2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kötü şeyler getirme aklına canım kalp atışı normalmiş bak yarına kadar dinlen Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah

Canım sakin olmaya çalış bak ahırda kaldırmamışsın ebenin dedgi gbi baskı yapmıştır insallah hamilelik takviminde de yazıyor bak rahminiz büyüdükçe kas ve bağlar baskı yapar yazıyor belki ondan gelmiştir çok şükür bebis iyimis

Canim bak kalp atisi normalmis yarini bekle guzelce uzan progestanin etkisini gostermisini bekle gebeligin her doneminde kanama oluyo her zaman cok kotuye isaret degil korkulu aylari gecirdik Allah in izniyle benim arkadasimda 5. Ayda kanama olmustu progestan bile vermedindoktor cocuk 2 yasinda suan

İçimi rahatlattın sagol inşallah bişey yoktur

Pozisyonla alakası olabilir canım sırtı dönük olduğunda bende daha az hissediyorum hareketi ama karnım taş gibi oluyor..yok değiştirdiğinde daha kuvvetli hissediyorum

Elfesya35 geçmiş olsun canim.cuma kanamam.oldu serum yedim progestan.basladik.icini ferah tut dinlen agir kaldirma enfeksiyon sebebiyle oldugu dusunuyor.doktorum.kulturu bekliyoruz fazla.ayaga kalkma bebek.iyiyse sorun yoktur insallag.bol.su ic
Simran_ kanli ishal bebek.kedilerde olur diye biliyorum ilginc bu yetiskin kedilerde uc.kedim.var.yilladir icindeyim.toksoplazmam.negatifti.doktorum.sadece diskisini alma dedi o.kadar.korkma sen.uzak.dur kum.kismindan esin alsin ozonla.kapiyi.yerleri silsin yada arap.sabunu alerjin varsa ama.korkmana.gerek.yok.gecmis.olsun yavrucaklar.toplar insallah hayvanlari.canavar gibi mikrop.yuvasi göstermelerinden.biktim onlar temizler temiz....

Çok geçmiş olsun canım.Sakın kendini yorma bol su iç yat dinlen,Allah ın izniyle birşey olmaz.

Cikardiklarini giydirmese iyiydi, biz Turkleri bozar o kısmı Ve sabunlu suda durulama da bizi bozar ama olsun, masrapa vs dense daha efektif geldi bana bu yol. Suyun icinde giki çıkmıyor bakın, aylarca suda kalınca tabi tabiatı o olmuş veledin. Cok mu giydirdi bir de? Geceleri diyorum bir kisa kol citcitli ust bir de patikli tulum giydirsek yetmez mi? Gece alt acmak zor olur mu? Alayim 5-10 tane beyaz tulum, onlarla yatirayim geceleri.

Bebek deterjaninda unibaby almayi dusunuyorum sivi olarak... Kati olanlar alerjik madde birakiyo hep putur putur camasirlarin ustunde hic guvenemiyorum dogru durust erimiyo... Sampuan olarak mustela yi cok ovmussunuz bubchenle ikisi arasinda kaldim... Kizlar sling mi dusunuyosunuz kangrumu

naber hanimlaar

artik bikac kez yazdim haha ama kardesimin bebegi malumunuz yeni dogdugundan onu yakindan takipteyim. bebegimiz vaktinde dogdu aslinda ama ufak tefek bisey (3 kilo hala cikamadi kilosu), elbiselerinin icinde boguluyo resmen:)) o yuzden 50 bedenleri cogaltmaya karar verdim, en az 7 cesit olmali.
citcitlilari gunde dört kez degistirdikleri bile oluyormus. onlardan en az 6/7 adet alacagim her bedenden. yani 50 beden 6/7, 56 beden 6/7, 62 beden 8 (daha uzun giyiyor). 68 ve buyugunden de aldim ama onlari sonradan takviye ederim.
müslin bezleri 14 adetti, onun sayisini yukseltsen bile olur dedi bizim gelin. her altini degistirdiginde vakitle savasiyoruz tekrar isiyor altini acar acmaz diyo e tabi kirleniyo:)

dün kayinvalidemle aldiklarim;

kadincagiz alma da diyemiyo ama ici gidiyo ‘cok kucuk degil mi, cok fazla degil mi’ lerle baslayip ‘siz bilirsiniz’le bitiriyo yazik haha..

elaide alt degistirirken altina mi koyuyorlarmis muslini? Alt degistirme bezi aldim ben, bu kullan atlardan, onu serecegim cakma alt degistirme sistemimin üstüne.
Muslin 5 tane aldim.

Streslı oldugun zaman duymayabılırsın endıselısın kedıler ıcın bende bıran once o stresı ustunden at. Insallah kedılerınde ıyılesır bıran once

COk sagolun kızlar hepiniz içimi rahatlattınız bu progestn içtktn sonra feci Baş dönmesi uyku hali oldu ilaçtanmıdr
Sende oldumu Efelihayat
Progestan ağız yoluyla alındığında uyku ve baş dönmesi yapıyor cnm..vajinal yoldan da alabilirsin.hatta vajinal alındığında daha etkili diye biliyorum dr.sormanda fayda var tabi

elaide alt degistirirken altina mi koyuyorlarmis muslini? Alt degistirme bezi aldim ben, bu kullan atlardan, onu serecegim cakma alt degistirme sistemimin üstüne.
Muslin 5 tane aldim.
Bebege kundak niyetine kullaniyorlar, ki oda sut mut icerken elbette damliyor kirleniyor. Baddaniyeler veya penye yorganlar kirlenecegine o kirleniyo.
Ayni sekilde kundan yapinca, altini degistirirkende o altinda kalip kirleniyo yenisini sariyorlar bebege.
Dustan ciktiktan sonra havludan sonra uzerine atiyorlar kiyafet degisirkenki arada.
Bir yere (koltuga veya kendi yataklarina) yatirirken hijyen bakimindan altina önce o müslin bezi seriliyor bebekte onun üzerine yatiriliyor, tertemiz.
Yani asiri cok kullanisli. O 5 adeti 10 a tamamlasan yeri var:) yeni anne olan diger gelinimiz ve kuzenimin eside ayni seyi soylediler, müslin bezi cok al dediler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…