2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar merhabalar. Dün annem ve kardeşimle çarşıya çıktık kızıma hastene çıkışı aldık :) kendimede gecelik :) Rabbim hayırlısı ile kucağımıza aldığımız günleride görmek nasip etsin inşallah :)

Eklentiler

• Adsızzzzzzzzzzzzz.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 60
Kuzum sen de haklısın. İnsan bekler illa ki. Belki Doğuma yakın ya da Doğumdan sonra yapacaktır dur bakalım. Yapmazsa anlatırsın beraber çekiştiririz burdan Bak diyorum ya biz de iyi anlaşıyoruz diye, o ayrı. 10 gün beraber kalsak kafayı yerim. Gidiyoruz bazen Max 3-4 saati beraber geçiriyoruz o bana oldukça yeterli geliyor, çünkü çok konuşuyor dedikodu dedikodu dedikodu başım ağrıyor daha fazlasına tahammül edemiyorum. Bi yerden bişey batıyor bana. Eve gidelim istiyorum. 8-10 gün beraber kalsak herrrrr söylediği batardı herhalde:)))

Pembe olanı eve döndüğünüzde giyersin sen de

Sen ideal gelinsin sus biz cadı

Alınana laf edilmesi insanı deli ediyor zaten çok almayın daha erken onu da mı aldınız vs vs vs ... ne gerek var yani güya bizi düşünüyorlar. Hevesle yapilan birseye biri cikip boyle konuşunca iyi niyet beklemek de zor oluyor
Ama mecbur sakiniz sakinsin sakin canım

Bebek odası erken genc odasi yapin 3 4 yaşta bebek arabasi erken yeterlimi

Bebek odası erken genc odasi yapin 3 4 yaşta bebek arabasi erken yeterlimi
Direkt çift kişilik yatak al evlenince de kullansın

Bu arada bi tane emzirme sütyeni aldım bi deneyeyim dedim ama hiç rahat değil gibi ya. Yani açıyorum bunu aşağı doğru ama bebek bu şekilde rahat ememez ki. Ben sevmedim bunu. Emzirme sütyeni degil de önden klipsli sütyenler daha iyi olmaz mı mantıken?

Normalde giydigim terligi goturecegim + gorumcem hic giymedigi süslü terligi de getirdi, onu da alieim yanima.
Koyu renk istedigim gibi bir takim hala bulamadim. Got gobek bu haldeyken pembeler ekrular penyeler icinde gotum basim belli gezmek istemiyorum. Olmadi dugmeli gomlek gibi pijama takimi alacagim hastaneye.
ben bakana kadar stokta bitmiş herşey
Sen beni takip et
H&m de %20 indirimli urunler dahil degil ve 180tl üstüne
Lcw 3+1 sepette 4 ürün olunca herbirine %25er yapiyor yani. En ucuzu bedava olmaması güzel. Muslin alacaklar degerlendirebilir.
Marks&spencer 3 alana 1i bedava

hastaneden cikiyrm. hemen yazayim dedim. rutin endokrin kontrolunden ciktim. dr.a hususi sordum. demir ilaci ile tiroid ilaci en az 4 saat arayla olmali, sen onu tam belirleyemezsin, tiroidi sabah demiri aksam al dedi. hatta multi vitamin demir iceriyor diye onu da aksam al dedi. gecen konustuk diye yazayim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…