Kızlar bende 2 3 gün hareketlerini zayıf hissettim dün karnımın üstünde kırlent vardı kırlenti zıplattı şok oldum annecim merak etme der gibiayağı karnımdan çıkacak sandım
Selam kızlar aranızda sürekli tekmeleri kasıkta hisseden var mi ben sadece kasıkta hissediyorum gecen doktora gittigimde makat gelişli ama döner dedi bende makat gelişliyim annem sezaryan olmuş kafadan gelemediğim için dedim ilk cocuk musun dedi evet dedim o zaman dönmeyebilir genelde anneye benzer bebegin gelisi dedi sezaryan olabilirsin dedi ve halada sadece kasıkta tekmeleri kafami karıştırdı doktor tam normal doğuma ısınmak üzereydim
Dönmeyecek demek için erken daha. Bir önceki kontrolde benim kız baş aşağı pozisyondaydı, ama cuma günkü kontrolde ayaklar aşağıdaydı, benim doktor da bir dahaki kontrolde büyük ihtimalle döner dedi,daha küçük oldukları için habire dönüyorlar. Hiç moralini bozma. 36. haftada dönen var, ayrıca dönmeyen bebekleri doğumda döndüren ebeler, doktorlar var.
Selam kızlar aranızda sürekli tekmeleri kasıkta hisseden var mi ben sadece kasıkta hissediyorum gecen doktora gittigimde makat gelişli ama döner dedi bende makat gelişliyim annem sezaryan olmuş kafadan gelemediğim için dedim ilk cocuk musun dedi evet dedim o zaman dönmeyebilir genelde anneye benzer bebegin gelisi dedi sezaryan olabilirsin dedi ve halada sadece kasıkta tekmeleri kafami karıştırdı doktor tam normal doğuma ısınmak üzereydim
detaylida doktor bana da böyle soylemisti bebegi duruşu ters sezeryan olursun boyle devam ederse ve tekmeleri kasikta hissedersin demisti. Bu tekmelerden dolayi da sanki tuvaletin gelmis gibi hissiyat da oluşur demisti. Zaten bende sezeryan dogmusum ters gelmişim. bu hafta ici kendi doktorumda kontrole gittigimde bebegin pozisyonu değişmiş normale dönmüş dedi zaten tekmeleri de gobegimde yada sag ve sol tarafta hissetmeye basladim.
bu arada hanimlar, ben bebegimi dün cok az hissettim. yogun bir gundu az oturdum. bugün daha sakin bir gün, yine aktifim ama dinlenme de var. ufaklik normalde gün boyu kimil kimil, biraz önce cooook hafif bi kimildama hissettim okadar.
sebebi ne ola ki? normal mi arada böylr asiri sakin olmasi sizce?
Benim kız da normalde çok hareket ediyor ama bikaç gündür daha sakin gibi anlamıyorum valla. Bikaçgün hareketli bikaç gün sakin kafasına göre takılıyor herlde içerde
Bende çoğu zaman aşağıda hissediyorum muhtemelen de aşağıda taşıyorum..O yüzdende bacak arası agrım çok oluyor..yarın dr randevum var gidince sorucam bakalım ne dicek tabi unutmazsam
Ay en sevdiğim bölüm oyuncak, sağlıkla kullansın Bebiş ama yine aval aval bakıp çıktım bi kaç yerden.. hep yanlış bişeyler alıcam korkusuyla hiç bişey alamıyorum bende de öyle bi huy çıktı. Bunların üstünde yazıyormu kaç aylık vs neye göre aldın canım
Günaydın kızlar.. ben başından beri oda yapmayacağım odaya ne gerek var diye tutturmuş biri olarak.. mobilya sayfalarından çıkamıyorum ama çok güzeller ve gerçekten bir sürü eşyası olucak yavrumun nereye sığacak ne olacak dolabı olmassa hiç bir fikrim yok açıkcası yüksek ihtimalle oda yapıcam Artık bende karar verdim
Ay en sevdiğim bölüm oyuncak, sağlıkla kullansın Bebiş ama yine aval aval bakıp çıktım bi kaç yerden.. hep yanlış bişeyler alıcam korkusuyla hiç bişey alamıyorum bende de öyle bi huy çıktı. Bunların üstünde yazıyormu kaç aylık vs neye göre aldın canım
Günaydın kızlar.. ben başından beri oda yapmayacağım odaya ne gerek var diye tutturmuş biri olarak.. mobilya sayfalarından çıkamıyorum ama çok güzeller ve gerçekten bir sürü eşyası olucak yavrumun nereye sığacak ne olacak dolabı olmassa hiç bir fikrim yok açıkcası yüksek ihtimalle oda yapıcam Artık bende karar verdim
Ay ben deee Aylarca herkese artistlik yaptım ne odası, ilerde yaparız, daha küçük diye. Ama şu montessori yatak dediklerini görünce adeta şaftım kaydı. Uzun seneler kullanabileceği bir oda yapmak istiyorum; bir de yanıma, yatak odasına küçük bir beşik.
eğer bütçeniz ve eviniz müsaitse tayinci fln değilseniz oda yapmak gayet güzel ben dogup buyugup yerden uzak tekrar ankara ya geleceğim günü bekleyerek oda yapmadım,
Ay ben deee Aylarca herkese artistlik yaptım ne odası, ilerde yaparız, daha küçük diye. Ama şu montessori yatak dediklerini görünce adeta şaftım kaydı. Uzun seneler kullanabileceği bir oda yapmak istiyorum; bir de yanıma, yatak odasına küçük bir beşik. Eki Görüntüle 2261108