Hayırlı olsun güle güle oturun inşallah..Canım Allah razi olsun cok teşekkür ederim, mubarek bir günde tasinmak nasip oldu, inşallah hayirli bir ev olmuştur. cunku cok cektim ben ama en once bebegim icin istedim ev degistirmeyi. Allah hepimizin bu gecede duaalrini kabul etsin. Senin paylastigin dualar icin ve hatim okumakta önayak oldugun icin de Allah bin kere razi olsun
Yaa deli gibi bebişi dikizlerdim herhalde her an ayy kafayı yedirir bana bu aletBize en lazim olan şeyi buldumEki Görüntüle 2260957
Ben ne zamandır gece tuvalete kalkmıyorum ya suyu az mı içiyorum acaba gündüz çok çıkıyorum ama gece yok sabaha kadar horul horulum bu aralarBen genelde çişe uyaniyorum, o daha kötüsonda takicam artık yer bırakmadı velet idrar keseme
Yok ya dönüyor onlar daha erken dönmek için benimki de hep kasıkta çok nadir göbeğe doğru vuruyor.. İnşallah sağlıkla doğum pozisyonu alır onlar zamanı gelince annesi endişe etme..Selam kızlar aranızda sürekli tekmeleri kasıkta hisseden var mi ben sadece kasıkta hissediyorum gecen doktora gittigimde makat gelişli ama döner dedi bende makat gelişliyim annem sezaryan olmuş kafadan gelemediğim için dedim ilk cocuk musun dedi evet dedim o zaman dönmeyebilir genelde anneye benzer bebegin gelisi dedi sezaryan olabilirsin dedi ve halada sadece kasıkta tekmeleri kafami karıştırdı doktor tam normal doğuma ısınmak üzereydim
Tatlim benim de kasikta sagolsun hep.orda yasiyor hahahaha doktorum.son 36 haftaya kadar rahim ters olmadigi surece ve ikiz olmadigi biyolojik sorun olmadigi surece kimse normal sezeryana karar veremez dedi bebek her an degisir dedi kafana takma daha cokkkk varSelam kızlar aranızda sürekli tekmeleri kasıkta hisseden var mi ben sadece kasıkta hissediyorum gecen doktora gittigimde makat gelişli ama döner dedi bende makat gelişliyim annem sezaryan olmuş kafadan gelemediğim için dedim ilk cocuk musun dedi evet dedim o zaman dönmeyebilir genelde anneye benzer bebegin gelisi dedi sezaryan olabilirsin dedi ve halada sadece kasıkta tekmeleri kafami karıştırdı doktor tam normal doğuma ısınmak üzereydim
saol cnm. asinin yan etkilerinde de yaziyr da insan yine de acaba mi diyor...bildigin pert oldum.R Rzg14 iki.hafta oldu.kol.pert arkadas halsizlik.bas donmesi.ates yapabilir demisti.hemsire korkma canim dinlen
@ikuayko dalga yok.artik zuhahahaha
Zeytinliii evet tatlim.cuma.aksami.acildeydik.insallah atlatırız diyelim.tesekkur.ederim
Yahu listeleriniz paylaşmayın vallahi.bunalimlara.giriyorum senin.liste anne.olmaz senden.mesaji.veriyor.bana zuh ah aha@ikuayko
@Pemberuyam haklisin.ama.ince.penye battaniye muslin.falan.cok.lazimmis.bende.sordum.sorusturdum az ve oz.almaktan.yanayim.esyalari.ama onu.fazla alicam mecbur
saol cnm. senin de kedilerin bir an evvel duzelir insallah. ben kopegim calindiktan sonra bir daha evcil hayvan almadim. aylarca agladim.Selam canım.. Ben tetanoz aşımın iki dozunu oldum. Ikisinde de hep ikinci gün ağrı şiddetlendi. Ignenin vurulduğu kolumda halsizlik hareket ettirememe kaldıramama oldu. Ama genel olarak bir halsizlik yaşamadım. Tabi kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiklik gösterebiliyormuş yan etkileri.
bebegin yukardaysa cnm, idrar torbana baski yapmiyrdur. ondan gece rahatsindir.Ben ne zamandır gece tuvalete kalkmıyorum ya suyu az mı içiyorum acaba gündüz çok çıkıyorum ama gece yok sabaha kadar horul horulum bu aralar
Yikanabilir ve silinebilir alt degistirmeler var onlara bir bakin. Kullan atlar cok masraf oluyor hem dogaya zarar.elaide alt degistirirken altina mi koyuyorlarmis muslini? Alt degistirme bezi aldim ben, bu kullan atlardan, onu serecegim cakma alt degistirme sistemimin üstüne.
