Kiz ben de evdeyim .1 aydir yaktim devreri iki.gun kasip iki gun saliyorum sen kendini yıpratma klasik elalem sozu neye yariyor bunlar anca ye ic gez kedi kopek icin su bile vermiyorlar ne faydalari var yaaa deliriyorum o laflara
Anne yanı yataklar gereksiz pahalı ya. U ay yatacak altı üstü 1000 tl diyolar hem de güvenli gelmiyo bana. Park yatak görsellik açısından çok kötü ama nerdeyse 4 yaşına kadar yatıyo hem de ucuz ve taşınabilir. Ben de park yatak alacam
Bu park yatağı bizde beğenmiştik ve kararsız kaldık daha almadık ama sanırım bunu alıcaz sen bizden önce kurarsan gene yazar mısın yatağın son halini :)
Fikirler için teşekkürler kızlar Haziran sonu gibi odanın hazır olması lazım anladığım kadarıyla zaten çok fazla gezmeyi düşünmüyorum mobilya için Freshh
bende çilekten bakıcam beğendiğim modeller var hem beşiği sonra yatak da olup uzun süre kullanılabiliyor avantajlı gibi geldi
Sanada kolay gelsin canım inşallah alırsın doçentliğini. ben elimden geleni bitmesi için yapıyorum da hoca ağırdan alıyor 6 yıldır öldürdü beni. inşallah Rabbim gönlümüze göre verir.
Benimki kist değil de sıvı birikmesi gibi biseymis açıklık varmış ona kapanır kaybolur dedi inşallah dediğin gibi bu da hemen geçer çok kafama takıyorum ,başka hiç bir sıkıntı çıkmadı hatta herseye çok iyi dedi
Allah seni napsin yorma kendini yazik bebeye birak biraz kendi.baslarinin çaresine baksinlar
Biz miskinlik yapiyoruz ana kizlar yatistayiz cikamadim yurucem.dedim hava soguk
Benim de diğer hamileliğimde kan uyuşmazlığı testi yapılmıştı pozitif çıkmıştı test sonucu doktorum araştırma hastanesine yönlendirdi ama endişe etme bişey yoktur bence normal görünüyor gelişimi demişti ona rağmen o iki ay zehir olmuştu bana ağla ağla bitirmiştim kendimi İnternette ki yazılar zaten stresten mahfoldum resmen.. Çok şükür sapasağlam kızım doğdu hem de dünyalar tatlısı.. Aylık kontrollerine devam et doktorunu dinle sağlıkla gelecek inşallah minnoşun hepimiz de dua edelim miniklerimize inşallah sağlıkla vakitlice gelsinler.. Amin
Selam kızlarrr hamileligimin en iğrenç gününü yaşadım bugün kocamla küstüm moralim bozuktu okulda yemekten zehirledim mide ağrısından ölüyorum hastaneye zor gittim üstüne bağırsaklarım bozuldu karnim belim ağrıyor sürekli tansiyonum düşük başım dönüyor şu günü sağsalim atlatabilseydim
Zhrazynep arkadaşım ve diğer arkadaşlarım diyorum ki : Bu sefer kadir gecesine kadar 41 yasini Şerif hatmi yapalım. Sonra gene vaktimiz kalırsa kuranı kerim hatmi de yaparız ne dersiniz?
Selam kızlarrr hamileligimin en iğrenç gününü yaşadım bugün kocamla küstüm moralim bozuktu okulda yemekten zehirledim mide ağrısından ölüyorum hastaneye zor gittim üstüne bağırsaklarım bozuldu karnim belim ağrıyor sürekli tansiyonum düşük başım dönüyor şu günü sağsalim atlatabilseydim
Zhrazynep arkadaşım ve diğer arkadaşlarım diyorum ki : Bu sefer kadir gecesine kadar 41 yasini Şerif hatmi yapalım. Sonra gene vaktimiz kalırsa kuranı kerim hatmi de yaparız ne dersiniz?