2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kapanışı yapalım demişler jübile maçı
daha önce bebek sahibi olan anneler, doğumdan sonra korse kullandınız mı? hadi biz acemileri aydınlatın:)
sezeryanda hemen izin verilmiyor. Carsaf ya da korse dikislerden dolayi olmuyor. 40inci gun kontrol var. Ondan sonra dr izin vermisti.

Kilon çok iyiymiş. Bebek kaç kilo doğdu peki Rüzgar?

Sorunun cevabı yukarda varmış şimdi gördüm, pardon :)
:)
R Rzg14 insallah tertemiz cikar sonuçlar bekliyoruz
pratik45 korse morse hayirdir zuhahaha saka maka da korse nasil nedir nicin hic fikrim.yok benimde
Amin canim.

Korse takın diyolla ama o sıcakta nasıl takılır ki
Kızlar hayatı boyunca mide yanması çekmeyen bir kişi olarak 1haftadır çok fena midem yanıyor.Benim gibi olan var mı?Varsa ne gibi çözümler buldunuz?
Been
Maden suyunda buldum çareyi ki hiç sevmem maden suyunu. Midem başlayınca içiyorum hızlı hızlı kesiyor.
Hergün oluyor bide

Bizi anlatmışsın canim benimki kdr kimse ilgisiz dgldir diye düşünüyorum isim bulmamız lazım diyorum buluruz diyo ben sürekli isimler bulup söylüyorum beğenmiyor bir isim söyledi sadece şimdiye dk onuda bn beğenmedim tekmelerini bile hala hissetmedi diyebilirim ahh ahh ztn ev işleri desen tek bardağı kaldırmaz yerinden şuan fark ettim sevgili kocama baya baya dolmuşum gıcık olmaya başlamışım:))

Merhaba hanımlar Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın innnşallah. Ben şey sormak istiyorum, öhöm.

Kaç kilo aldınız?

Canım ben 54le hamile kaldım 50 ye düştüm.Şuan 55 kiloyum.Malesef doktorum ilk 3aydan sonra ki kilo alımıma baktığı için son 1 ayda 3kilo almama çok dedi ; (

Sezeryan da olsa normal dogum da olsa mutlaka boydan 1 gecelik olmali cnm. Dogum sonrasi kontrolerde daha rahat oluyor. Hastaneden cikmadan alt ust olani rahatlikla giyersin.
Çok teşekkür ederim, o zaman bir de boydan gecelik takımı almak şart oldu
Ben de böyle spor, dantelsiz şeyler almak istiyorum, güzel görünüyorlar. Pentiye de bakacağım teşekkür ederim
Merhaba hanımlar Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın innnşallah. Ben şey sormak istiyorum, öhöm.

Kaç kilo aldınız?
58 ile başladım 56’ya düştüm, şu an 62’yim ben başladığım kilodan saymayı tercih ediyorum

ahhh ahhh kaderdasim coraplarinida burakiyorsa aynısı zuhahah vallahi yalniz degilmisim bogasim.geliyor birak kalsin demesi.yokmu

...... beyin errorrr acil cevap o zaman korse korse kizlar

Ben mi acayibim acaba . Dogum bitti ne sarkan gobegim vardi ne baska bisi. Kim korkutuyor sizleriiiii... 30-35kg alirsan o ayri sanirim..

Kızartma asitli içecek kahve hiç yemiyorum nerdeyse.Yastığımı da hep yüksek tutuyorum,bol su da içmeye çalışıyorum ama yok İnşAllah madensuyu iyi gelir.

Kızartma asitli içecek kahve hiç yemiyorum nerdeyse.Yastığımı da hep yüksek tutuyorum,bol su da içmeye çalışıyorum ama yok İnşAllah madensuyu iyi gelir.
Canım bol suyu yemek vaktı ıcme yanı mıde cok dolu olmayacak olunca yemek borusuna asıt gıdıyor ondan yanıyor zaten yemegını ye ıkı saate su ıc mıden dolu olmayacak mantık o. Suyuda yudum yudum ıcıceksın yanı bır ıcıse yarım lıtre ıcme o daha cok tetıklıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…