2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Elfesya35 ben fitil.olarak kullaniyorum ama acildeki doktor içerek iki tane dedi kendi.doktorum 1 tane gece dedi fitil.olarak ben ilk.uc.bucuk ayda fitil.olarak kullandim ama dedigin.gibi icersen uyku halsizlik başdönmesi.dikkat.eksikligi.yapiyormus doktorum.ondan icme.dedi sen de danis doktoruna fitil.olarak.kullan.bence

elaide cicilerinize bayıldık gule.gule saglikla giysin pasa
I ikuayko bacim.muslin.bez alalim ben de ek aliyim besige sericez kedi kopek tuyu bebek arabasina lazim kundak yapilirken dus sonrası havludan.sonra sariyorlarmis sana.arsiv dedimde 7 kesin almak.lazimmis

Ya gülmek dostuna gelir başına
Al al bitmeyecek bunlar. Ben bi kredi çekip geleyim.

ooo masallahh ne guzel seyler alınmış küçük adama, biz de 23 nisan tatilini firsat bilip eminönü havuzlu hana gidecegiz bi bakalim ne var ne yok herkes cok övdü orayi.

Kizlar yemin ederim aldiklariniza sayi olarak bi daha bakmicam benim baya moralim bozuluyo elde avucta para kalmicak cocuk kendi oturur evde biz kiraya cikariz
Etrafta bebeği çocuğu olan varsa onlardan gelen şeyler bütçeye baya yardımcı olacaktir. Gonul istiyor ki limitsiz bütçe ve depolama alaniyla kendimizi kaybederek alisveris yapalim ama (there is a but) hem tuketim toplumu, hem cikardigimiz atiklar, hem üretim surecindeki adaletsizlikleri düşününce.
Ooo yesilci anne de olduk, hormonlar geri durun!

Yaa inanir misin bebegi cocugu olan yok diyebilirim akrabalardan... Ama yine de kullanilmis belki gelir ilerleyen aylarda yok anam zaten yetisemem insan her gordugunu almak istiyo sewimli sewimli seylerde sonra diyorum bide sunu almaliyiz bi de bu var bunu suna ayirirz falan artik adim hidir elden gelen budur

selam herkese. hasta arkadaslara sifa dilerim.
biz de 5tane yazlik ince battaniye var. 7-8tane de penye battaniye. en cok kullanilan sey sanirim.

birsey danisacagim. tetanoz asisi olanlara. yan etkileri 72 saate kadar surebilir yaziyor. ben 2.5yil once oldugum icin simdiki hatirlatma dozu dendi. ilkinde hic agri sizi bs yoktu. bu kez kolum agridi. o da onemsiz de asidan sonra asiri halsizlik basladi. ayakta durmakta zorlaniyorum bas donmesi oluyor. moralim bozuluyor resmen. sanki biri enerjimi cekmis gibi. asi sonrasi bu sekilde sorun yasayan oldu mu acep....

Benim o başta hazırladığım listelerde hala cok eksik var.
Amaaan daha 3.5 ay var

Sagol tatlim daha güzellerini senin bebegin giysin insallah! Evet, müslin hayat kurtariciymis haha..

Kizlar yemin ederim aldiklariniza sayi olarak bi daha bakmicam benim baya moralim bozuluyo elde avucta para kalmicak cocuk kendi oturur evde biz kiraya cikariz
hahah tatlim bebek bu; sifirdan basliyoruz. elbette alinacak yahu:)) sayi konusuna gelince vallahi en cok zorlandigim konu neyden nekadar alacagim. ama simdi egri oturalim dogru konusalim; bebek olayi bastan sona masrafli. ona gore kollari sivamiyomuyuz zaten:) hamdolsun alabildiklerimize ve Allah hepimizin yardimcisi olsun.

ooo masallahh ne guzel seyler alınmış küçük adama, biz de 23 nisan tatilini firsat bilip eminönü havuzlu hana gidecegiz bi bakalim ne var ne yok herkes cok övdü orayi.
Artik fotolari bekliyoruz ozaman diyelim:)) alisverisiniz bol bereketli ve hesapli olsun insallah!

ya ben oldum olasi yesilci olamadim:) basarili bir tuketiciyim, ekonomiye gayet yararliyim:)
elbette bir sinir olmalidir isin sakasi biyana (ben o siniri tanimasamda..), ama acikcasi 34 yasinda anne olabilecek olmanin (insallah!) hevesi ile hic elimi korkak alistirmiyorum.

