlekette hastaneye ziyarete gelmez kimse çocuk biraz ele avuca gelince eve gelirler o yüzden hastaneye de özenesim yok zaten keşke hemen eve gidebilsem hiç istemiyorum hastanede kalmayı
Insallah, tesekkur ederim.
Evet canim aynen oyle yapicam ben de. Simdi kalkayim cüzümü bitireyim. Aklimda kalmasin. sonra kolilemeye devam.. kac tane var cüz kaldi cnm?
Herkese gunaydin
Ben deperidrol84 ’ün aldığı gibi önü düğmelilerden almak istiyorum onlara bakıyorum ama hastanede giyilmez mi bunlar? Şortlusu değil de altı uzun pijamalı olanlar mesela? Gecelik mi giymemiz daha iyi olur? Kafam karıştı benim şimdi hastanede ne giycem ben bizim memlekette hastaneye ziyarete gelmez kimse çocuk biraz ele avuca gelince eve gelirler o yüzden hastaneye de özenesim yok zaten keşke hemen eve gidebilsem hiç istemiyorum hastanede kalmayı
Gule gule giy cnm. Penti de cok pahali yahu. Ben 1 gecelik 3 alt ust pijama aldim. 1i lcw idi. 35tl filan. Diger 1gecelik+1sabahlik+2pijama takimi+1emzirme sutyenini de 400tl ye aldimLohusa adi gecti mi ayni dugundeki gibi hersey ekstra pahali oluyo.. Lohusam.com da cok sade ve şık pijamalr var mesela ama gereksiz bi fiyat.. Normal bir onu dugmeli pijama almayi dusunuyorum kumasi pamuklu penye vs olsun rahat olsn yeterli. 2 tane de gecelik aldm gayet uygun fiyatli beyaz olan lcwden annemler illa beyaz şık bisey istediler bende dantelli istemedgmden buna ikna ettm :) gri olan da pentiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?