- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Valla kuzum hicde yanlış anlaşılacak bisey degil olması gereken düşündüğün gibi zaten..kimsenin kimseden bir beklentisi yok ama torun olunca insanın kendi içinden gelmesi gerekir heves etmeleri gerekir ama malesef ki işlerine öyle.geliyor o yüzden salla gitsinnngiybet time.
kayinvalidemle ücüncü gün. dün iki kez sandalyeye ciktim (kendimce dikkat ederek). esimden istiyorum cogu seyleri ama adam yoktu napim. derken tabi aksama kadar kayinvalideciiim milyon kez tekrarladi bu hatami. koltukta oyle bir yere oturuyor ki, her adimimi (abartmiyorum) izliyor. yardimi da dokunuyor sagolsun (ihtiyacim olmadigi halde) ama benim her adimi takip etmesi yok mu. beni benden aliyor. ne kotu bir gelinim yahu ben. gun boyu kayinpederimin arkasindan atip tutmasi, herrrrr konuyu ona baglamasi da ayri bir olay zaten. Allahim affet azcik yaziim da rahatliim. ogullarindan ilk torun geliyo, yahu insan hic mi bir cöp bile hediye getirmez. gerci gunahina girmeyim iki tane lif ve bana bir tülbent getirmis (ben acigim ama olsun sagolsun diyelim). neyse dur bakalim maaşini bi ceksin bakalim genis gonulluluk yapicak mi. ay yanlis anlamayin asla ihtiyacimiz yok ama bebegi sahiplenmeye gelince simdiden zirve. e ozaman hadi bi zahmet pamuk eller cebe, kuru sevgi olmaz:))
Ben biraz geriden geliyorum cnm kusura bakmayınDaha once konuşuldu, genelde jilet.
Gece ben de oyleydim, kocam da diyor nasil uyunmuyor mu? Senin icinde dönen bir sey olsun bakalim uyuyabiliyor musun?
Bunun köşelerinde çok keskin. Carpma düşmede riskli geldi.
sandalye konusunda sonuna kadar hakli evet, ama hani soyleme dozunuda abartmasa:))kendince seni koruyor sandalye konusunda...bu konu da hakli tabiki...
ama surekli seni izlemesk cokkkk sinir bozucu...
bi de bazilari doguma yakin alir alacaginj. belki onu bekledigi icin birsey yapmamistir canim.
etmiyorum, etmemde saygida kusur insallah.elaide diren elaide o ne ya cok biliyorsa kendi.yapsin arkadaşım desene seninkide lafta herşeyi insan.bisey getirmez mi.ama.kizlar o kısım benimki gibi erken erken 5.5 ay oldu ne.erkeni amannnn sen.ciddiye alip.sinirlenme bosverrr saygıda kusur etme bebisini dusun gerilme
aynen yaa aslinda inan takmiyorum ama yinede insan bi beklenti icine giriyomus. keske girmesem de iste napaarsin. sukur ennn guzelini alirim, konu ihtiyacimin olmasi degil insan sevgisini saaaadece sozde gormek istemiyo iste. cunku durumu asiri musait.Valla kuzum hicde yanlış anlaşılacak bisey degil olması gereken düşündüğün gibi zaten..kimsenin kimseden bir beklentisi yok ama torun olunca insanın kendi içinden gelmesi gerekir heves etmeleri gerekir ama malesef ki işlerine öyle.geliyor o yüzden salla gitsinnn
dusa girdim az once, abartiyomuyum acaba fitneye mi kapiliyorum diye kendimi sorguluyordum dusta. ciktim, afedersiniz basimda uzerimde havlu, cikarken banyoda kapinin esigindeki yerleri silme viledasiyla islattigim yerleri duruluyorum. kapi acik ama bende kapinin esigindeyim. saniyesinde ‘elaide sen cik cik ben silerim oralari’. yaw SANANE. ‘anne sen niye seyrediyosun oturdugun yerden beni, islak mi birakayim arkami canim’ dedim sakayla karisik oda guldu ‘kizma canim seni dusundugumden’ dedi. yaw yok kulagida gozude bende arkadas. bide evimizde hersey ic ice. mutfak oturma odasinda, banyonun kapisi oturma odasina cikiyo, butun yatak odalarinin kapisi oturma odasina cikiyo anasini satim. her an gozetleme altindayim. ooofff.ama surekli seni izlemesk cokkkk sinir bozucu...
iste bazilari ilgi ile bunaltmayi karistiriyor. dozunu ayarlayamiyor. cok soylemese zaten sana da batmaz. vela havle de gec canim.sandalye konusunda sonuna kadar hakli evet, ama hani soyleme dozunuda abartmasa:))
yok tatlim dogumda almanyada degiller, hiiiiiic sanmam ahaha..
ama teklifte bulunma gafletinde bulunursa oglu affetmiicek valla ahaha durun bakalim gorcez onumuzdeki gunlerde.
etmiyorum, etmemde saygida kusur insallah.
