- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Tek tek istifleyerek koli yaparsan belki daha iyi olur iste salondakileri koyup atiyorum vitrinin esyasi yazmak gibi kolinin ustune,mutfaga yalniz sakin kendin girisme canim orasi cok fena dolaptan al koy al koy ben de 8ay oldu tasinali hamileyken yapamazdim mutfak kismini ama digerleri belki kismen daha kolay gelir sanaInsallah canim , aynen oyle, zaten beni strese sokan nakliyatçilarla cuma gününe anlasmis olmamiz. Öteki evde tadilat bitince hemen tasinmak istedik.. annem var ama ben ona hic kiyamiyorum , o da bana kiyamiyor :) eşim yarin izin alacak neyseki.
sağolsunlar yiyoruz çağırıyorlar ama sonraki fasıl beni yoran dediğin gibi :) allah var kayınvalide daha anlayışlı bulaşığı bırak yapma der zaten çalışıyorsun yoruluyorsun der öyle çokta çağırmak istemiyorum der ama kayınbaba hergün gelsinler kafasında :)Ben de kv ye gidince aynısı oluyor. Yiyip kaçmak olmuyor, çay Faslı sohbet derken eve gelmek yerleşip oğlanı uyutmak 11 i geçiyor. O yüzden zorunlu olmadıkça yemeğe gitmiyorum. Kendi anneme de yemeğe gidiyoruz bazen. Daha sofradayken anne biz yiyip kalksak olur mu gidip yatcam diyorum, tabi tabi siz böylece bırakın ben hallederim nasıl rahat ederseniz diyor. 7 de yiyip 8 de eve geliyoruz. Ama mesela kv de de. Eşim bazen biz kalkalım çay başka zaman içeriz diyor, kv hemen ayy “oğulcuğum” her zaman geldiğiniz mi var yüzünü gören yok çay hazır bile vs diyor. Oğulcuğum demesine de ayrı bir sinir oluyorum ama neyse çok mana bulmak istemiyorum iki erkek annesi olaraktan
23 haftalık canım hep solda hareket ediyodu artık yer değiştiriyo sanırım :)gözün aydın canım :) kaç haftalıksın
tamam konu kapandı :)2 çocuk +doktora (bitmeyen tezi)+is+eş +ev+gurbette yaşamak diyorum.
Detayları siz dusunun dualarınızı bekliyorum diyorum canlar.
dün aynı şeyi ben dedim eşime hazır gelse diyeValla calisan hanimlar Allah kolaylik wersin gercekten dawulun sesi uzaktan hos gelir hesabi ben de hamilelige kadar calisiyodum ama su vaziyette acikcasi cesaret edemedim belki ilerde tekrar sahalara donerim ama suan o gucu kendimde bulamiyorum benim en buyuk derdim uykusuzluk ve yemek yapma olayi oluyodu baktim baya baya iskenceye donusmeye basladi tamam arada annemde ya da kayinwalidede yeniyoda nereye kadar oralarabgidildimi hemen kalkilmiyoda cayiydi kahvesiydi eve bi geliyorum zaten calismissin yani inanin bi catering firmasi olucak her aksam yemegi ewe birakicak zikkimlanip ben sadece uyim ondan sonra oyle oluyodum yogunluktan camasirlari astigimi unutuo yagmur yagiyodu ustune falanuyurgezere donusuyodum ben ya bide hem yuksek lisans hem is hem cocuk olanlar warnis ewde katya olucak anca o sekilde olur gercekten saygi duydum Allah kolaylik wersin
ben kızımda relax modedan almıştım. lohusa geceliği diye geçmiyordu ama önü düğmeli falan gayet rahattı. sabahlığı da vardı. şimdi baktım sezon olduğu için fiyatları uçmuş. ben daha önce doğuma bir iki gün kala almıştım. sezon ortası indirimine denk gelmiştim. yine biraz faha bekleyip relaxa bakarım belki. güzel spor modelleri var.Kızlar lohusa pijaması alan varmı? Ya ben arastiriyorum cok süslü püslü seyler dantelli falan hic benim tarzım degil ben şöyle daha spor daha sade ve daha ekonomik şeyler istiyorum ama bulamıyorum
Oglunun doguk gununkutlu olsun canim Allah guzel yaslar gosteesin.. kolay degilncocukcagiz daha 2 yasina yeni basiuo abilik sorumlulugu alacak artik o kadarcik yapsingünaydın kızlar oh maşallah alışverişler yapılıyor odalar hazırlanıyor. bende daha tık yok 2. hamileliğim diye bukadar rahatım galiba. anca bakıyorum. oğlumun doğum günü dündü ama yarın kutlayacağız 2 yaşına giriyor. onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum. daha dün gibi doğuma gidişim onu kucağıma alışım. şimdide kızımı kucağıma almayı bekliyorum.
benim oğlan babasını çok kıskanıyor babası elini karnıma koyduğu zaman kıyamet kopuyor. daha tekmelerini hissedemedi eşim.
