2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hepsi buradadan 490₺ aldım canm 140 en 180 boy 51 cm derinlik ölçülerinde senin daha büyük olcak galiba

Erkek kedi alma bacım, bu hayvanların erkeği tuhaf oluyor. Koku bırakma huyları var. Milyon liraya çanta mont al kedin gelsin üstüne koku bıraksın. Al çöpe at. O koku asla çıkmıyor, asla. Tavsiye etmiyorum

Çok saol canm. Bilmediğim için suntalam en düşük kalite deyince orta olsun mdf olsun dedik. Bir de sunta fiyatını çıkarttırayım bakalım nasıl olacak.

Ewt hersey inanilmaz pahali isimliler falan asiri pahali tasarim olanlar bide bunun lohusa takimi var 250 300 taciydi iwiri ziwiri yok kapi susu bilmiyorum
daha çok işimiz var desene.
Hepsi buradadan 490₺ aldım canm 140 en 180 boy 51 cm derinlik ölçülerinde senin daha büyük olcak galiba
Anladım canm. Bizim bir duvar boydan boya dolap olacak. 2,50 uzunluğunda. Ortasında yada kenarında ders çalışma masası olcak.

Evet gercekten piyasa pahali calisma masasiyla birlikte bide artacaktir baya ama okula da baslayan var size gerekli
Evet canm bize gerekli. Artık yapacak bişey yok daha büyük oğluma İstikbal’den baza ve yatak alcaz. Önce badana ve tadilat işleri var i. Onlar bir bitse. Yavaş yavaş ilerlicek herşey inşAlalh, Allah yardımcımız olsun.

Benim 3 bacakliyi belediye kisirlastirmis; rahmi almış ama yumurtaliktan bir parca birakmis. Sanirim 4 seneyi gecti bende. Dişi kedilerde koku birakma cidden nadirdir ama bu şerefsiz onu da yaptı yani alışkınım.

Kısırlaştırma koku birakmamasi için tek çare. Ancak erkek kedilerde idrar yolu sorunlari ve kristallesme çok yaygın. İki ucu boklu değnek.

Bebekten anlamam ama kediden köpekten anlarım

Bak hediye dedin de aklima geldi... Gecenlerde bana dogum hediyesi ne alicaksin diye bi takılayım dedim sen bana ne hediye alicaksin dedi imali imali cok buyuk bi is basardigini saniyor zaar hahahh

Merhaba hanımlar Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın innnşallah. Ben şey sormak istiyorum, öhöm.

Kaç kilo aldınız?
hahaha canım o konuya girince çıkamıyoruz:) biz kilo alanlar almayanları kıskanıyoruz, 5 kiloyu tamamladım bu hafta:)

Benimki de erkek ama koku fln birakmiyorr kisirlastirilmamis mi senin kedin ondan olabilir.

Bak hediye dedin de aklima geldi... Gecenlerde bana dogum hediyesi ne alicaksin diye bi takılayım dedim sen bana ne hediye alicaksin dedi imali imali cok buyuk bi is basardigini saniyor zaar hahahh
Doğum hediyesi degil de gecen gun kolye istiyorum dedim, e var ya dedi (minnak) yok dedim kirmizi taşlı istiyorum (yakut) ben sana 3d de basarim dedi.
Yani bir dogumgunu hediyesi 1 takim lastik bir sevgililer gununde spy5000 alarm alan adama yakut dersen bunu der

Evlenene kadar altin taki vs sevmezdim, gorumcemle konusuyorduk o da sevmezmis, lan yokmuş da ondan sevmiyormusuz demistik

Selâmlar kızlar 23. haftaya girmemle midebulantılarım başladı çünkü herkes gider mersinr ben tam tersine ilk haftalarda hic bulanti çekmemiştim herkes saçı çıkıyordur diyor ama bana cok mantıklı gelmiyor birde kahverengi akıntılar hala devam ediyor bitmek bilmedi her gün baska bir sürprize uyaniyorum resmen

Idil baby cok tatli ve kaliteli mallari var. Fakat pahali. Ya bana hastane cikisi da gereksiz geldigi icin ayri ayri takim yaptim iki adet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…