2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen de sıkma tatlim.canini o.konuda bir ara uzun.uzun dertlesiriz bebeklerimizi.dusunmemiz lazim sakin.relax
Yok bea ben çok kızmam, kizarsam da sakinlemem zaten öyle. Geçti şimdi.
ya kiyamam aglamayin... hatalarini anlarlar da iste zaman gecer...
Hızlı anladi. Tom ve jery e aglayan halasi muamelesi yapıyor bir de. Yok efenim neden bozulmusum. Ben dogurayim seni aglatacagim dedim.
Motorla gecim mi üstünden?

Arkadasimin kocasinda sorun vardi, tüp bebek tutmadi sonra kendiliginden hamile kaldi. Hamileyken ayrilma asamasina gelmişler. Şimdi ortalik süt liman. Biz hormonlardan kafayi kiriyoruz adamlar da adapte olamıyor duruma, agizlarindan cikani da kulaklari duymayinca al sana evde şenlik.

Hepsi gececek (geçiyormuş).

Benim
Sadece antikolr etkilnyr demekmiş pozitfse ve ilk çocuksa ondan bile sorun olmaz demsti doktor. Gönlünü ferah tut canimm.
Benim üçüncü gebelik ama doğum ve düşük sonrası iğne yapılıyor ben de yaptırdım hepsinde de ondan içim rahat ama hamilelikte de iğne yapılıyor pozitif çıkınca işte insan endişe etmiyor değil.. Bunda daha belli değil bakalım 28. Haftada doktor be diycek

Çok geçmiş olsun canım ,Allah acil şifalar versin.

Chicco yan yatagi yakından gördüm yatagna bağlama kısmı bana güvenilir gelmedi ve küçük gercktn. Ben de mecbur mobilya alıp yan yatagi yapcgm sitelerde bakıp begenyrm ama güvenemyrm
Evet canım ya internette göründüğü gibi değilse diye güvenemiyorum ben de. O yüzden dışarıda gezerek bakacağım. Gönlümüze göre buluruz bir model inş

Canım çok geçmiş olsun.. yaklaşık 1 ay önce bana da olmuştu. Burada da anlatmıştım bebeğim hareket etmiyor diye. Biraz baş dönmesi, halsizlik, karın agrısı. Ben anlam veremedim tabi. Birkaç kez istifra edince ben de rahatladım, bebegim de hareket etmeye başladı. Acildeki doktor bu tarz durumlarda bebeklerin kolay kolay etkilenmediğini söylemişti. Zaten biz kostura koştura acile gittik kendimden önce hemen ultrason geldi bebeğe bakıldı, içerde keyfi yerindeydi ama ben hissetmiyordum:)) yani demek istediğim korkma, hareket ediyordur o içerde mutlaka. Onlar öyle kolay etkilenmiyormus. Diğer arkadaşlar gibi ben de ayran içmeni tavsiye ediyorum geçmiş olsun

Kızlar bu bahsettiğiniz uyuşmazlık ve pozitif test vs dediğiniz durum . Şu bildiğimiz kan uyuşmazlığı mı? Annenin negatif babanın pozitif olduğu durum mu ?

Dün biraz kosturmacali ve stresli bir gündu, hic hareket hissetmedim, gece tuzak kurdum; muz üstüne bal döküp yedim ve hareketi hissettim. Tatli işe yarıyor gercekten
Benimki de tatlı yiyince, tv de maç varsa ve babasının sesini duyarsa pıt pıt tekmeler atıyor

Şeker yeyince tepikler geldi canım çok şükür:) patates ve makarna haslamasina bağladım kendimi suan iyiyim karin agrım var ishalden dolayi oda muhtemelen inşallah yarina düzelirim cok teşekkür ederim:)

Kızlarr bakın neler aldım. Hastane çantası olarak bu valizi kullanacağım. Eşime nişan bohçası koymak için almıştım şimdi oğluma kısmet oldu. Sizde valizde birşey aradığınızda herşeyi döker misiniz? Ben öyleyim bu yüzden bu küçük hurçları aldım. Birde hastanede giymelik ince çorap. Madame coco boyutları 30x22 gibi. Beyaz olan kendime tabii. İçerisine pijama takımlarımı iç çamaşırı çorap sütyen vs. Bebek için bir tane olacak, onada hastane çıkışı müslin eldiven battaniye vs koyarım. Bir tanesine bez ve alt açma örtüsü doldururum. Diğerinede eşime yedek tişört eşofman iç çamaşırı çorap( normalde kimse koymaz bunu heralde ama eşim o heyecanla üst baş düşünmez kesin o sıcakta terler değişmesi gerekir yanımızda olsun) ve pike vs koyacağım. Üstlerine etiket yapıştırıp neyin ne olduğunu yazacağım. Bunlara ek olarak bebişe ve kendime bakım makyaj çantası almam gerek. Çok uzun yazdım yine fikir olsun sizlere

Canım Bende anlamdm kan uyuşmazlığı varken neden ağladın ki @Zeytinli 2 ay? bizde de var combrst test yapıldı negatif cıktı 28. Hafta iğne yaplck dedi doktr o kadar. Bilmedim bisey mi var merak ettm
Bizde yaptırdık negatif çıktı bir kere mi yaptırdın testi. Birde kaçıncı hamileliğin senin? Benim ikinci ve ilkinde iğne olduğum için bu sefer doğumda yapılacak dedi doktor. Kafam biraz karışık açıkçası.

Yazamadım ya evet 28. Haftada iğne olunuyor herhalde 7. Ayda test yapcaz sonuca göre bakıcaz dedi
Zeytinli senin ilk hamileliğin mi canım. Bu iğne konusunda her doktor başka bir şey söylüyor. Kimisi doğumdan sonra diyor. Kimisi de 28. Hafta gibi yapılacak diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…