2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hersey yolunda giderse 39hafta doldugu an aliyorlar sezeryana canim.
benim ilki 38+3 oldugu icin, 38+1/38+2 de alacagim bu kez de dedi dr. bayrama 4 kisi giriyoruz o yuzden

Çoktandır elini koyuyordu eşim ama bi türlü ona tekme atmıyordu. Dün akşam ilk defa tekmesini ve hareketlerini elleriyle hissetti çok mutlu oldum kalp atışı dinlemedi hiç deneyelim bakalım ne olacak

Yaa benmki de esim elimi koyunca duruyo ayar etti bizi adamcagiz bi hissedemedi. Anca video cekip gonderdm bikac kere oyle gordu yani su eski tip tansiyon olcerlerde stetoskop var ya annemlere gidince onunla denicem bakalm duyuluyo mu sizde varsa bi deneyin meraktan catliyorum

Gunaydinlarr ❤

Sabah sabah frei öl u zengin ettim bakalm. Ins tavsiye edildigi gibidir. Dogum sonrasi anne seti aldim selulit ve catlak icin. Bebek yagi ve catlak yagi aldim. Dogum sonrasi umarim sürüp sürüştürmeye firsat kalir pek umudum yok ama nysee

Kızlar eşiniz bebeğin kalp atışlarını duyuyor mu benim eşim dinlemeye basladida keşke bende dinleyebilsem
Kalp atisimi onu nasl duyuyuyor yabenm eşim elini koyduğunda bile tekme atmayı birakiyodu korkuyo senden diyorm bnde ilk defa dün akşam hissetti ay nasl mutlu oldu yüzünden belliydi

Yaaa o nasil bisey yaa demeyin oyle icim bi tuhaf oluyo aman tanrim didim
kotu bisi degil cnm. icinde hareketleri hissetmeden once nasil disunuyordun, hissedince nasil geldi sana onu dusun. oyle bisi bu da iste. dusununce tuhaf hissettiriyor ama oldugu zaman gayet normal karsiliyorsun

Yaa bana çok var bnce dha hala karnm küçük cnku :)

Canım ben de daha önceki indirmden almıştım çatlak yağını ve kokusu inanılmaz kötü geldi bana ve eşime de tabii. İlk sürerken güzel kokuyor bir süre sonra kötü kötü kokmaya başlıyor kıyafetlere siniyor filan. Birkaç kez sürdüm sonra zeytinyağına döndüm yine. Hiçbir yerde bununla ilgili bir şikayet de görmedim gerçi ama sadece bize mi koktu bilemedim

ben de oylesine jhonson un bir yagini aldjm. bebek yaglarindan. ondan suruyorum banyo sonrasi

Zeytinli senin ilk hamileliğin mi canım. Bu iğne konusunda her doktor başka bir şey söylüyor. Kimisi doğumdan sonra diyor. Kimisi de 28. Hafta gibi yapılacak diyor.
Benim 3. Ya İlkinde çok rahattım Bi doğumdan sonra iğne yaptılar o kadar.. Bunlarda test yapıyorlar işte pozitif çıkarsa iğne yapılacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…