2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim gecmis olsun gercekten cok buyuk bir sorun olsa sana doktor soylerdi onlar isleri geregi herseyi soylemek zorunda ben bi problem olacagini dusunmuyor... Mesela ben de suan myom var oda bebekle birlikte buyuyo bir tak myom bebege bi zararinolur dendi sonra distaymis olmaz heralde falan filan geldik 24. Haftaya... Oluyo boyle seyler Allah korusun bebeklerimizi

Ben 3 gündür yürüyorum hava çok güzel burda miss yoruluyorum ama yaa puff öyle olmuyor böyle olmuyor
Yaa aynen ben de dun baya yurudum ve yine bel agrisindan uyuyamadim yahu bel agrisindan kurtulmak icin en az yarim saat yurusun hamileler deniyo iyi tamam yuruyorum bu sefer gece agridan hic uuuyiyamiyorum hay zikkimin koku

Zeytinli eşinle kan uyuşmazlığın mı var? Bizimde varda doktorun iğne için ne dedi hamilelikte yapacak mı yoksa doğumda mı yapacak. İndirek combest testini yaptırdın mı bu hamileliğinde.

cnm gecmjs olsun. hatirlarsin belki ben de zehirlenmistim. ishal karin agrisi bulanti bas donmesi tansiyon dusmesi vucudunun kasilmasi vs hepsi ondan olur. o zaman dr mutlaka serum lazim demisti. ilacli bisiler takmislardi. sen de dr ile gorus cnm.

Bu park yatağı bizde beğenmiştik ve kararsız kaldık daha almadık ama sanırım bunu alıcaz sen bizden önce kurarsan gene yazar mısın yatağın son halini :)

Canim biz 2 ay once almistik kurduk kaldirdik bile:)) ama kurmasi cok kolaydi kumasi hisirdamiyordu bi tarafi tekerlekli kaldirip surukleyerk odadan odaya tasiyabilirsin hafifti. 60x120 aldik kapilardan geciyo. Besik gibi sallanabiliyo sabitleniyo. En cok da kenarindaki cepleri ve bir kenarinda raf gibi biseyi var ya o cok hosuma gitti. Kurdugumuzda o heyecanla fotosunu cekmemisim ama

cnm gecmjs olsun. hatirlarsin belki ben de zehirlenmistim. ishal karin agrisi bulanti bas donmesi tansiyon dusmesi vucudunun kasilmasi vs hepsi ondan olur. o zaman dr mutlaka serum lazim demisti. ilacli bisiler takmislardi. sen de dr ile gorus cnm.
Hepsi var bendede patates yedim ishal bitsin diye ama hala aynıyım serum taktılar bebeğin hareketleri cok azaldi o canımı sıkıyor şimdi

Ateacherlady geçmiş olsun.canim.Allah şifa versin doktora gittin mi.
koca kismi.bizde.iki.gundur.harp çıkıyor benim.hormonlar 5.5 ayda etki.etti.sanirim canavara dönustum stres uzak.durmak lazim...
Vallahi artik ya bir öküzle evli oldugumu farkediyorum yada hormonlardan ya insan bir bu kiz hamile der bugün bile hastanede yatıyorum ben karnımdaki çocuğu ceyizimle getirmişim gibi yüzüme bakmıyor ben katil olmadan şu 3 ayi bitirseydik

Hepsi var bendede patates yedim ishal bitsin diye ama hala aynıyım serum taktılar bebeğin hareketleri cok azaldi o canımı sıkıyor şimdi
sıkılma. sen hastasin suan sakin kalir bebegin. dr iyi demis. 2 gun surer bu durumun cnm. bos makarna da haslayip az tuzla yiyebilirsin. ben sanirim 1 hafta patates ve makarna yemistim. migde ve bagirsak zor toparlanmisti.

cok gecmis olsun canim allah sifa versin, inş eşinle de aran duzelir sana destek olur zor gününde..

Neyse o kısmı dusunmeyelim.canim.sen.sıkma canını bence o.kısım baska uzun.uzun konuşuruz sonra kaldiramiyorlar sanirim.ekonomik.olarak manevi olarak sen suan onu dusunme.kendini.bebegini dusun lutfen hareket konusuna.takilma.oda.yavrum.halsizlesmistir şükür sorun.yokmus insallah tez zamanda atlatirsiniz sen. Rahat ol.birak.kendini gevse

sıkılma. sen hastasin suan sakin kalir bebegin. dr iyi demis. 2 gun surer bu durumun cnm. bos makarna da haslayip az tuzla yiyebilirsin. ben sanirim 1 hafta patates ve makarna yemistim. migde ve bagirsak zor toparlanmisti.
Tamam canım annem geldi ona deyim birazda makarna yapsın şuan icinde yag olan birsey yiyemem zaten tiksindim tamamen teşekkür ederim yardim icin inşallah hemen biter gider

Tamam canım annem geldi ona deyim birazda makarna yapsın şuan icinde yag olan birsey yiyemem zaten tiksindim tamamen teşekkür ederim yardim icin inşallah hemen biter gider
yagli birseyi surme agzina zaten. amannnn.

aklima geldi. suan bagirsak hateketlerin de oldugu icin bebeginkileri daha azmis gibi hissedebilirsin.

Gecmis olsun ins bi an evvel iyilesirsin canm Hicbirseyi kafana takma smdi sadece kendini ve bebisini dusun dinlen

Canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim

Çok geçmiş olsn cnm sen rahat olmaya çalış stres etkilemiştir bebeginide sua n bisey düşünme inşallah bir an önce geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…