2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben 2 aldim sansima tukureyim ikisinde stok yanlisligindan iptal edildi.tukenmisler cok-da içime sinmişti şimdi içime sinen bulamıyorum.ayicikli bebekli mavi pembe gibi renkler basıyor beni varsa değişik alan resim atsın bakem fikir okur bana

Ben ne zamandır gece tuvalete kalkmıyorum ya suyu az mı içiyorum acaba gündüz çok çıkıyorum ama gece yok sabaha kadar horul horulum bu aralar
Canm aksam cok ıcmezsen gece cıkmazsn bende uc kere kalkıyodum. Sımdı sekızd kadar su ıcme ısını bıtırıyorum. Gece bı kere kalkıyorum. Oh ne guzel ıste

Slm kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir ben sabah sağlık ocağına gittim tetonz asisini yaptrdim sonunda:) şimdilik bi sorun yok inşallah olmaz. Sonra da gokdere kıyafet pazarına gittim smdi eve geldim belim ağırdı çok dolasamadim bi kaç bisey aldım bebeğime :)

İndirim haberleri için teşekkürler arkadaşlar migrostan bebek bezini aldım burda yazmıştı bir arkadaş indirim olduğunu ben pijama için bir tane sabahlikli takım alayım diyorum pantolonlu bir tane de gecelik alacağım çünkü sezaryende gecelik rahat oluyor ameliyattan çıkınca

Canım koyu istiyorsan bu nasıl ?

Oluyor cnm o ağrılar korkma
Korkmadim da.
Hic çocuk dusunmesem de hamileligin en guzel tarafinin 9 ay regl olmamak olduğunu düşünürdüm. Hamile kaldiktan sonra biri kanamalardan bahsetti, vay dedim doga anaya bak 9 ay yok ama 40 günü acısını çıkarıyormus.
Sabah aksam ekmege 8er damla (aksatiyorum) coledan-d benimki
Eki Görüntüle 2261322
Canım koyu istiyorsan bu nasıl ?
Gördüm begendim de ama bir tek bana mi pahali geliyor herşey?
I ikuayko peridrol84 koyu renk isteyen arkadaslarım ben bunu da begendim
Ovv çok seksi. Tam hastanede dikisler icinde adini bilmedigim insanlarin tebriklerini kabul etmelik
cok mu yordun acaba kendini...
ya da regl donemindir. o yuzden olabilir. gebelikte de devam ediyor donemsel agrilar.
Bilmem ki. Geçti sonra. Oğlan da hareket etti rahatladim.

iyi bari cnm...

40 kanamasi oyle aman aman cok degildi ben de. 45 gun surmustu. sonraaaaaa 9.5 aylik olana kadar regl yoktu soya cekim. oh misti yahu o zaman

Kızlar hastane gecelikleriniz fotoğraflarını atabilir misiniz hiç içime sinen bi model bulamadım

Merhaba annişler.. Nasılsınız ben de bugün kontrole gittim bebiş iyiymiş haftasıyla uyumlu dedi suyu iyi dedi ama kilosunu demedi meraktan çatlayasım geldi nasıl hesapliym ultrason resmindeki rakamlarla acaba Bide çok yoruldum her gün biraz daha çabuk yoruluyorum oyy daha alışveriş bile yapmadım hiç haziranda pişe pişe dolanacam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…