çaktırmadan seveyim dedi eşim oğlum yüzümü cırmaladı ne yapıcaz bilmiyorum. kardeşin bebek daha diye anlatıyoruz şimdiden karnımı seviyor öpüyor anlıyor ama kıskanacak sanırım.
eşim henüz kızımın yanında karnımı hiç sevmedi :) aslında aynı oğlun gibi kızım da geliyor kardeşini seviyor, öpüyor onunla konuşuyor ama eşim henüz onun yanında sevmedi. bence biraz daha beklesinler doğmadan kıskandırmasınlar abileri ablaları :)günaydın kızlar oh maşallah alışverişler yapılıyor odalar hazırlanıyor. bende daha tık yok 2. hamileliğim diye bukadar rahatım galiba. anca bakıyorum. oğlumun doğum günü dündü ama yarın kutlayacağız 2 yaşına giriyor. onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum. daha dün gibi doğuma gidişim onu kucağıma alışım. şimdide kızımı kucağıma almayı bekliyorum.
benim oğlan babasını çok kıskanıyor babası elini karnıma koyduğu zaman kıyamet kopuyor. daha tekmelerini hissedemedi eşim.
çaktırmadan seveyim dedi eşim oğlum yüzümü cırmaladı ne yapıcaz bilmiyorum. kardeşin bebek daha diye anlatıyoruz şimdiden karnımı seviyor öpüyor anlıyor ama kıskanacak sanırım.
mutlu yaslari olsun oglunun canim.günaydın kızlar oh maşallah alışverişler yapılıyor odalar hazırlanıyor. bende daha tık yok 2. hamileliğim diye bukadar rahatım galiba. anca bakıyorum. oğlumun doğum günü dündü ama yarın kutlayacağız 2 yaşına giriyor. onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum. daha dün gibi doğuma gidişim onu kucağıma alışım. şimdide kızımı kucağıma almayı bekliyorum.
gozun aydin cnm. benim yarin kontrol. ben de legen kemigimdeki agriyo soracagim. o zaman yazarim buraya da. bakalim ne diyecek. magnezyum vs icmiyorum ayrica ben.Az önce kontrolden geldik kızlar. oğlum 20+4 388 gr olmuş :) ben de sadece 1 kilo almışım çok sevindimverip aldığım kiloları saymazsam + 4 kilodayım şu an.
bacak aramdaki ve eklem yerlerimdeki ağrıları doktora sordum. magnezyum eksikliğindendir dedi. magnezyum kullanıyorum dedim. o zaman biraz daha kullan yine geçmezse fizik tedaviye başlarız çünkü bu haftalarda bu kadar ağrı normal değil dedi. doktoru böyle diyen oldu mu hiç? daha önce başka bir doktor normal yaş geçiyor diyip magnezyuma başlatmıştı ama o kendi doktorum değildi. şimdiki kendi doktorum.
Benim de agrim var bavakta magnezyum kullandim gecmedi norolojiye yonlendirdi ama gitmedim seker testindennsonra belki giderimAz önce kontrolden geldik kızlar. oğlum 20+4 388 gr olmuş :) ben de sadece 1 kilo almışım çok sevindimverip aldığım kiloları saymazsam + 4 kilodayım şu an.
bacak aramdaki ve eklem yerlerimdeki ağrıları doktora sordum. magnezyum eksikliğindendir dedi. magnezyum kullanıyorum dedim. o zaman biraz daha kullan yine geçmezse fizik tedaviye başlarız çünkü bu haftalarda bu kadar ağrı normal değil dedi. doktoru böyle diyen oldu mu hiç? daha önce başka bir doktor normal yaş geçiyor diyip magnezyuma başlatmıştı ama o kendi doktorum değildi. şimdiki kendi doktorum.
Aslında bakarsan şimdi bile ara ara diyorumSon günler geçmek bilmiycek..o kadar agirlasacaksin ki artik doğsun yeter diceksin..demedi deme tadını çıkar bu zamanlarin
Valla hem ağlarız hem güleriz özellikle kv muhabbetlerine çok gülüyorum hem sinir oluyorum hem gülüyorumOyy evet ya bunlari dusununce cok duygulaniyorum ben denerden nereye geldik birlikte.. Sukurler olsun Surda yazdklarimiz kitap olsa seneler sonra acip okusam cok aglarim herhalde
hahaha o da iyimiss[
Kız bende kadına acayip bileniyorum bu ara kadının ağzı var dili yok ne söylese ne yapsa batıyor ya.. dün düğüne gittik araba da gelirken benim gelinim çok güzeldi en güzel oydu falan demeye başladı. Allah’ım ona bile bi kulp buldum kadının beni övmesi bile sinirime dokunuyor.. önceden böyle değildim ben ona karşı..
İsimsiz kahraman ya esimle zaten.mumkun.degil uzlasmamiz da bakiyorum cidden.cok.fazla.isim.var son.aylara kadar bekleyin.diyor.herkes ben de saldim.gittiOğlu olacaklar ne isimkoymayi dusunuyorsunuz biz bulamiyoruz bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?