Canım ben 54le hamile kaldım 50 ye düştüm.Şuan 55 kiloyum.Malesef doktorum ilk 3aydan sonra ki kilo alımıma baktığı için son 1 ayda 3kilo almama çok dedi ; (
şimdi balon gibi şişen göbek bebek çıkınca bi sarkıyor, kendinden geçiyor, bağımsızlığı ilan ediyor diyorlar:), toparlamasına yardımcı olsun diye bel korsesi tavsiye ediyorlar. doktorada sormak lazım tabi:)
Sen.neden.boyle donsun tepkisizsin diye kiziyorum Babalık kucaga alinca baslarmis senin kadar bag aramizda henuz kurulmadi diyor kizinca ama hakkini yemiyim yeme.icme konusunda herseyi.aliyor zorla yediriyor dinlen birak.is yapma dikkat edin.kendinize modunda
Bizi anlatmışsın canim benimki kdr kimse ilgisiz dgldir diye düşünüyorum isim bulmamız lazım diyorum buluruz diyo ben sürekli isimler bulup söylüyorum beğenmiyor bir isim söyledi sadece şimdiye dk onuda bn beğenmedim tekmelerini bile hala hissetmedi diyebilirim ahh ahh ztn ev işleri desen tek bardağı kaldırmaz yerinden şuan fark ettim sevgili kocama baya baya dolmuşum gıcık olmaya başlamışım:))
Canım ben 54le hamile kaldım 50 ye düştüm.Şuan 55 kiloyum.Malesef doktorum ilk 3aydan sonra ki kilo alımıma baktığı için son 1 ayda 3kilo almama çok dedi ; (
gelsin kilolar 52 ile hamile kaldim 58 i gördüm hedef 65 ile doguma gitmek ama biraz zor heralde 70 i görürüm gibi geliyor. Calistigim yerdeki aşçı abla sagolsun bizi iyi beslediği icin biraz fazla kacirdim.
Sezeryan da olsa normal dogum da olsa mutlaka boydan 1 gecelik olmali cnm. Dogum sonrasi kontrolerde daha rahat oluyor. Hastaneden cikmadan alt ust olani rahatlikla giyersin.
Lohusa adi gecti mi ayni dugundeki gibi hersey ekstra pahali oluyo.. Lohusam.com da cok sade ve şık pijamalr var mesela ama gereksiz bi fiyat.. Normal bir onu dugmeli pijama almayi dusunuyorum kumasi pamuklu penye vs olsun rahat olsn yeterli. 2 tane de gecelik aldm gayet uygun fiyatli beyaz olan lcwden annemler illa beyaz şık bisey istediler bende dantelli istemedgmden buna ikna ettm :) gri olan da pentiden.
Bizi anlatmışsın canim benimki kdr kimse ilgisiz dgldir diye düşünüyorum isim bulmamız lazım diyorum buluruz diyo ben sürekli isimler bulup söylüyorum beğenmiyor bir isim söyledi sadece şimdiye dk onuda bn beğenmedim tekmelerini bile hala hissetmedi diyebilirim ahh ahh ztn ev işleri desen tek bardağı kaldırmaz yerinden şuan fark ettim sevgili kocama baya baya dolmuşum gıcık olmaya başlamışım:))
şimdi balon gibi şişen göbek bebek çıkınca bi sarkıyor, kendinden geçiyor, bağımsızlığı ilan ediyor diyorlar:), toparlamasına yardımcı olsun diye bel korsesi tavsiye ediyorlar. doktorada sormak lazım tabi:)
Dört ay cektım canım ne yesem aglıyordum resmen. Maden suyu ıc kızartma asıtlı ıcecek kahveden uzak dur. Porsıyonlarını kücült bırde uzanırken yatarken yastıgını yüksek tut. Bır ıkı yudum sütte ıyı gelır ama az yemen lazım. Cogu gece ac yattım.
Kızartma asitli içecek kahve hiç yemiyorum nerdeyse.Yastığımı da hep yüksek tutuyorum,bol su da içmeye çalışıyorum ama yok İnşAllah madensuyu iyi gelir.
Bulantısı çok olanlar daha fazla kilo alıyormuş doktorum öyle söyledi.Bu arada çok fazla yiyemşyorum gerçi mide yanmasından ,iştah var ama mide müsaade etmiyor malesef
Kızartma asitli içecek kahve hiç yemiyorum nerdeyse.Yastığımı da hep yüksek tutuyorum,bol su da içmeye çalışıyorum ama yok İnşAllah madensuyu iyi gelir.
Canım bol suyu yemek vaktı ıcme yanı mıde cok dolu olmayacak olunca yemek borusuna asıt gıdıyor ondan yanıyor zaten yemegını ye ıkı saate su ıc mıden dolu olmayacak mantık o. Suyuda yudum yudum ıcıceksın yanı bır ıcıse yarım lıtre ıcme o daha cok tetıklıyor.