şimdi balon gibi şişen göbek bebek çıkınca bi sarkıyor, kendinden geçiyor, bağımsızlığı ilan ediyor diyorlar:), toparlamasına yardımcı olsun diye bel korsesi tavsiye ediyorlar. doktorada sormak lazım tabi:)
şimdi balon gibi şişen göbek bebek çıkınca bi sarkıyor, kendinden geçiyor, bağımsızlığı ilan ediyor diyorlar:), toparlamasına yardımcı olsun diye bel korsesi tavsiye ediyorlar. doktorada sormak lazım tabi:)
Dört ay cektım canım ne yesem aglıyordum resmen. Maden suyu ıc kızartma asıtlı ıcecek kahveden uzak dur. Porsıyonlarını kücült bırde uzanırken yatarken yastıgını yüksek tut. Bır ıkı yudum sütte ıyı gelır ama az yemen lazım. Cogu gece ac yattım.
Canım ben 54le hamile kaldım 50 ye düştüm.Şuan 55 kiloyum.Malesef doktorum ilk 3aydan sonra ki kilo alımıma baktığı için son 1 ayda 3kilo almama çok dedi ; (
Canım ben 54le hamile kaldım 50 ye düştüm.Şuan 55 kiloyum.Malesef doktorum ilk 3aydan sonra ki kilo alımıma baktığı için son 1 ayda 3kilo almama çok dedi ; (
Ben 60 küsürlerle başladım, 5 kilo aldım. Bulantılar bitip de iştah normale dönünce bir şaftım kaydı da şimdi dikkat etmeye çalışıyorum, yüzüyorum falan. Poff.