2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dönmeyecek demek için erken daha. Bir önceki kontrolde benim kız baş aşağı pozisyondaydı, ama cuma günkü kontrolde ayaklar aşağıdaydı, benim doktor da bir dahaki kontrolde büyük ihtimalle döner dedi,daha küçük oldukları için habire dönüyorlar. Hiç moralini bozma. 36. haftada dönen var, ayrıca dönmeyen bebekleri doğumda döndüren ebeler, doktorlar var.

detaylida doktor bana da böyle soylemisti bebegi duruşu ters sezeryan olursun boyle devam ederse ve tekmeleri kasikta hissedersin demisti. Bu tekmelerden dolayi da sanki tuvaletin gelmis gibi hissiyat da oluşur demisti. Zaten bende sezeryan dogmusum ters gelmişim. bu hafta ici kendi doktorumda kontrole gittigimde bebegin pozisyonu değişmiş normale dönmüş dedi zaten tekmeleri de gobegimde yada sag ve sol tarafta hissetmeye basladim.

Benim kız da normalde çok hareket ediyor ama bikaç gündür daha sakin gibi anlamıyorum valla. Bikaçgün hareketli bikaç gün sakin kafasına göre takılıyor herlde içerde

Bende çoğu zaman aşağıda hissediyorum muhtemelen de aşağıda taşıyorum..O yüzdende bacak arası agrım çok oluyor..yarın dr randevum var gidince sorucam bakalım ne dicek tabi unutmazsam

Arkadaşlar 22 haftalik olduk sukur özel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben göbekten göremiyorum artik pek sir yasak zaten sizde durumlar nedir

Ay en sevdiğim bölüm oyuncak, sağlıkla kullansın Bebiş ama yine aval aval bakıp çıktım bi kaç yerden.. hep yanlış bişeyler alıcam korkusuyla hiç bişey alamıyorum bende de öyle bi huy çıktı. Bunların üstünde yazıyormu kaç aylık vs neye göre aldın canım

Günaydın kızlar.. ben başından beri oda yapmayacağım odaya ne gerek var diye tutturmuş biri olarak.. mobilya sayfalarından çıkamıyorum ama çok güzeller ve gerçekten bir sürü eşyası olucak yavrumun nereye sığacak ne olacak dolabı olmassa hiç bir fikrim yok açıkcası yüksek ihtimalle oda yapıcam Artık bende karar verdim

estagfyrullah cnm. 0 ay, 3 ay, 6 ay seklindeler. ben oglandan tecrubeliyim ya o yuzden almam kolay oldu

Ay ben deee Aylarca herkese artistlik yaptım ne odası, ilerde yaparız, daha küçük diye. Ama şu montessori yatak dediklerini görünce adeta şaftım kaydı. Uzun seneler kullanabileceği bir oda yapmak istiyorum; bir de yanıma, yatak odasına küçük bir beşik.

Arkadaşlar 22 haftalik olduk sukur özel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben göbekten göremiyorum artik pek sir yasak zaten sizde durumlar nedir
Daha once konuşuldu, genelde jilet.
Günaydın hanımlar
Benim kız uyandı tekmeleri ilk defa bu kadar kuvvetli hissettim
Uyutmadı beni
Gece ben de oyleydim, kocam da diyor nasil uyunmuyor mu? Senin icinde dönen bir sey olsun bakalim uyuyabiliyor musun?
Bunun köşelerinde çok keskin. Carpma düşmede riskli geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…