2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tek tek istifleyerek koli yaparsan belki daha iyi olur iste salondakileri koyup atiyorum vitrinin esyasi yazmak gibi kolinin ustune,mutfaga yalniz sakin kendin girisme canim orasi cok fena dolaptan al koy al koy ben de 8ay oldu tasinali hamileyken yapamazdim mutfak kismini ama digerleri belki kismen daha kolay gelir sana

sağolsunlar yiyoruz çağırıyorlar ama sonraki fasıl beni yoran dediğin gibi :) allah var kayınvalide daha anlayışlı bulaşığı bırak yapma der zaten çalışıyorsun yoruluyorsun der öyle çokta çağırmak istemiyorum der ama kayınbaba hergün gelsinler kafasında :)

günaydın kızlar oh maşallah alışverişler yapılıyor odalar hazırlanıyor. bende daha tık yok 2. hamileliğim diye bukadar rahatım galiba. anca bakıyorum. oğlumun doğum günü dündü ama yarın kutlayacağız 2 yaşına giriyor. onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum. daha dün gibi doğuma gidişim onu kucağıma alışım. şimdide kızımı kucağıma almayı bekliyorum.
benim oğlan babasını çok kıskanıyor babası elini karnıma koyduğu zaman kıyamet kopuyor. daha tekmelerini hissedemedi eşim.
çaktırmadan seveyim dedi eşim oğlum yüzümü cırmaladı ne yapıcaz bilmiyorum. kardeşin bebek daha diye anlatıyoruz şimdiden karnımı seviyor öpüyor anlıyor ama kıskanacak sanırım.

dün aynı şeyi ben dedim eşime hazır gelse diye

Kızlar lohusa pijaması alan varmı? Ya ben arastiriyorum cok süslü püslü seyler dantelli falan hic benim tarzım degil ben şöyle daha spor daha sade ve daha ekonomik şeyler istiyorum ama bulamıyorum
ben kızımda relax modedan almıştım. lohusa geceliği diye geçmiyordu ama önü düğmeli falan gayet rahattı. sabahlığı da vardı. şimdi baktım sezon olduğu için fiyatları uçmuş. ben daha önce doğuma bir iki gün kala almıştım. sezon ortası indirimine denk gelmiştim. yine biraz faha bekleyip relaxa bakarım belki. güzel spor modelleri var.

Oglunun doguk gununkutlu olsun canim Allah guzel yaslar gosteesin.. kolay degilncocukcagiz daha 2 yasina yeni basiuo abilik sorumlulugu alacak artik o kadarcik yapsin

Az önce kontrolden geldik kızlar. oğlum 20+4 388 gr olmuş :) ben de sadece 1 kilo almışım çok sevindim verip aldığım kiloları saymazsam + 4 kilodayım şu an.
bacak aramdaki ve eklem yerlerimdeki ağrıları doktora sordum. magnezyum eksikliğindendir dedi. magnezyum kullanıyorum dedim. o zaman biraz daha kullan yine geçmezse fizik tedaviye başlarız çünkü bu haftalarda bu kadar ağrı normal değil dedi. doktoru böyle diyen oldu mu hiç? daha önce başka bir doktor normal yaş geçiyor diyip magnezyuma başlatmıştı ama o kendi doktorum değildi. şimdiki kendi doktorum.

eşim henüz kızımın yanında karnımı hiç sevmedi :) aslında aynı oğlun gibi kızım da geliyor kardeşini seviyor, öpüyor onunla konuşuyor ama eşim henüz onun yanında sevmedi. bence biraz daha beklesinler doğmadan kıskandırmasınlar abileri ablaları :)

Merhaba annişler.. Çalışanlara okuyanlara Allah kolaylık versin diyorum gerçekten yoğun oluyorsunuz ama gücünüzün farkına varıyorsunuz resmen . Ben de 2 çocuk var şimdiye kadar zorlandığım bişy olmadı ama son zamanlarda banyolarını yaptırırken zorlanıyorum belim tutuluyo resmen

mutlu yaslari olsun oglunun canim.
gozun aydin cnm. benim yarin kontrol. ben de legen kemigimdeki agriyo soracagim. o zaman yazarim buraya da. bakalim ne diyecek. magnezyum vs icmiyorum ayrica ben.

Benim de agrim var bavakta magnezyum kullandim gecmedi norolojiye yonlendirdi ama gitmedim seker testindennsonra belki giderim

Oyy evet ya bunlari dusununce cok duygulaniyorum ben de nerden nereye geldik birlikte.. Sukurler olsun Surda yazdklarimiz kitap olsa seneler sonra acip okusam cok aglarim herhalde
Valla hem ağlarız hem güleriz özellikle kv muhabbetlerine çok gülüyorum hem sinir oluyorum hem gülüyorum

hahaha o da iyimiss
Hormonlar kvdeye isliyor demek
[/QUOTE]
İşlemeyen kişi sayısı baya bi azaldı bu ara

Oğlu olacaklar ne isimkoymayi dusunuyorsunuz biz bulamiyoruz bir turlu
İsimsiz kahraman ya esimle zaten.mumkun.degil uzlasmamiz da bakiyorum cidden.cok.fazla.isim.var son.aylara kadar bekleyin.diyor.herkes ben de saldim.gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…