2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buhar makinesi gerekli mi sizce
Kesinlikle gerekli canım kalorifere su veya suluk koymakla olmuyor malesef. Hiç bir işe yaramıyor o yöntemler. Ayrıca sadece kışın kullanılmıyor cihaz. Belli bir nem dengesi olmalı. Özellikle hem sıcak hem soğuk üfkeyenlere bakmanı öneririm. Zaten bebek odadayken kullanılmıyor. Odaya bebeği koymadan önce çalıştırıp kapatmak gerekiyor.

Baby kullandığın yada önerdiğin
bi marka var mı?

Kozlar beğendiğim sabahlıklı pijama takımı bu. Fiyatı dudak uçuklatan cinsten. Bu fiyata almam ama bunun gibi bir şey bulsam 120/130 veririm. Bunun bordo gecelikli sabahlıklı olanı da yapsalar. Her şeyi biz mi söyleyeceğiz bu modacılara. Alınır fiyata düzgün renkte düzgün bir model gecelik sabahlık pijama yapamıyorlar bunlar.

Eklentiler

• E4CACDD6-6ADB-42B7-9E14-DC1DF356B449.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 54
kizlar yaa, sabah vestiyerimin önünde topuklularima soyle bir göz gezdirdikten sonra hic gözüm kesmedi. ofiste bugün ilk kez sneaker giymek zorunda kaldim. dört adet is arkadasim ‘COK SÜKÜR TOPUKLU GIYMEMISSIN’ dediler. ne dert olmus anam yavrum sizlere dedim ahahah.

Sizde durum ne, topuklara devam mi yoksa sizde benim gibi artik kendinizi topuklarda zor tasiyomusunuz?

bende başladım düz ayakkabılara canım, ayaklarım böyle bile şişiyor akşama kadar

Topuklu ayakkabı mi oda ne ki acaba bizim oğlan doğup hareketlendikten sonra parklarda onun peşinden koşmaktan düz ayakkabılara alıştım spor vs..anca belli zamanlarda artik

Buna benzer 3 lü modeli ama pembe 100 tl ye aldım :)

Cok begendım. Fıyatda makul olsa

slm kizlar nasiliz bugun, hasta olanlar annelere gecmis olsun diliyoruz
biz bugun kuzenimle beraber tatili firsat bilip eminonu havuzlu hana gittikk. Beynim yandi her taraf bebek kiyafeti, bebek dukkani,hastane süsleri vs. bissürü kiyafet aldik oglusuma. kuzenimin de kizi olcak bir hafta büyük benim oglusumdan. Benim oglum olcak ama elim hep kiz kiyafetlerine gitti kizim olsa maaşı birakirdim heralde anneler icin de lohusa gecelikleri,pijamalari vardi cesit cesit her türlü doguma yakin tekrar gitmeyi dusunuyorum fiyatlarda iyiydi. gitmek isteyen olursa erken saatte gitsin yada hafta içi gitsin.

Defactonun olduğu katta mı canım
evet cnm.

benim aram yoktu cnm. oglan sonra da zaten birakmistim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…