2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İkea Kullen modeli 400tl. Yatay olanı var daha az çekmeceli olanı var ihtiyaca göre. Benim oda küçük olunca çok çekmeceli aldım.Eki Görüntüle 2259064
Kara kedi ya en sevdiğim bir sonrakinde erkek ve kara alicam.
Bir tek benim.saniyordum herseye.kulp takiyor resmen savas çıkıyor
Karnima dokun cocukla konus diyorum ne konuscam ki rahat birak.çocuğu diyor kalas kutuk
Dogunca da değil ancak konusmaya baslayinca ozumsemesini bekliyorum.
Bebek sever cocuk sever, ben sevmem. Onun sorunu bu bebegin digerlerinden farki yokmus gibi davranması.
Bir sabah yazmadim ya
bebek odası ne zaman alınmalı acaba. Daha erken sanırım, 8. ay da geç mi olur? yorumları alabilir miyim? alan var mı?
Kokan mobilyalar var. 1-2 ayda ancak kokusu cikiyor. Ustune erken dogum şansı. Bir de mobilyayi aldin o odayi duzenlemesi yerlestirmesi. Ben cok gec kalmazdim.

evet mantıklı. Teşekkür ederim cevabınız için

evet mantıklı. Teşekkür ederim cevabınız için

bebek odası ne zaman alınmalı acaba. Daha erken sanırım, 8. ay da geç mi olur? yorumları alabilir miyim? alan var mı?
Ben aldım bile takım olarak değilde her parçayı ayrı ayrı beğenip aldım sepet beşik Montessori yatak 4kapili gardrop zebra perde al bana bebek odası

Oğlu olacaklar ne isimkoymayi dusunuyorsunuz biz bulamiyoruz bir turlu
Biz de baya kararsız kaldık. Ben Ahmet düşündüm eşim istemedi. Şimdilerde aklımızda Kerem var. Yakınlarımızda olmasaydı belki Utku, Tuna, Burak, Arda, Yusuf olabilirdi.
Ben aldım bile takım olarak değilde her parçayı ayrı ayrı beğenip aldım sepet beşik Montessori yatak 4kapili gardrop zebra perde al bana bebek odası
4 kapılı gardrop nerden ve kaça aldın canm? Ben yaptırmak istedim 2 çocuğa kullanılacak.
2 yerden fiyat aldık ortasında ders çalışma masası da olacak. Orta kalite mdf den 2,50 uzunluğunda 4 bin ve 4,5 fiyat aldık. Bana aşırı geldi ama bilemiyorum piyasa mı böyle.

Çok pahalı ya tasarım mıdır nedir

Çok pahalı ya tasarım mıdır nedir
Yok tasarım falan değil öyle biri tanıdık olan mobilyacılara sorduk yani. Çok şaşırdım ben 2 bin civarı tahmin ediyordum. İkisi de o fiyatlar dedi. Bide en düşük kalite varmış sunta. O daha uygun olur dedi. Öyle düşünüyorum şimdi. Ders çalıma masası koymaya yerim yok oğlum Eylül’de 1 e başlayacak mecbur gerekli. O yüzden sipariş ile olsun istemiştim. 4-5 kapaklı olur demişti.

Ben hiç sanmıyorum 2 çocuğuma da ramazana denk geldi hamileliklerim asla o kadar saat yemeden dayanamadım tansiyonum yerlerdeydi resmen titreme geliyordu ayy çok zordu ben de kaza tuttum mecbur
bende şuan çok acıkıyorum ama ramazanda tutabilir miyim acaba düşünüyorum.

Bir de dün akşam eşimle hastane çıkışı bakalım dedik. Oğlumda İdil baby kullanmış memnun kalmıştım. Şimdi fiyatları uçmuş inanamadım 10 lu setler 200-300 arası. Bir de baby mall ın star modelini beğendim 20 li bir seti vardı havlusu battaniyesi çok güzeldi 390 tl dedi. Ya bilmiyorum bunlar çok pahalı değil mi sizce de? Bana mı öyle geliyor? İnternetten baby mall biraz daha uygun 10 lü takımı 150 tl. Biraz daha bekleyeyim bakalım görümcem de bebeğe bir şeylerde alcam diyordu.

Uc kapili dolap buyuyen besik ve sifonyer 5500 tuttu bizim baska yerlerde de zaten hemen hemen bu fiyatti sorduhumuz kupa mobilya falan...

Ewt hersey inanilmaz pahali isimliler falan asiri pahali tasarim olanlar bide bunun lohusa takimi var 250 300 taciydi iwiri ziwiri yok kapi susu bilmiyorum

Canım eşim mobilyacı, maalesef malzeme fiyatlarıyla öyle çıkıyor. suntalam malzeme daha uygun olur. çocuk odası için düşünebilirsin suntalamı. kötü malzeme değil. benim evimde çok genelde suntalam var.

Tasinmaya ne kadar az gun varsa tasinmak daha kolay oluyor bence. 2 kez tasindik kucuk bebegimle. Son tasinmamiz 3 hafta once. Hem hamileyim hem 11 aylik kizim var. Sadece gorumcem geldi yardima. Tasinma firmasi aksam 6 gibi donus yapti bize. Sonraki sabah 9da kamyon yuklendi. O kadar kisa surede butun evi topladik. Kolimiz de yoktu evde pek. Bir suru buzgulu cop torbasi aldik. Kiyafetleri, yorgan, yastik v.s. ne geliyosa aklina hepsini onlara doldurduk. Ustlerine de salon- masa ortusu, yatak odasi esim kiyafet gibi ayirt edici seyler yazdim. Salonu buyuk yazdim, icindeki malzemeyi kendim bileyim diye ufak yazdim. Tasirken pat diye alip salona goturduler. Hiz kazandiriyor bayagi. Mutfak icin de tasinacagin firmadan yardim alabilirsin bence. Mutfagi sabah paketledik biz.

Ilk tasinmamizda bir hafta onceden belliydi her sey ama bir turlu toplanamamistik. Cunku icinde yasiyorsun evin. Bir suru seyi kullaniyorsun. Bir gunde olunca sabaha kadar idare edebilecek bir yatak biraktik. Kolay gelsin. Insaallah bir çırpıda tasinirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…