@ikuaykoRRzg14pratik45
Vallahi moral geldi haaa 5 kilo alti anneleri kınıyorum burdan.sesleniyorum pratik45RRzg14
hedefimiz doguma 15 ile.girmek zuhahaha bunu yazarken 7.2 kg oldu mantiken oran 5.5 ayda 7 ise zuh ah aha 9 ayda .......
@ikuaykoRRzg14pratik45
Vallahi moral geldi haaa 5 kilo alti anneleri kınıyorum burdan.sesleniyorum pratik45RRzg14
hedefimiz doguma 15 ile.girmek zuhahaha bunu yazarken 7.2 kg oldu mantiken oran 5.5 ayda 7 ise zuh ah aha 9 ayda .......
tabiii. bilemedin 5 olmadi 6...
11 olmasa da total 13te anlasalim. 13 kg ile bitiririz. buyutmeyin gozunuzde. ciddi kilolar alanlar ciddi yemek yiyenler hatirlatirim. 30-35kg alanlar oluyor.
ben cidden bu sekilde gidip 11kg ile tamamladim. hatta bebelerin kg lari bile ayni gidiyr. oysa 5 sene var aralarinda. istikrarliyim baya ... 19+5te oglum 350g imis. kizim da 340 g idi... ikisine de 62 kg ile gebe kaldim... daha ne olsun
rahat olunnnn. emzirirken ne var ne yok gidiyor. 11 kg alip 40 gunde 15 kg vermistim. uzmeyin kendinizi. bir daha boyle rahat yemek yiyemeyeceksiniz . gebeligin arkasina saklanip ohh yiyoruz
yarin sabah 9da randevum var. dr.u 6haftadir gormedim. detayli sonucuna bakacak. kilo icin bisiler der kesin yazarim size de... yine kan alir cunku demir takviyesi vermeden kana bakiyr ki bana vermedi.
bir de su gece uyku meselesi var. yaklasik 1 haftadir gece ayaklarimin yanmasindan uyuyamiyrm. yapilacak bisi varsa rica edecegim kendisinden. gunduz uyumam da ben. oh zombiye bagladim..
tabiii. bilemedin 5 olmadi 6...
11 olmasa da total 13te anlasalim. 13 kg ile bitiririz. buyutmeyin gozunuzde. ciddi kilolar alanlar ciddi yemek yiyenler hatirlatirim. 30-35kg alanlar oluyor.
ben cidden bu sekilde gidip 11kg ile tamamladim. hatta bebelerin kg lari bile ayni gidiyr. oysa 5 sene var aralarinda. istikrarliyim baya ... 19+5te oglum 350g imis. kizim da 340 g idi... ikisine de 62 kg ile gebe kaldim... daha ne olsun
Yok tasarım falan değil öyle biri tanıdık olan mobilyacılara sorduk yani. Çok şaşırdım ben 2 bin civarı tahmin ediyordum. İkisi de o fiyatlar dedi. Bide en düşük kalite varmış sunta. O daha uygun olur dedi. Öyle düşünüyorum şimdi. Ders çalıma masası koymaya yerim yok oğlum Eylül’de 1 e başlayacak mecbur gerekli. O yüzden sipariş ile olsun istemiştim. 4-5 kapaklı olur demişti.