2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım kaynananin gazına gelme o lafı atar cekilir kenara sen 5 çocuğu nasıl büyüteceğim diye kendini parçalarsın

canım geçmiş olsun sakin ol öncelikle. bende ilk hamileliğimde yaşadım. zamanla belki yukarı cıkar biraz da olsa plasenta. buarada seni yoran aktivitelerden uzak durmalısın.. altan muayene izin verme.. ki dr böyle birşey yapmaz. düzenli kontrol altında olacaksın kanama olmadan da doğumun olacak inşallah...

Kızlar tecrübeli annelere bir sorum olacak. Hamileliği mi lohusalığı mı tercih edersiniz? Hangisi daha kolay size göre?
Hamilelik diyorum ben.
Bir de Ağustos bebesini emzirmek çok zor oluyor, ikimiz de kan ter içinde kalıyoruz, sırıksıklam oluyor emzirirken.
Bana şu an en zor gelen kısmı o.
Bir de hamileliği çok sevdim ben, özellikle 5-6 aydan sonrası çok keyifli geliyor bana.

Bende de var canım aynı durum. Sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum ve ne gariptir derin nefes almakta çok zorlanıyorum. Hiçbir yere sığamıyorun resmen. Hayırlısı.
kızlar kan değerinize baktırdın doktorunuzla konusup bende sizin gibiyim kan değirim düşük cıktı demir ilacını düzenli içiyorum bir ay sonra tekrar bakılacak eger düşmeye devam ederse hastanede ilaç verilecek önlemi baştan almakta fayda var.

Bu arada bayanlar 3 uz bekleyen ankette annelerimiz var gorunuyor.kim o.sansli anne ya masallah keske benim de ikiz ucuz olsaydi
Dun sen kilonu yazinca ben de sabah sabah tartilayim demistim. Ayni gidiyorduk ama ben bu kez geride kalmisim... 7.6kg almisim. 2haftada 500g aliyrdum. Bu kez 100g almisim

Günaydın anneler diş eti problemi bende de var çok kanıyor bir de benim kramp da çok oluyor siz neler yapıyorsunuz kramplar için d vitamini ve multivitamin verdi doktor hamileliğin başından beri kullanıyorum ama pek işe yaramıyor sanirim

gunaydin canim doktorum bana kramp icin kalsiyum verdi haftada 3 gun iciyorum, suda eritip içiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…