Karnimin ici eziliyor sürekli zaten bugün ders anlatamadim yarina inşallah birazda olsam kendime gelirim şimdi bir seker aldim ağzıma hareket hissetmeye çalışacağım
Karnimin ici eziliyor sürekli zaten bugün ders anlatamadim yarina inşallah birazda olsam kendime gelirim şimdi bir seker aldim ağzıma hareket hissetmeye çalışacağım
Vallahi artık getiriyorlar insana yahu ben bu evlada sahip olabilmek icin aşılama yaptiricam diye karnımı delik deşik ettim her seferinde hüsrana uğradım kendi tüp bebek istiyordu ben kendiliğinden hamile kaldim adam bana düşman oldu en son bak yapma bebek hisseder üzülür dedim üzülsün napiyim dedi o lafi duyduktan sonra bu öküzden umudu kestim ben iletişimi azalttim artik üzülmemek icin
Canim biz 2 ay once almistik kurduk kaldirdik bile:)) ama kurmasi cok kolaydi kumasi hisirdamiyordu bi tarafi tekerlekli kaldirip surukleyerk odadan odaya tasiyabilirsin hafifti. 60x120 aldik kapilardan geciyo. Besik gibi sallanabiliyo sabitleniyo. En cok da kenarindaki cepleri ve bir kenarinda raf gibi biseyi var ya o cok hosuma gitti. Kurdugumuzda o heyecanla fotosunu cekmemisim ama
Canım bunda alt açma kısmı yokmuş ya biz inceledik tekrardanda onun olmaması eksiklik. Bu modelin alt açma kısmı olanından alıcaz bizde. Onu da N11 gördük. Ama gene de bi mağazalara bakıp öyle karar verelim dedik.
Vallahi artık getiriyorlar insana yahu ben bu evlada sahip olabilmek icin aşılama yaptiricam diye karnımı delik deşik ettim her seferinde hüsrana uğradım kendi tüp bebek istiyordu ben kendiliğinden hamile kaldim adam bana düşman oldu en son bak yapma bebek hisseder üzülür dedim üzülsün napiyim dedi o lafi duyduktan sonra bu öküzden umudu kestim ben iletişimi azalttim artik üzülmemek icin
sirf kavgada uste cikmak icin demistir cnm. bazen kontrol edemiyorlar kendilerini. haklisin sen ama farkina varir hatasinin..icinden gelerek dememistir.... sen simdi dusunmemeye calis..yat dinlen.
Yaa aynen ben de dun baya yurudum ve yine bel agrisindan uyuyamadim yahu bel agrisindan kurtulmak icin en az yarim saat yurusun hamileler deniyo iyi tamam yuruyorum bu sefer gece agridan hic uuuyiyamiyorum hay zikkimin koku
Arada hepsi bağlıyor bu moda herhalde ya sonra pişman ayakları işte boşver inanki canını sıktığına değmez bebişin gelince pabucu dama atılınca nasıl da etrafınızda dolanacak
Zeytinli eşinle kan uyuşmazlığın mı var? Bizimde varda doktorun iğne için ne dedi hamilelikte yapacak mı yoksa doğumda mı yapacak. İndirek combest testini yaptırdın mı bu hamileliğinde.
[/QUOTE
7. Ayda test yapıp sonuca göre iğne yaparız dedi test falan yapmadı daha 28. Haftada iğne oluyormuş herhalde gerek duyulursa o da dedi
Yaa aynen ben de dun baya yurudum ve yine bel agrisindan uyuyamadim yahu bel agrisindan kurtulmak icin en az yarim saat yurusun hamileler deniyo iyi tamam yuruyorum bu sefer gece agridan hic uuuyiyamiyorum hay zikkimin koku
eheheh cok sirinsin! ise neyin yaradigini ben sana anlatayim. kocalarimizin guclu kollari. sirtimi belimi omuzlarimi masaj yagiyla (herhangi bir güzel yagda olabilir) yagliyor ardindan 10 dakikalik bi masaj seansiyla beni rahatlatiyor. ellerin kollarin dert görmesin canim kocam diye bide gazliyorum oooh asagi yukari üc günde bir kez simartiyo beni sagolsun.
Canım Bende anlamdm kan uyuşmazlığı varken neden ağladın ki ZZeytinli
2 ay? bizde de var combrst test yapıldı negatif cıktı 28. Hafta iğne yaplck dedi doktr o kadar. Bilmedim bisey mi var merak ettm
Canım Bende anlamdm kan uyuşmazlığı varken neden ağladın ki ZZeytinli
2 ay? bizde de var combrst test yapıldı negatif cıktı 28. Hafta iğne yaplck dedi doktr o kadar. Bilmedim bisey mi var merak ettm
eheheh cok sirinsin! ise neyin yaradigini ben sana anlatayim. kocalarimizin guclu kollari. sirtimi belimi omuzlarimi masaj yagiyla (herhangi bir güzel yagda olabilir) yagliyor ardindan 10 dakikalik bi masaj seansiyla beni rahatlatiyor. ellerin kollarin dert görmesin canim kocam diye bide gazliyorum oooh asagi yukari üc günde bir kez simartiyo beni sagolsun.
Canım bunda alt açma kısmı yokmuş ya biz inceledik tekrardanda onun olmaması eksiklik. Bu modelin alt açma kısmı olanından alıcaz bizde. Onu da N11 gördük. Ama gene de bi mağazalara bakıp öyle karar verelim dedik.
Yok ilk hamilelikte sorun olmuyor zaten diğer hamileliklerde test yapılıyor işte gerek duyulursa iğne yapılıyormuş ama kızımda iğne yapılmadı bana doğumdan sonra uyuşmazlık iğnesi yapılıyor zaten o koruyor işte amaaann ne biliyim ya Allah büyük benim annemle babam da kanuyuşmazlığı var bir sürü çocuk yapmışlar hepsi de sağlıkla haberleri bile yok kan uyuşmazlığından