2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
@Rzg14 insallah tertemiz cikar sonuçlar bekliyoruz
pratik45 korse morse hayirdir zuhahaha saka maka da korse nasil nedir nicin hic fikrim.yok benimde
şimdi balon gibi şişen göbek bebek çıkınca bi sarkıyor, kendinden geçiyor, bağımsızlığı ilan ediyor diyorlar:), toparlamasına yardımcı olsun diye bel korsesi tavsiye ediyorlar. doktorada sormak lazım tabi:)

...... beyin errorrr acil cevap o zaman korse korse kizlar

Bende hiç olmadı canım şimdiye kadar ama 1haftadır çok fena yanıyor midem.Sağolasın Maden suyu iyi gelir İnşAllah.
Dört ay cektım canım ne yesem aglıyordum resmen. Maden suyu ıc kızartma asıtlı ıcecek kahveden uzak dur. Porsıyonlarını kücült bırde uzanırken yatarken yastıgını yüksek tut. Bır ıkı yudum sütte ıyı gelır ama az yemen lazım. Cogu gece ac yattım.

Merhaba hanımlar Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın innnşallah. Ben şey sormak istiyorum, öhöm.

Kaç kilo aldınız?

Canım ben 54le hamile kaldım 50 ye düştüm.Şuan 55 kiloyum.Malesef doktorum ilk 3aydan sonra ki kilo alımıma baktığı için son 1 ayda 3kilo almama çok dedi ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…