sekersizfistikezmesi
7 kilo aldim altin.Harflerle yazilsin lutfen zuhahahah IikuaykoBBluemom44afroditi
3 kedim var 2 si erkek kisirlastirmadan onceki.o 1 hafta koltuga bir.koku ve koltuk atıldı 6 ayliklardi ama simdi.eser.yok cok.sukur erkek.kedi.candir deme.oyle afroditi
ikiz.olabilirler adam resmen.duz beton
yapım zayıf ilk kızımı 50 kilo da doğurdum kısa sürede 42 kiloya düştüm doğum sonrası misteyerek değil yapısal bir durum. bende kilo almak için çok uğraşıyorum.
Başlangıç kilomdan hesaplarsak 56ydı. Şuan 59 oldum 3 kilo aldım
Ama gebelik başlar başlamaz 54e düştüm ordan hesaplarsak 5 kilo aldım.
Başlangıcı hesaplamak daha motive edici
Vay canına sayın seyirciler. Ben 47 kiloyla hamile kalsam muhtemelen zaten taş gibiyim diye dünyaları yiyerek çok kısa sürede 28492 kilo olurdum. Maşallah size.
Vay canına sayın seyirciler. Ben 47 kiloyla hamile kalsam muhtemelen zaten taş gibiyim diye dünyaları yiyerek çok kısa sürede 28492 kilo olurdum. Maşallah size.
Gayet güzel bence.
Ya işte aradığım performans bu anlıyor musun 2 kilo ne, 3 kilo ne. Aldın mı 5 alacaksın, 7 alacaksın
Uc ay icim dışıma cıktı millet verir ben.alır mantiken kilo vermem.lazimdi dimi.yok alarak devam ettim demekki bebe azimli anneyi bitirmek hedefi sisko etmek
Uc ay icim dışıma cıktı millet verir ben.alır mantiken kilo vermem.lazimdi dimi.yok alarak devam ettim demekki bebe azimli anneyi bitirmek hedefi sisko etmek
Ama benım bebıs gunu gunu gıdıyor senın onden gıder kılosuda daha ıyıdır ben tam beslenemedım malesef kılo almaya elverıslı oldugum halde mıde yanmam oldu yıyemedım bır bucuk aydır ne yedıysem o
sekersizfistikezmesi
7 kilo aldim altin.Harflerle yazilsin lutfen zuhahahah IikuaykoBBluemom44afroditi
3 kedim var 2 si erkek kisirlastirmadan onceki.o 1 hafta koltuga bir.koku ve koltuk atıldı 6 ayliklardi ama simdi.eser.yok cok.sukur erkek.kedi.candir deme.oyle afroditi
ikiz.olabilirler adam resmen.duz beton
sen dert etme yahu.
biz her ay alarak gidiyrz. o yuzden toplam aldigimiz kilo az olacak ..
bak ben oglan da bu sekilde aldim hep. toplam 11 ile tamamladim.
sen dert etme yahu.
biz her ay alarak gidiyrz. o yuzden toplam aldigimiz kilo az olacak ..
bak ben oglan da bu sekilde aldim hep. toplam 11 ile tamamladim.
IikuaykoRRzg14pratik45
Vallahi moral geldi haaa 5 kilo alti anneleri kınıyorum burdan.sesleniyorum pratik45RRzg14
hedefimiz doguma 15 ile.girmek zuhahaha bunu yazarken 7.2 kg oldu mantiken oran 5.5 ayda 7 ise zuh ah aha 9 ayda .......
tabiii. bilemedin 5 olmadi 6...
11 olmasa da total 13te anlasalim. 13 kg ile bitiririz. buyutmeyin gozunuzde. ciddi kilolar alanlar ciddi yemek yiyenler hatirlatirim. 30-35kg alanlar oluyor.
ben cidden bu sekilde gidip 11kg ile tamamladim. hatta bebelerin kg lari bile ayni gidiyr. oysa 5 sene var aralarinda. istikrarliyim baya ... 19+5te oglum 350g imis. kizim da 340 g idi... ikisine de 62 kg ile gebe kaldim... daha ne olsun