Muslin 5 tane aldim.
cok güzeller evladin güle eglene oynasin hepsiylede! ay hic oyuncak almadim, sadece rengarenk tahtalardan kale araba yapabilmesi icin bi kutu aldim.migrostaki 23 nisan indirimi sadece o gune ozel degil aklinizda olsun. biz kizimiza sunlari aldik. 6 parca oyuncak. Eki Görüntüle 2260979 Eki Görüntüle 2260980 Eki Görüntüle 2260981 Eki Görüntüle 2260982 hepsi 88tl. normalde yaklasik %50 daha pahalilar. ozellikle 5m migros varsa cesit daha cok bulabilirsiniz.
amin cnm. tahtalar superler. bize abisinden kalacagi icin kenardacok güzeller evladin güle eglene oynasin hepsiylede! ay hic oyuncak almadim, sadece rengarenk tahtalardan kale araba yapabilmesi icin bi kutu aldim.
Esim bir iki haftaya Turkiyeye gidecek, fisher price’in peluş köpegi var, eline ayagina kulagina karnina basinca ‘yesil ayak’ diyo yada nebilim kirmizi balik sakasini filan soyluyor.amin cnm. tahtalar superler. bize abisinden kalacagi icin kenarda
hikaye kitabi var bir de..ondan alacagim. bez olanlardan. gorsel zeka gelisimi icin faydali.
Bende sürekli kasıkta hissediyorum hatta doktoruma sorduğumda normal daha rahmin bebeğin yukarı gelecek kadar büyümedi demişti.Selam kızlar aranızda sürekli tekmeleri kasıkta hisseden var mi ben sadece kasıkta hissediyorum gecen doktora gittigimde makat gelişli ama döner dedi bende makat gelişliyim annem sezaryan olmuş kafadan gelemediğim için dedim ilk cocuk musun dedi evet dedim o zaman dönmeyebilir genelde anneye benzer bebegin gelisi dedi sezaryan olabilirsin dedi ve halada sadece kasıkta tekmeleri kafami karıştırdı doktor tam normal doğuma ısınmak üzereydim
Bende aynı sorunsalı yaşıyorum iki gündür. Ama normalmiş sanırım. Ayy bu bebeler bizi iyice paranoyak ettiii yahuu :)bu arada hanimlar, ben bebegimi dün cok az hissettim. yogun bir gundu az oturdum. bugün daha sakin bir gün, yine aktifim ama dinlenme de var. ufaklik normalde gün boyu kimil kimil, biraz önce cooook hafif bi kimildama hissettim okadar.
sebebi ne ola ki? normal mi arada böylr asiri sakin olmasi sizce?
nacizane fikrim mutlaka renkli kitaplari olsun. ben ogluma abartmiyorum 20gunluk filandi kitap okurdum. okurken resimlerini gorme mesafesine yaklastirir gosterirdim. suan 5 yasinda ve kitap yetistiremiyrmEsim bir iki haftaya Turkiyeye gidecek, fisher price’in peluş köpegi var, eline ayagina kulagina karnina basinca ‘yesil ayak’ diyo yada nebilim kirmizi balik sakasini filan soyluyor.
muazzam hosuma gitmisti bikac ay once turkiyedeyken yegenime almistim. simdide bizimkine almak istiyorum:) diger oyuncaklari yavas yavas buyudukce alirim onunla gezmelere cikipta diye dusundum:)
aynen oyle cnm. bir daha almadik...
normaldir diye dusunuyrm cnm.bu arada hanimlar, ben bebegimi dün cok az hissettim. yogun bir gundu az oturdum. bugün daha sakin bir gün, yine aktifim ama dinlenme de var. ufaklik normalde gün boyu kimil kimil, biraz önce cooook hafif bi kimildama hissettim okadar.
sebebi ne ola ki? normal mi arada böylr asiri sakin olmasi sizce?
gercekten miiii, ay tamam!!nacizane fikrim mutlaka renkli kitaplari olsun. ben ogluma abartmiyorum 20gunluk filandi kitap okurdum. okurken resimlerini gorme mesafesine yaklastirir gosterirdim. suan 5 yasinda ve kitap yetistiremiyrmhergune 1 kitap.
valla aslinda oyle asiri takmam aslinda ama demekki takabiliyomusum bende. arkadasimin odunc vermek icin teklif ettigi evden kalp dinleme cihazini alsam mi ne.Bende aynı sorunsalı yaşıyorum iki gündür. Ama normalmiş sanırım. Ayy bu bebeler bizi iyice paranoyak ettiii yahuu :)
gercekten cnmgercekten miiii, ay tamam!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?