isin espirisi biyana onun duasindan baska bi istegim yok. aldiklarimi gosterdim bikaz kez ‘cok mu acaba’ demeye kalkti, ‘evet ne guzel dimi, icimde hicbiri kalmiicak oh mis!’ dedim ahaha naapsin bisey diyemiyo cok. alan benim satan benim. yahu ennn kotusunden bitane baddaniye bebek yelegi patik te mi öremedin. yaptigi igne oyalari bir gorsen inanamazsin. yok anacim hicbiri yok.
aynen yaa aslinda inan takmiyorum ama yinede insan bi beklenti icine giriyomus. keske girmesem de iste napaarsin. sukur ennn guzelini alirim, konu ihtiyacimin olmasi degil insan sevgisini saaaadece sozde gormek istemiyo iste. cunku durumu asiri musait.
kış kış de gitsinler. gelmeisnler.Kızlar kimse kimseden.bisey beklemiyor Allah muhtac etmesin kimseye de ama sinirleniyor insan cok zor degil yahu iki uc parca yarim elma gonul alma heves yok insanin hevesini de kırıyorlar sinirlenmicem diyorum yine geldiler
iyi niyetle dusunelim, sinirimizi bozmayalimdusa girdim az once, abartiyomuyum acaba fitneye mi kapiliyorum diye kendimi sorguluyordum dusta. ciktim, afedersiniz basimda uzerimde havlu, cikarken banyoda kapinin esigindeki yerleri silme viledasiyla islattigim yerleri duruluyorum. kapi acik ama bende kapinin esigindeyim. saniyesinde ‘elaide sen cik cik ben silerim oralari’. yaw SANANE. ‘anne sen niye seyrediyosun oturdugun yerden beni, islak mi birakayim arkami canim’ dedim sakayla karisik oda guldu ‘kizma canim seni dusundugumden’ dedi. yaw yok kulagida gozude bende arkadas. bide evimizde hersey ic ice. mutfak oturma odasinda, banyonun kapisi oturma odasina cikiyo, butun yatak odalarinin kapisi oturma odasina cikiyo anasini satim. her an gozetleme altindayim. ooofff.
Seni düşündüğü icin gözü üstünde canım :) abartılacak bir durum yok aslında ama işte bizim hormonlar sebep oluyor buna galiba. Benim de sorunum yok kayınvalideyle pek de samimiyizdir. bana asla iş yaptırmaz, önüme getirir her istediğimi. Ama bazen durduk yere sinirleniyorum kadıncagıza, sebepsizce batıyor:)) bazen düşünüyorum da ne kayınvalideler var bizimki melek valla; ben kaşınıyorumdusa girdim az once, abartiyomuyum acaba fitneye mi kapiliyorum diye kendimi sorguluyordum dusta. ciktim, afedersiniz basimda uzerimde havlu, cikarken banyoda kapinin esigindeki yerleri silme viledasiyla islattigim yerleri duruluyorum. kapi acik ama bende kapinin esigindeyim. saniyesinde ‘elaide sen cik cik ben silerim oralari’. yaw SANANE. ‘anne sen niye seyrediyosun oturdugun yerden beni, islak mi birakayim arkami canim’ dedim sakayla karisik oda guldu ‘kizma canim seni dusundugumden’ dedi. yaw yok kulagida gozude bende arkadas. bide evimizde hersey ic ice. mutfak oturma odasinda, banyonun kapisi oturma odasina cikiyo, butun yatak odalarinin kapisi oturma odasina cikiyo anasini satim. her an gozetleme altindayim. ooofff.
Elalem kayınvalidesi bişey getirmiyor diye sinirleniyor, ben getiriyor diye sinirleniyorumelaide diren elaide o ne ya cok biliyorsa kendi.yapsin arkadaşım desene seninkide lafta herşeyi insan.bisey getirmez mi.ama.kizlar o kısım benimki gibi erken erken 5.5 ay oldu ne.erkeni amannnn sen.ciddiye alip.sinirlenme bosverrr saygıda kusur etme bebisini dusun gerilme
Sen sus git rencide olElalem kayınvalidesi bişey getirmiyor diye sinirleniyor, ben getiriyor diye sinirleniyorumilk çocugum, ilk hevesim, her şeyi beğenmiyorum. o yüzden kkıyafet vs.getirdiği zaman sinirleniyorum. Anne alma sen biz her şeyini aldık dedim. Sağolsun daha güzel bi teklifle geldi. Bebek bezini kendisi karşılayacak her ay :)
Anaaam bak hele geline baaakkendince seni koruyor sandalye konusunda...bu konu da hakli tabiki...
ama surekli seni izlemesk cokkkk sinir bozucu...
bi de bazilari doguma yakin alir alacaginj. belki onu bekledigi icin birsey yapmamistir canim.
ben zaten pesin pesin kayinvalideyim anacimAnaaam bak hele geline baaak
Oglan anasi olucam demek dusunsem hata dusunmesem hata oy ben nirelere gideeeem
Bana bir rahatlık geldi son zamanlarda, cesitli argo ve kufurlerim var durumu tarif için ancak banlanmam çok olası :) bu sebeple hayal gücünüze bırakıyorum.
