2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gec
Selam millet, ben dün nefsime yenik düştüm ve akşam 10 dan sonra afedersiniz ama ç.köfte yedim. Şuan iş yerindeyim ve midem korkunç durumda, tuvaletten de çıkamıyorum. Ne yapabilirim
geçmiş olsun soda faln biraz geciriyo bol su içmek
bende dun akşam misafirlikte yemk yedim ilk defa refluyle uyandım gece boğazım çok kötü oldu geceden beri aşırı şu ictim

allahim inş 11 kilo biter bu hamislik cok cok amin
ama imkansiz
germeyin bu kadar kendinizi... imkansiz diye birsey yok ki.
artik kizlar bikti hep ayni seyi yaziyorum ama oglumda da kilo alisim boyle gitti ve toplam 11 kg ile tamamladim

Faturada kaç ürün görünüyor belki diğerini temin edemedikleri için gönderememişlerdir yada sonra gönderecek olabilirler.

Benim kız da normalde çok hareket ediyor ama bikaç gündür daha sakin gibi anlamıyorum valla. Bikaçgün hareketli bikaç gün sakin kafasına göre takılıyor herlde içerde
Gece gobek deligimin saginda pit pit epey dövdü icerden beni:) önce aferin oglumaaa dedim, sonra ‘bana bak, yarin oburgun yine boyle gece yarilari aksiyonlariyla ugrastirma beni heeee’ diye tehdit ettim. ben tuhaf bi anne olucam.

elaide canım bu 3lü yarım kol body ve kolsuz bodyleri nereden aldın bayıldımm❤❤
kisa kollari c&a’dan (almanyadayim canim ben) aldim ama gecen bi arkadas Turkiye den cekildi onlar dedi? sifir kollarida burda almanyada bi magazadan aldim canim. yazlik koleksiyonlar cogalmis artik sifir kollular cogalmis:)

giybet time.
kayinvalidemle ücüncü gün. dün iki kez sandalyeye ciktim (kendimce dikkat ederek). esimden istiyorum cogu seyleri ama adam yoktu napim. derken tabi aksama kadar kayinvalideciiim milyon kez tekrarladi bu hatami. koltukta oyle bir yere oturuyor ki, her adimimi (abartmiyorum) izliyor. yardimi da dokunuyor sagolsun (ihtiyacim olmadigi halde) ama benim her adimi takip etmesi yok mu. beni benden aliyor. ne kotu bir gelinim yahu ben. gun boyu kayinpederimin arkasindan atip tutmasi, herrrrr konuyu ona baglamasi da ayri bir olay zaten. Allahim affet azcik yaziim da rahatliim. ogullarindan ilk torun geliyo, yahu insan hic mi bir cöp bile hediye getirmez. gerci gunahina girmeyim iki tane lif ve bana bir tülbent getirmis (ben acigim ama olsun sagolsun diyelim). neyse dur bakalim maaşini bi ceksin bakalim genis gonulluluk yapicak mi. ay yanlis anlamayin asla ihtiyacimiz yok ama bebegi sahiplenmeye gelince simdiden zirve. e ozaman hadi bi zahmet pamuk eller cebe, kuru sevgi olmaz:))

kendince seni koruyor sandalye konusunda...bu konu da hakli tabiki...

ama surekli seni izlemesk cokkkk sinir bozucu...

bi de bazilari doguma yakin alir alacaginj. belki onu bekledigi icin birsey yapmamistir canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…