2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de sürekli kız bebek reyonuna gdyrm eşim çocuk bozulck ama diyor

Ama yeter da al al bitmiyordu
Kardeş biz normalde bunlari giyiyoruz ondan mutevellit bende pek topuklu ayakkabı yok

yetmez tatlimmmm, bizim gelinde su an 18 tane var ve hepsi kullaniliyor. yegenim 11 gunluk. dusun artik:)
Oh maşallahh bi emzik aldım diye çok eşya alıyorum oluyo ben 18 tane müslin alsam napcaklar kim bilir

Kiz hamileyken nasil giydin topuklu dugune bile gidemem bu halde topukluyla helal olsun

Evet canim ben de ramazanda gidicem bos olur diye haftaici bakalim guzelmiydi fiyat bakimindan ne dusunuyosun ozellikle onu merak ediyorum

İzmirdeyim ben kemeraltından aldım toptan fiyatına parekende dediler ama içime sindi yani Bi takım daha alcam nasipse daha normal
Çok iyi. Tekrar güle güle kullan. Kemeraltı iyi fikir ben de Ankara’dayım kemeraltı gibi burada da samanpazarı var belki orada bulurum oraya bir bakacağım. İyi fikir oldu bana da teşekkür ederim

Ben de kapalı çarşı da ilkokul arkadaşımın bebe giyim mağazası varmış oraya gidip herşeyi alıp çıkmak istiyorum hiç sevmiyorum gezmeyi zaten yüzde yüz pamuksa sıkıntı yok hepsi aynı

bende başladım düz ayakkabılara canım, ayaklarım böyle bile şişiyor akşama kadar
valla yaa benimkilerde sisiyo uff

Topuklu ayakkabı mi oda ne ki acaba bizim oğlan doğup hareketlendikten sonra parklarda onun peşinden koşmaktan düz ayakkabılara alıştım spor vs..anca belli zamanlarda artik
ya cocuk pesinde kosarken anliyorum tabikide ama ofiste topuksuz mumkun degil olamam yahu. Dua ediyorumki ayaklarim buyumesin dogumdan sonra, okadar guzel ayakkabilarim nolacak sonra ahaha..

benim aram yoktu cnm. oglan sonra da zaten birakmistim...
ya hicbir kiyafeti kendime topuksuz yakistiramiyorum. bu kafamdaki erroru bi cozmem lazim.

spor ayakkabı candır
topuklular candir be ne sporu haha..

Oh maşallahh bi emzik aldım diye çok eşya alıyorum oluyo ben 18 tane müslin alsam napcaklar kim bilir
kimmis cok diyen. onu diyen dillere biber surerim. sensin cok de al istedigini doya doya.

Kiz hamileyken nasil giydin topuklu dugune bile gidemem bu halde topukluyla helal olsun
hahah; gayet guzel giyerim hemde valla. gecen hafta son demlerimi yasadigimi tahmin etmistim ve bu hafta emin oldum artik. Neyse belki icinde gizli topuk olan spor ayakkabilardan begendigim bi model bulurum.

elaide ablam sporcu, normalde 40 giyer, hamileyken 41 giydi ve dogumdan sonra öyle kalmisti. Son durumu ne bilemiyorum tabi. O da plaza calisani, nine westte falan vardı büyük nolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…