Ayaa Aa kanaman mı oldu çok geçmiş olsun ya Allah korusun inşallah

R Rzg14 iki.hafta oldu.kol.pert arkadas halsizlik.bas donmesi.ates yapabilir demisti.hemsire korkma canim dinlen
I ikuayko dalga yok.artik zuhahahaha
Zeytinliii evet tatlim.cuma.aksami.acildeydik.insallah atlatırız diyelim.tesekkur.ederim
Yahu listeleriniz paylaşmayın vallahi.bunalimlara.giriyorum senin.liste anne.olmaz senden.mesaji.veriyor.bana zuh ah aha I ikuayko
Mysonismysun haklisin.ama.ince.penye battaniye muslin.falan.cok.lazimmis.bende.sordum.sorusturdum az ve oz.almaktan.yanayim.esyalari.ama onu.fazla alicam mecbur

Çok teşekkür ederim canım bugün daha iyiler. Bende evlatlarımdan mümkün değil vazgeçememm onlar benim dünyam. Sadece insanların konuşmalarından yıldım strese sokuyorlar gereksiz yere. Eşim bazen kumu temizlemeyi savsaklayınca içim rahat etmiyor yapıyordum ama daha temizlemicem mecbur ona yaptırıcam.. testi yaptırıcam bakalım hayırlısı :) tavsiyelerin için teşekkürler canım ♥

Çok teşekkür ederim canım ♥ ahh annelik endişe etmek demekmiş öğreniyorum yavaş yavaş :)

Evet canım günümüz aynı ve hissettiğim şeyleri yazman beni baya rahatlattı :) doğru söylüyorsun canım çok şükür hissediyoruz ♥

2 kedim var ikiside oldu. Biri 1 yaşında diğeri 8 aylık. Bende şaşkınım vallahi. Test yapmadı veterinerimiz genel durumları çok iyi halsizlik yok iştahları yerinde. Bugün daha iyiler çok şükür ishal tam geçmemiş ama dışkı katılaşmaya başlamış ve kanda azalma var. Bikaç gün içinde tamamen düzelmezse tekrar götürücem veterinere.
Dün öyle bir bunaldım ama geçti gitti :)

Pozisyonla alakası olabilir canım sırtı dönük olduğunda bende daha az hissediyorum hareketi ama karnım taş gibi oluyor..yok değiştirdiğinde daha kuvvetli hissediyorum
Bugün daha kuvvetli hissediyorum yine ara ara. Korkum yersizmiş yorumlarınızdan da gördüm çok teşekkür ederim canım ♥

Valla yetişkin kedide bende ilk defa gördüm ama oluyormuş malesef. Çok şükür dünkü iğneden ve mamalarına kattığım saşe den sonra toparlamaya başladılar. Valla insanlara laf anlatmak zor. Ben kedilerimin yemek yediği kaptan yerim totolarına kadar öperim normalde bebek olunca ne olur ne olmaz diye biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum.

Streslı oldugun zaman duymayabılırsın endıselısın kedıler ıcın bende bıran once o stresı ustunden at. Insallah kedılerınde ıyılesır bıran once
Doğru canım stres benim diğer adım resmen relax olmayı becerebilsem bi her anlamda rahatlicam. İnşallahhh çok teşekkür ederim ♥

Selam canım.. Ben tetanoz aşımın iki dozunu oldum. Ikisinde de hep ikinci gün ağrı şiddetlendi. Ignenin vurulduğu kolumda halsizlik hareket ettirememe kaldıramama oldu. Ama genel olarak bir halsizlik yaşamadım. Tabi kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiklik gösterebiliyormuş yan etkileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…