2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkese gunaydin. Dunden beri perisanim. Sifayi kapmisim. Enerji dusuklugum ondanmis. Dengesiz hava kosullari carpmis beni. Kotu nezle oldum. Dikkat etmeye calisin kendinize sizler de...
Dinlenmek de pek mumkun olmuyor. Maglum 23 nisan ve oglumun hakli bayram kutlama istegi :)

Günaydın cnm geçmiş ololsunn.tnam hastalik havasi zaten bi soguk bi sicak..bizim oglan sayıklıyor benim bayramımım benim bayramın diyee.kahvalti yapıp cikicaz bakalım bugün onun emrindeyiz

Günaydın kızlar evin dibinde okul var baya 23 Nisan kutluyoruz kızımla bizde
R Rzg14 geçmiş olsun canım tam hastalık havası gerçekten Migros’a gittim akşam talan etmişler ortalığı birşey kalmamış bende başka oyuncakçıdan bunları aldım
O kedimsiyle köpeksi şeyi eşim aldı çok hoşuna gitmiş
Bu Arada yine kayınvalideler konuşulmuş okudukça annemin bana kayınvalidelik yaptığına net emin oldum artık
Bi tane emzik alıyorum bu çocuğun eşyası çok olcak valla diyo valla alem bunlar ya ne diyelim

Eklentiler

• 13702886-7A98-46A3-8002-88AC1D1C28B6.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 29
gecmis olsun canim, tuh! havalar turkiyede bi turlu duzelemedi galiba degil mi?

Günaydın cnm geçmiş ololsunn.tnam hastalik havasi zaten bi soguk bi sicak..bizim oglan sayıklıyor benim bayramımım benim bayramın diyee.kahvalti yapıp cikicaz bakalım bugün onun emrindeyiz
saol cnm. ya sorma biz de simdi sinemadyz. Dumbo diye film var onu istemisti. arkadas keske gelmeseymisim. gebelikle birlesince film, agla agla bi hal oldum . burnum zaten cesmeydi suan hic durmuyor. iyiki tuvalet kagidi rulosuyla cikmisim disari
Gunaydinnn guzel anneler minik.yavrular mutlu sağlıklı günleriniz olsun
R Rzg14 gecmis.olsun canim.dikkat et kendine tez zamanda toparlarsin insallah
amin saol cnm.

20 nisanda baslayinca indirim bisi kalmaz bugune cnm. aldiklarinizi guzel gunlerde kullanin
tesekkur ederim buarada cnm.

Lcw dende 5 adet müslin sipariş verdim 5 tane yeter diye düşünüyorum

Eklentiler

• 7B848E41-4592-4650-BA46-55003CC8F199.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 174F3FFC-5522-4D35-830E-7E61B27B1C7D.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 21
  • DBD13931-372A-4E69-AF6A-08B32B81BF0A.webp
    14 KB · Görüntüleme: 20
  • 9F6227FE-0957-449A-B5B0-6C2E34351AB6.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 21
  • 7C3AFB77-C3D4-4E81-A19D-6FA2F83A4EFB.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 28
kayinvalideye fesatliga baslayan bendim valla. bana geliyorlar durup durup yaa Allahim nolur uydurma beni o soldan soldan bana gelenlereee! dun iki gorumceme ugradik. yazik bitanesi inceden inceden sitemler etti annesine, kadin hic orali bile olmadi, kizarip bozarip seyretti sadece. ay gorumcelere ayri uzuluyorum kayinvalidenin boyle ezilmesine ayri. ama haaala haksiz olan tarafi inceden koruma cabasi...insallah hicbir zaman oyle seyler gelmez basimiza, evlatlarimiz arasinda ayrimcilik yapmayiz ve hicbir zaman birini digerinden daha ustun ve degerli bulmayiz kizlar. Allah adil anneler olmayi nasip etsin bizlere, AMIIIN.
hayir ben aslinda dis kapinin mandaliyim, yorum yaptigim bir konuda (konulara cok dahil olmak istemiyorum ama acikcasi biseylerin konusulmasini da istiyorum) kayinvalidenin bana donup 'sen bosver kizim sen bosver' demesini duymazdan gelip icimden sinirlenip bu kez verdim gazi. aciyan yerlere aman kimse dokunmasin, e iyide geldiginiz hale bakin ailece.

neyse bugun calisiyorum ofisteyim, gundelik problemime doneyim. umuyorum ben aksam eve gidene kadar bi yemek pisirir. pek emin degilim, 'yarina bu yemegi yapabilirsin tamam mi anne' demedim cunku. yemeklik sebze var dolapta goruversin bi zahmet diicem ama bakicaz aksama artik.

Geçmiş olsun canım ya bol c vitamini takviyesi yap ısınıyor havalar artık atlatırsın inşallah çabucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…