2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şahsen istanbulda ağustos 15 den sonra abartı bir sıcak olmuyor..yeni doğmuş bir bebek içinde bence sadece badi az gelir diye düşünüyorum.tulum daha iyi olur sanki
oğlum ocak doğumluydu güzel güzel giydirdim. body'si tulumu corabı ooooh. ağustos ankarada gündüz sıcak gece soğuk olur. gözünü yidiğimin karasal iklimi. artık doğunca karar verecem ben

böyle enteresan bir enerjiklik geliyor insana.

Tecrubeli anne arkadaslarimdan ve daha nicelerinden duydugum sey; kendi ustundekinden bir kat fazlasini giydiricekmssin cocuga. Ben bunu denicem bakalm

Ben onu bogmasam az kaldi bogmama rahatligi beni öldürüyor erkeklerrrrr

Ev alisverisiymis bebek alisverisiymis erkeklere birakilmamasi gereken seyler bence cunku an-la-mi-yor-lar bacim. Benmki de evlenirken (ki biz 1 yil icinde isteme nişan ve dugun yaptik ben tepesine binmesem ohoo) kendisi de izmirde yasiyordu.. Ona kalsa herseyi 2 ayda hallederdik..o erken bu erken buna ne gerek var suna ne gerek var sonunda bir kavga cikardim hersey tikir tikir isledi. Suan sozumden cikmaz bu konularda mesela Mayisin 6snda dugunumuz var ocak ayi olmus ev bile bakmamistik bunun mobilyasi gelecek silinecek ev temizlenecek perde olcusu alinacak vs vs ne ara yapilacak diye zilgiti çekince subat 1de o ev tutuldu:)) zilgit candir derim ben.

Valla kavga huzursuzluk cikarmadan olmayacak.belli.oldu

Ammaaann allahım, bu hareketsiz ve üşengeç halinse hareketli halini düşünemiyorum. Maşallah diyelim. Yani şunların hepsini bana aynı gün imkanı yok yaptıramazsın

Ben de yatak odama sepet beşik ya da chicconun anne yanı yatağından düşünüyordum ama, en fazla 6 ay yatırabileceğimi söylüyorlar. Ben yaklaşık 1 sene yatabileceği bir şey istiyorum. Park yataklar hoşuma gitmedi,fazla renkli. Çilek’te güzel bebek karyolaları var onlara bakacağım bir de

Ammaaann allahım, bu hareketsiz ve üşengeç halinse hareketli halini düşünemiyorum. Maşallah diyelim. Yani şunların hepsini bana aynı gün imkanı yok yaptıramazsın
Yaparsın bea, bunlar normal ev kadını rutini. Bu sebeple diyorum ya benim gibi uzun yıllar calistiysaniz sakin işi birakmayin, tünelin ucu çok karanlık

Yaparsın bea, bunlar normal ev kadını rutini. Bu sebeple diyorum ya benim gibi uzun yıllar calistiysaniz sakin işi birakmayin, tünelin ucu çok karanlık
Kiz ben de evdeyim .1 aydir yaktim devreri iki.gun kasip iki gun saliyorum sen kendini yıpratma klasik elalem sozu neye yariyor bunlar anca ye ic gez kedi kopek icin su bile vermiyorlar ne faydalari var yaaa deliriyorum o laflara

Chicco yan yatagi yakından gördüm yatagna bağlama kısmı bana güvenilir gelmedi ve küçük gercktn. Ben de mecbur mobilya alıp yan yatagi yapcgm sitelerde bakıp begenyrm ama güvenemyrm

Bende ilk anne yani istiyodum ama 6 ay icin degmez diye park yatak aldm . evet cok renkliler ama siyahlari grileri fln da var gormustm bikac yerde

Chicco yan yatagi yakından gördüm yatagna bağlama kısmı bana güvenilir gelmedi ve küçük gercktn. Ben de mecbur mobilya alıp yan yatagi yapcgm sitelerde bakıp begenyrm ama güvenemyrm
Yan yatak bulursan sitelerde bana da haber ver tatlım ben de araştırmalardayım

Bende ilk anne yani istiyodum ama 6 ay icin degmez diye park yatak aldm . evet cok renkliler ama siyahlari grileri fln da var gormustm bikac yerde
Nuna diye bir marka var, eski versiyonun fiyatları 1000 tl civarında, hatta şu anda hepsiburada'da indirimde. Onu hem yakından gördüm, plastik değil gayet kaliteli duruyor, hem de renkleri dediğiniz gibi grili, lacivertli siyahlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…