Biz de baya kararsız kaldık. Ben Ahmet düşündüm eşim istemedi. Şimdilerde aklımızda Kerem var. Yakınlarımızda olmasaydı belki Utku, Tuna, Burak, Arda, Yusuf olabilirdi.
4 kapılı gardrop nerden ve kaça aldın canm? Ben yaptırmak istedim 2 çocuğa kullanılacak.
2 yerden fiyat aldık ortasında ders çalışma masası da olacak. Orta kalite mdf den 2,50 uzunluğunda 4 bin ve 4,5 fiyat aldık. Bana aşırı geldi ama bilemiyorum piyasa mı böyle.
Kara kedi ya en sevdiğim ❤ bir sonrakinde erkek ve kara alicam.
Dogunca da değil ancak konusmaya baslayinca ozumsemesini bekliyorum.
Bebek sever cocuk sever, ben sevmem. Onun sorunu bu bebegin digerlerinden farki yokmus gibi davranması.
Bir sabah yazmadim ya
Kokan mobilyalar var. 1-2 ayda ancak kokusu cikiyor. Ustune erken dogum şansı. Bir de mobilyayi aldin o odayi duzenlemesi yerlestirmesi. Ben cok gec kalmazdim.
Erkek kedi alma bacım, bu hayvanların erkeği tuhaf oluyor. Koku bırakma huyları var. Milyon liraya çanta mont al kedin gelsin üstüne koku bıraksın. Al çöpe at. O koku asla çıkmıyor, asla. Tavsiye etmiyorum
Canım eşim mobilyacı, maalesef malzeme fiyatlarıyla öyle çıkıyor. suntalam malzeme daha uygun olur. çocuk odası için düşünebilirsin suntalamı. kötü malzeme değil. benim evimde çok genelde suntalam var.
Ewt hersey inanilmaz pahali isimliler falan asiri pahali tasarim olanlar bide bunun lohusa takimi var 250 300 taciydi iwiri ziwiri yok kapi susu bilmiyorum
Evet canm bize gerekli. Artık yapacak bişey yok daha büyük oğluma İstikbal’den baza ve yatak alcaz. Önce badana ve tadilat işleri var i. Onlar bir bitse. Yavaş yavaş ilerlicek herşey inşAlalh, Allah yardımcımız olsun.
Erkek kedi alma bacım, bu hayvanların erkeği tuhaf oluyor. Koku bırakma huyları var. Milyon liraya çanta mont al kedin gelsin üstüne koku bıraksın. Al çöpe at. O koku asla çıkmıyor, asla. Tavsiye etmiyorum
Benim 3 bacakliyi belediye kisirlastirmis; rahmi almış ama yumurtaliktan bir parca birakmis. Sanirim 4 seneyi gecti bende. Dişi kedilerde koku birakma cidden nadirdir ama bu şerefsiz onu da yaptı yani alışkınım.
Kısırlaştırma koku birakmamasi için tek çare. Ancak erkek kedilerde idrar yolu sorunlari ve kristallesme çok yaygın. İki ucu boklu değnek.
Bir tek benim.saniyordum herseye.kulp takiyor resmen savas çıkıyor
Karnima dokun cocukla konus diyorum ne konuscam ki rahat birak.çocuğu diyor kalas kutuk
ilkinde hediyeler bana ve kızıma olunca eşim takılıyordu ee bana hediye nerde diye :) daha sonra bir aile büyüğümüz bebek ziyaretine geldiğinde eşime de çorap falan getirmişti. çok şaşırmıştık. o zamandan beri bebek hediyesi götürdüğümüzde babalara da küçük bişi de olsa en azından bir çorap koyuyoruz :) babalar da tüm ilgi anne ve bebeğe kayınca bundan etkileniyorlar galiba
Bak hediye dedin de aklima geldi... Gecenlerde bana dogum hediyesi ne alicaksin diye bi takılayım dedim sen bana ne hediye alicaksin dedi imali imali cok buyuk bi is basardigini saniyor zaar hahahh
Bak hediye dedin de aklima geldi... Gecenlerde bana dogum hediyesi ne alicaksin diye bi takılayım dedim sen bana ne hediye alicaksin dedi imali imali cok buyuk bi is basardigini saniyor zaar hahahh
Doğum hediyesi degil de gecen gun kolye istiyorum dedim, e var ya dedi (minnak) yok dedim kirmizi taşlı istiyorum (yakut) ben sana 3d de basarim dedi.
Yani bir dogumgunu hediyesi 1 takim lastik bir sevgililer gununde spy5000 alarm alan adama yakut dersen bunu der
Evlenene kadar altin taki vs sevmezdim, gorumcemle konusuyorduk o da sevmezmis, lan yokmuş da ondan sevmiyormusuz demistik
Selâmlar kızlar 23. haftaya girmemle midebulantılarım başladı çünkü herkes gider mersinr ben tam tersine ilk haftalarda hic bulanti çekmemiştim herkes saçı çıkıyordur diyor ama bana cok mantıklı gelmiyor birde kahverengi akıntılar hala devam ediyor bitmek bilmedi her gün baska bir sürprize uyaniyorum resmen
Bir de dün akşam eşimle hastane çıkışı bakalım dedik. Oğlumda İdil baby kullanmış memnun kalmıştım. Şimdi fiyatları uçmuş inanamadım 10 lu setler 200-300 arası. Bir de baby mall ın star modelini beğendim 20 li bir seti vardı havlusu battaniyesi çok güzeldi 390 tl dedi. Ya bilmiyorum bunlar çok pahalı değil mi sizce de? Bana mı öyle geliyor? İnternetten baby mall biraz daha uygun 10 lü takımı 150 tl. Biraz daha bekleyeyim bakalım görümcem de bebeğe bir şeylerde alcam diyordu.