2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben park yatak almadım çünkü belimde sorun var zaten, cocugu alamam koyamam.

Fikirler için teşekkürler kızlar Haziran sonu gibi odanın hazır olması lazım anladığım kadarıyla zaten çok fazla gezmeyi düşünmüyorum mobilya için Freshh bende çilekten bakıcam beğendiğim modeller var hem beşiği sonra yatak da olup uzun süre kullanılabiliyor avantajlı gibi geldi

Sanada kolay gelsin canım inşallah alırsın doçentliğini. ben elimden geleni bitmesi için yapıyorum da hoca ağırdan alıyor 6 yıldır öldürdü beni. inşallah Rabbim gönlümüze göre verir.
Allah kolaylık versin hanımlar emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah rahat geçer..

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah stres yapma dua et bebişin bol bol doktorun demiş zaten endişe etme diye.. O stres çok pis kemiriyor insanın içini

Allah seni napsin yorma kendini yazik bebeye birak biraz kendi.baslarinin çaresine baksinlar
Biz miskinlik yapiyoruz ana kizlar yatistayiz cikamadim yurucem.dedim hava soguk
Ben 3 gündür yürüyorum hava çok güzel burda miss yoruluyorum ama yaa puff öyle olmuyor böyle olmuyor

Amin inşallah ,stresli beklemek yok mu ölüm gibi bir şey iste
Benim de diğer hamileliğimde kan uyuşmazlığı testi yapılmıştı pozitif çıkmıştı test sonucu doktorum araştırma hastanesine yönlendirdi ama endişe etme bişey yoktur bence normal görünüyor gelişimi demişti ona rağmen o iki ay zehir olmuştu bana ağla ağla bitirmiştim kendimi İnternette ki yazılar zaten stresten mahfoldum resmen.. Çok şükür sapasağlam kızım doğdu hem de dünyalar tatlısı.. Aylık kontrollerine devam et doktorunu dinle sağlıkla gelecek inşallah minnoşun hepimiz de dua edelim miniklerimize inşallah sağlıkla vakitlice gelsinler.. Amin

Selam kızlarrr hamileligimin en iğrenç gününü yaşadım bugün kocamla küstüm moralim bozuktu okulda yemekten zehirledim mide ağrısından ölüyorum hastaneye zor gittim üstüne bağırsaklarım bozuldu karnim belim ağrıyor sürekli tansiyonum düşük başım dönüyor şu günü sağsalim atlatabilseydim

Çok geçmiş olsun ya kötü olmuş.. Ayran iç bence biraz tuz ekle tansiyona da zehirlenmeye de iyi geliyor.. Doktora gittin mi..

geçmiş olsun canım Allah iyilik versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…