Bir kabul ediş, bir hafiflik. Kaderci olup sonunda dindar da olursam sasirmayacagim. Hormonlar nelere kadir.
Kocam bebek hareket ettiginde evde çığlık atarak kosmami bekliyormus, sevincten degil bu ne lan?!diye
Dedim ne yapim, geri dönmek için çok geç. Bir sekilde doğacak artık. Baska konularda da bu kabul edisin beni korkutuyor diyor, lohusa olmadan depresyonuna mi girim ne istiyorsun dedim sustu.
Benim gibi reddedici insan bile genislediyse amaaaan
Kırıldığım şeyler var, kendimi yipratmak istemiyorum bunlar için. Degistiremeyecegim gerceklerle savasmaktan sıkıldım.
valla kadinin surda kalacagi 8/10 gün. ama bunaltiyla ilgiyi karistirdigi kesin. yalan yok az önce esime hafif sikayetlendim. napalim idare edicez dedi zavallim. seytan git diyorum fesata uymiicam diye zaten hahah..iste bazilari ilgi ile bunaltmayi karistiriyor. dozunu ayarlayamiyor. cok soylemese zaten sana da batmaz. vela havle de gec canim.
hediye mevzunu da dedigin gibi beklenti degil, sadece insan onemsendigini hissetmek istiyor. ondandir. dur bakalim belki para vs tarzi bisiler yapar sen kendin istedigini al diye. o zaman daha guzel oluyor
iyi niyetle dusunelim, sinirimizi bozmayalim. sayili gun cabuk gecer...
her geldiginde gözü ustumde, hamilelige has bisey degil. ya isin asli; bana asiri deger veriyor beni över devamli filan. ama mütevazi olamiicam, hem iyi hem cömert hem saygili bi gelinim. acik sözlü olmam herzaman hosuna gitmese de (örnek; dört kizi var isi gucu kotulemek onlari e bende tepki veriyorum bu konuda, onlar annemiz bizi sevmiyo sevgi gostermiyor diye asiri yaralilar), güzel geciniyoruz. herhangi bir yere gitsek elini cebine attirmam, geldiginde bolca gezeriz yedirir icirir keyif yapmasini saglarim.Seni düşündüğü icin gözü üstünde canım :) abartılacak bir durum yok aslında ama işte bizim hormonlar sebep oluyor buna galiba. Benim de sorunum yok kayınvalideyle pek de samimiyizdir. bana asla iş yaptırmaz, önüme getirir her istediğimi. Ama bazen durduk yere sinirleniyorum kadıncagıza, sebepsizce batıyor:)) bazen düşünüyorum da ne kayınvalideler var bizimki melek valla; ben kaşınıyorum
hahah oda guzelmis:)) gonlu genis kayinvalide iyidir iyi:)) Allah razi olsun kadindan.Elalem kayınvalidesi bişey getirmiyor diye sinirleniyor, ben getiriyor diye sinirleniyorumilk çocugum, ilk hevesim, her şeyi beğenmiyorum. o yüzden kkıyafet vs.getirdiği zaman sinirleniyorum. Anne alma sen biz her şeyini aldık dedim. Sağolsun daha güzel bi teklifle geldi. Bebek bezini kendisi karşılayacak her ay :)
benim bitane koyu renkte var hazirladigim, bitane elbise kisa kollu siyah elbise pijama almayi dusunuyorum, dogumda sanci cekerken giyerim. bir tane daha koyu renkte altli ustlu almayi dusunuyorum okadar. malum ben simdiden +10kg dayim o yuzden kilolari daha beter gosteren acik renkte pijama asla giymem:)Kızlar hastane gecelikleriniz tamam mı? Ben 1 takım beyaz gecelik, 1 takım önden düğmeli pudra renk pijama takımı aldım. 1 tane de koyu renk gecelik alayım diyorum.
Terlik işinde çok kararsızım. havlu lohusa terliklerine baktım ama bunları bi kere giyip atacağım kenara belli. Ben sonradan da kullanabileceğim bir şey almak istiyorum. o da nasıl bir şey olmalı bilmiyorum. Sizler nasıl yapacaksınız?
Yaa benden gitmislerdi de kızlar siz burda konusunca geri geldilerKızlar kimse kimseden.bisey beklemiyor Allah muhtac etmesin kimseye de ama sinirleniyor insan cok zor degil yahu iki uc parca yarim elma gonul alma heves yok insanin hevesini de kırıyorlar sinirlenmicem diyorum yine geldiler
Sen de umut var bak yine bizde tık yok arkadasYaa benden gitmislerdi de kızlar siz burda konusunca geri geldileryani 1-2 bise alıp gönül edemezler mi diye düşünüp kendime unutturup sonra bi daha düşünüyorum . Gerçi geçenlerde kendisi yapamadığı için birine örgü yaptiriyormus onu öğrendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?