2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar lohusa pijaması alan varmı? Ya ben arastiriyorum cok süslü püslü seyler dantelli falan hic benim tarzım degil ben şöyle daha spor daha sade ve daha ekonomik şeyler istiyorum ama bulamıyorum

Kızlar şaka gibi 6. Aya geldik kese muhabbeti yapıyorduk burda şimdi tekmeledi hareket etti mi etmedi mi bunları konuşuyoruz..inanamıyorum o kusmalar serumlar derken bu günlerin hayalini kuruyordum.. Çok şükür öyle ya da böyle gördük bu günleri de
Bu süreçte sizinle de paralel gitmek çok keyifliydi.. ay bana bir duygusallık geldi gece gece içimden geldi paylaşmak istedim

Kızlar lohusa pijaması alan varmı? Ya ben arastiriyorum cok süslü püslü seyler dantelli falan hic benim tarzım degil ben şöyle daha spor daha sade ve daha ekonomik şeyler istiyorum ama bulamıyorum
Bende buna bakıyordum bugün bu hoşuma gitti normal de de.giyilebilir diye düşündüm ama.malesef tükenmiş.

bunu aldım evde rahat olur diye.oglumdan kalma da var bi tane de hastane için alsam yeter zaten

Son günler geçmek bilmiycek..o kadar agirlasacaksin ki artik doğsun yeter diceksin..demedi deme tadını çıkar bu zamanlarin

yok yahu ne kaostan beslenmesi. hormonel sorunlar bunlar. geciciler...
buarada kadin eltilerden cekiniyor da olabilir.

Allah kolaylik versin.

Son günler geçmek bilmiycek..o kadar agirlasacaksin ki artik doğsun yeter diceksin..demedi deme tadını çıkar bu zamanlarin
ben son zamanlar agirlasmamistim cnm. hatta daha hiperaktife baglamistim. belki ilkbaharda az kilo alarak dogum yaptigim icindir....

"Benim " dediii "gelinim " dediii "cok guzeldii " dedii ay benmkisi birak iltifati daha bana kizim diye hitap etmemistir yahu.. Ama gecen whatsapttan bebisw aldigi bikac seyin fotosunun altina "kizimin yuz ortusu ayakkabisi" yazmis soka girdim esime gosterdim bu msji bana mi atmis onun agzindan boyle samimi laflar cikarmiymis dedim benim kizima kizim demeyi biliyorr goruyorsunuz

Allah kolaylik versin.

Insallah, tesekkur ederim.

canim bide bi koliye yada valize ilk gün kullanacağım çarşaf takimi pijama havlu gini ihtiyaçları koy bende kizimda 22 haftalıkken taşınmıştım düzenli yazınca hepsini baya rahat oluyo

Evet canim aynen oyle yapicam ben de. Simdi kalkayim cüzümü bitireyim. Aklimda kalmasin. sonra kolilemeye devam.. kac tane var cüz kaldi cnm?

Herkese gunaydin

Oyy evet ya bunlari dusununce cok duygulaniyorum ben de nerden nereye geldik birlikte.. Sukurler olsun Surda yazdklarimiz kitap olsa seneler sonra acip okusam cok aglarim herhalde

Ben de peridrol84 ’ün aldığı gibi önü düğmelilerden almak istiyorum onlara bakıyorum ama hastanede giyilmez mi bunlar? Şortlusu değil de altı uzun pijamalı olanlar mesela? Gecelik mi giymemiz daha iyi olur? Kafam karıştı benim şimdi hastanede ne giycem ben bizim memlekette hastaneye ziyarete gelmez kimse çocuk biraz ele avuca gelince eve gelirler o yüzden hastaneye de özenesim yok zaten keşke hemen eve gidebilsem hiç istemiyorum hastanede kalmayı

Sezeryan da olsa normal dogum da olsa mutlaka boydan 1 gecelik olmali cnm. Dogum sonrasi kontrolerde daha rahat oluyor. Hastaneden cikmadan alt ust olani rahatlikla giyersin.

Lohusa adi gecti mi ayni dugundeki gibi hersey ekstra pahali oluyo.. Lohusam.com da cok sade ve şık pijamalr var mesela ama gereksiz bi fiyat.. Normal bir onu dugmeli pijama almayi dusunuyorum kumasi pamuklu penye vs olsun rahat olsn yeterli. 2 tane de gecelik aldm gayet uygun fiyatli beyaz olan lcwden annemler illa beyaz şık bisey istediler bende dantelli istemedgmden buna ikna ettm :) gri olan da pentiden.

Eklentiler

• 1555390808131-707514858.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 15553908724491715705588.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 1555390922035-564515974.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 15553909535571601191588.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 51
Gule gule giy cnm. Penti de cok pahali yahu. Ben 1 gecelik 3 alt ust pijama aldim. 1i lcw idi. 35tl filan. Diger 1gecelik+1sabahlik+2pijama takimi+1emzirme sutyenini de 400tl ye aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…