2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay valla sizi gördükçe alışveriş yapasım geliyor. e artık bende başlayayım alışverişe dedim eşime niye yarın doğuma mı gidiyorsun diyor
iyikide beklemişim indirimler başladı şu lcw nın 3+1 indiriminden yararlanmam lazım. hastane çıkışına da karar verdim ama 3 ayda daha çok değiştiririm sanırım almazsam.
geriye hastane odası süsleri çikolatalar kalıyor.

Evet ondan. Fiyatı da pahalı hem. Onu alana kadar bez alırım
böyle bazı şeyler dogumdan sonra gerkirse alınabilir
arkadaşlar bazı şeylere çok para harciyo ben göğüs pedi
göğüs kalkanı
doar doğmaz biberon kullanmadim
bence gerekli olunursa alınır sonra

Geçmiş olsun canım ya bol c vitamini takviyesi yap ısınıyor havalar artık atlatırsın inşallah çabucak.
amin cnm. surunuyorum resmen .

saol cnm.
siz bana gulun gulun de film cok dokundu . annesi ve bebek fil ile ilgiliydi. anammmm ne agladim
Bir konuda hepinize teşekkür etmek istiyorum.

Burda "hamis" "hamisler" vb sifatlarla yazmamaniz cok hosuma gidiyor. Hamis ne lan?!

vize kitapciklarim yayınlandı canim sıkıldı ya
bi dersten şimdiye kadar almadigim kaar düşük puan almışım finalden 70 ve üzeri almam lazım insallh ya dua edin ağustos anneleri
insallahhhhh.

Buhar makinesi gerekli mi sizce
simdiden alma cnm. allah esirgesin gerekirse dr derse alirsin. ben oglum 20 aylikken ciddi hastalandigi zaman dr istedi diye almistim.

Mart anneleri yada nisan annelerinin konuşmalarına bakip nasil dogum yapıyorlar neler yaşamışlar diye sürekli okuyan tek insan ben değilimdir inşallah
Ahaha ben de Ocak annelerine sarmıştim bi ara. Hepsini dogurttum çok şükür, daha da bakamadım sonra

böyle bazı şeyler dogumdan sonra gerkirse alınabilir
arkadaşlar bazı şeylere çok para harciyo ben göğüs pedi
göğüs kalkanı
doar doğmaz biberon kullanmadim
bence gerekli olunursa alınır sonra
Kesinlikle katılıyorum canım özellikle nem makinası , süt sağma makinası gibi pahalı şeyleri lazım olduğunda almak daha mantıklı çünkü kullanmaya ihtiyacımız olacak mı belli bile değil. Biberon tarzı 6 ay üstü kullanılacak şeyleri (suluk, mama tabakları, kaşıklar, bebek oyuncakları) indirim takip ederek almak da çok faydalı :) nasıl olsa kullanmak için En az 6 aylık olmalı bebek bu süre zarfında yarı yarıya indirimler bile denk gelebilir. Malum bebek eşyaları hiç ucuz değil

Artık en iyi marka da olsa plastik oyuncaklar hiç güvenli gelmyr bana. Örgü ve ahşap olanlrdn dusunyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…