2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sekersizfistikezmesi 7 kilo aldim altin.Harflerle yazilsin lutfen zuhahahah
I ikuayko B Bluemom44 afroditi 3 kedim var 2 si erkek kisirlastirmadan onceki.o 1 hafta koltuga bir.koku ve koltuk atıldı 6 ayliklardi ama simdi.eser.yok cok.sukur erkek.kedi.candir deme.oyle
afroditi ikiz.olabilirler adam resmen.duz beton

44 kilo ile hamile kaldım en son 47 kiloydum perşembe günü doktorda yeniden tartılıp öğreneceyim

Vay canına sayın seyirciler. Ben 47 kiloyla hamile kalsam muhtemelen zaten taş gibiyim diye dünyaları yiyerek çok kısa sürede 28492 kilo olurdum. Maşallah size.

Gayet güzel bence.

sekersizfistikezmesi 7 kilo aldim altin.Harflerle yazilsin lutfen zuhahahah

Ya işte aradığım performans bu anlıyor musun 2 kilo ne, 3 kilo ne. Aldın mı 5 alacaksın, 7 alacaksın

Sanırım 7 civarı aldım. 1 aydır tartılmadım,
Perşembe kontrol var bakalım kaç olmuşuz.

Ay hadi bakalım hayırlısı olsun.

2 kılo verdım +3 kılo aldm toplamda 1 kılo aldım yanı 62.7 baslangıc 63.7 güncel

Tabi ki kıskanmadım.

Cok tatlısın canım

Uc ay icim dışıma cıktı millet verir ben.alır mantiken kilo vermem.lazimdi dimi.yok alarak devam ettim demekki bebe azimli anneyi bitirmek hedefi sisko etmek
Ama benım bebıs gunu gunu gıdıyor senın onden gıder kılosuda daha ıyıdır ben tam beslenemedım malesef kılo almaya elverıslı oldugum halde mıde yanmam oldu yıyemedım bır bucuk aydır ne yedıysem o

sen dert etme yahu.
biz her ay alarak gidiyrz. o yuzden toplam aldigimiz kilo az olacak ..
bak ben oglan da bu sekilde aldim hep. toplam 11 ile tamamladim.

Uc ay icim dışıma cıktı millet verir ben.alır mantiken kilo vermem.lazimdi dimi.yok alarak devam ettim demekki bebe azimli anneyi bitirmek hedefi sisko etmek
hadi ben hiç kusmadım aldım, sana ne oluyor:) aman neyse ya 5 in 7 nin lafını yapmayalım, doğuma vinç çağıracağım:)

yani sen şimdi kalan 4 ayı 4 kilo alarak bitiririz mi diyorsun:)
tabiii. bilemedin 5 olmadi 6...
11 olmasa da total 13te anlasalim. 13 kg ile bitiririz. buyutmeyin gozunuzde. ciddi kilolar alanlar ciddi yemek yiyenler hatirlatirim. 30-35kg alanlar oluyor.

ben cidden bu sekilde gidip 11kg ile tamamladim. hatta bebelerin kg lari bile ayni gidiyr. oysa 5 sene var aralarinda. istikrarliyim baya ... 19+5te oglum 350g imis. kizim da 340 g idi... ikisine de 62 kg ile gebe kaldim... daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…