2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biz de ayni esimin begendigi benden veto yiyor benim begendigim.ondan
Bir tek benim.saniyordum herseye.kulp takiyor resmen savas çıkıyor
Karnima dokun cocukla konus diyorum ne konuscam ki rahat birak.çocuğu diyor kalas kutuk

Ben sanslıyım galıba eş konusunda. eşim cok ılgılı öper sever herseyı takıp eder telefonuna gebelık takıbı bıle yukledı Bana sen dogru bılgı vermıyosun dıye. Ama esim hep sıcak kanlı ondan galıba. Daha cınsıyetı bıle bellı degıldı İsim olarakta Ilgar Hamza düşündük. Hamza ıkımızın aılesınde de yok bakalm hayırlısı.

Sen.neden.boyle donsun tepkisizsin diye kiziyorum Babalık kucaga alinca baslarmis senin kadar bag aramizda henuz kurulmadi diyor kizinca ama hakkini yemiyim yeme.icme konusunda herseyi.aliyor zorla yediriyor dinlen birak.is yapma dikkat edin.kendinize modunda

O kadar olur canm benım eşım normalde de sıcak kanlı yegenlerı fılan cok oldugu ıcın cocuga alıskın erkekler tedırgın olabılır mazur gormek lazım bızım hıssetıgımızı hıssedemezler bız 24 saat bebısle ıletısım halındeyız.

hahaha o da iyimiss
Hormonlar kvdeye isliyor demek
İşlemeyen kişi sayısı baya bi azaldı bu ara
[/QUOTE]
bende kayınvalide değilde onun ayarında elti var bilendiğim sayılıyor mu o:) daha şimdiden sütün olacak mı bakalım, normal doğuracak mısın bakalım diye psikolojimi bozmaya başladı. şu ara görüşmüyorum

Benim eşim de çök ilgili sağolsun seviyo bebişini hareket etmezse göbeğime dokunuyo bı iki kere uyuyosa bile uyandiriyo prgram indirmesi ama bende takip ediyor haftalık mesajları her hafta gönder bana yalnız da okucam diyo anne karnındaki bebek videilari var YouTube da haftalık her hafta onları izliyo bizde kız için isim bulmuştuk Lina erkekmiş bulamıyoruz şimdi

Aynen öyle doğru söylüyor doğduktan sonra baba oluyor erkekler işin sevme kısmında kimse ellerine su dökemez sen hissediyorsun bebişini onu verdiği hazzı mutluluğu baba alamıyor bakakalıyolar öööyyle kendimkinden biliyorum

ilk gebelikte erkekler olayi anlayamiyor cnm. benim oglum dogdu. 4 ay daha esim tuhafti. kaprisler vs ler. ben cozlayınca itiraf etti. herkes bebekle ilgilenip onla ilgilenmiyor diye depresyona girmis. kiskanclik tabi. ondan sonra duzeldi sukur

bebek odası ne zaman alınmalı acaba. Daha erken sanırım, 8. ay da geç mi olur? yorumları alabilir miyim? alan var mı?

Benim de agrim var bavakta magnezyum kullandim gecmedi norolojiye yonlendirdi ama gitmedim seker testindennsonra belki giderim
gidince haberlerini bekliyorum canım. inşallah ikimizin de tüm ağrıları normal ağrılardır
Oğlu olacaklar ne isimkoymayi dusunuyorsunuz biz bulamiyoruz bir turlu
Kerem kızımda erkenci davranıp cinsiyet belli olmadan karar verdiğimiz isim
ilk gebelikte erkekler olayi anlayamiyor cnm. benim oglum dogdu. 4 ay daha esim tuhafti. kaprisler vs ler. ben cozlayınca itiraf etti. herkes bebekle ilgilenip onla ilgilenmiyor diye depresyona girmis. kiskanclik tabi. ondan sonra duzeldi sukur
ilkinde hediyeler bana ve kızıma olunca eşim takılıyordu ee bana hediye nerde diye :) daha sonra bir aile büyüğümüz bebek ziyaretine geldiğinde eşime de çorap falan getirmişti. çok şaşırmıştık. o zamandan beri bebek hediyesi götürdüğümüzde babalara da küçük bişi de olsa en azından bir çorap koyuyoruz :) babalar da tüm ilgi anne ve bebeğe kayınca bundan etkileniyorlar galiba

Tamam canim haber werim muhtemelen yine huzursuz bacak sendromu diycek ilac yazmadan gondericek ama belki giderim yine de normalde ilaci warda hamilelikte kullanilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…